MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 30, 2010

header baru utk tahun baru

amacam korang?cun tak header baru ni??
sebenarnya aku telah di hasut oleh seorang insan yang sangatt jah... eh tak..tak dia tak jahat hahahah..dia sangat2 baik..dia la yg tlg kasi cantikkan blog aku ni..DIA yang di maksudkan tak lain tak bukan IZAN sengal

Izan yang hasut aku suh tempah header ni..hehe..puas juga la fikir design & ayat apa nak letak kan..aku main belasah je la..janji kaler pepel gambar ni. untuk hasilkan design ni, tulisan 2x tukar bunga pon 2x tuka...hahah gile cerewet sian MYRA kena layan kerenah aku hehe sorry ye dear..

hasil keje MYRA mmg sangat cun! i like it! sgt puas ati
kot2 la kalau korang nk tempah header meh la jumpe tuan blog MYRA
cakap je korang nk design apa..seme dia bole buat..harga header aku ni RM10 ribu je..
eh silap 10 hengget...heheheh

kalau korang nk tgk contoh2 design header yg penah orang tempah ngan MYRA jom tgk SINI
ni header sempena tahun baru la ni..nak kasi cantik2 kan umah baru menarik skit mata memandang kan...

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Shida said... [Reply to comment]

header yang sangat cun macam tuannyer....:)...selamat tahun baru nana n famili!

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

hahaha...ampeh loo...tak pasal2 aku jadi sengal...huwaaa....ko memang kijam...tapi berbaloi2...rm10 jek..bukan mahal benor pung...:P

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

memang sangat cun lorr...puas hati bayar RM 10 ribu...ekekeke

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

sweet! pepel kalerrr...

shera haifa said... [Reply to comment]

cantik lah header tu..
wahh thn baru header baru,,
makin maju lah blog nie nti..

Hezesuze said... [Reply to comment]

wow!! dah ada header baru nie...cantik uols...

mama tisya said... [Reply to comment]

wah thn br dh ada header br,,cun2,...kita dr start blog smp skarng tkde header gmbr2

~♥ Mawar ♥~ said... [Reply to comment]

header pepel comelll!! :) hari tu kite sedirik hengat nak ada own header gax kat my blog tapi tatau nak letak celah mana.. sebab buat template yg da siap daa.. ehee

btw, mawar datang follow sekali..keep in touch ^^

Lelord said... [Reply to comment]

cun2 munge2 pepel

ieda said... [Reply to comment]

waa semangat tahun baru nie .. cantik2 dikk :)

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wah..tantek header baru..glemer muka tuan tanah kat atas nun..heheheh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah cntik & mantap header tu

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cun la sis header sis nie!hihi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt cantik siyes! i like!! moga2 kita semua akan menang byk2 CGL thn 2011 ni ..Amiin

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

wow, nice! fresh start utk 2011 ;)

kakyong said... [Reply to comment]

comel-comel... gandungan purple & hitam.. sepadan...

Nana said... [Reply to comment]

shida-alamak...segan seh hahah epi new year

izan-hehe tunggu la bila taon plak aku nk tuko header baru

ayu-hahahha klw 10 ribu pengsann

fara-hee peberet kaler

shera-tq..heheh kena wat perubahan skit...br org xbosan kan

kak heze-tq..nk wat sendiri xreti heeeee

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heh samala..ritu ltk gmbr je...dah nk msk 2 thn br ada header

mwar-hehe tq follow ek..xpe agk2 dah bosan tujo template lain nanti wat header baru

lelord-tq...aku suke pepel

kka ieda-hehe tahun baru langsir baru

lily-hehehhe...xpe..glamer kt blog sendiri xde hal kekeke

anje-tq..mantap tu sebab org yg watkan heheh klw wat sendri jwpnye xde la header smpais kang

Nana said... [Reply to comment]

ifa-hee tq....

mz-tq..amin2...nk doa juga hehe

zt-hehe umah baru utk thn baru

kak yong-klw la reti wat sendri mcm akk kan bez..hehe jeles org pndai edit2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...