MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 28, 2010

hepi makan kek...

sambungan dari cite cuppies yg aku dok wat setengah ari jumaat hari tu...walaupon hasilnye xberapa memberangsangkan...tapi serius la..aku puas hati..sebab sebeday girl tu ckp kek dia cantik (padahal di mata aku sgt burok hahaha...) tp xpe..walaupon aku kata burok..kakak & abang ipar aku cakap cantik hehehe..siap dah ada plan thn depan nye sebeday anak dia nk wat lagi cuppies mcm gitu.haih..terharu rasa...tak sangka ada orang suka gak kek burok rupa aku tu hahaha...

so ni je la gambo2 sekitar majis ari jadi anak buah aku ari sabtu aritu

damia nanti mama wat mcm ni ek utk sebeday damia...
sebeday girl bgambo bsama kek air tangan CIKNA dia
kek aku yg agk hudoh hehe....xde idea nk wat hias2 jadi la kan..di mata budak2 ni...lawa la kot hahah...
sila abaikan tulisan NAJLA 11 tu..ahahah kan aku kata burok...gigil2 tangan nk tulis tu pasal tulisan pon gegar2
tgk damia..mesti dlm ati dia ckp beznye wat party sebeday..hehe nanti la ek damia tunggu besar skit..nanti kita wat sebeday party tau
fuhhh...tiup lilin jaga2 jgn merecik air lior heehehe
time aku tlg potongkan kek ni budak2 pompuan seme tunggu nak kek yang ada edible image barbie tu...heheh..
aku mmg xusik pon kek ni..yela dah sendiri buat kan..dah muak dah makan
bgamba kenangan bersama hasil karya
peace..

wat masa skang ni aku blom buka tempahan pon utk cup cake....kek coklat tu mmg on je mcm biasa...bukan apa...aku segan la..sebab cuppies aku tak cun..hehe lagipun kt luar sana ramai lagi orang2 yg kreatip...jadinye pasni klw aku buat cuppies pun hanya utk anak2 buah, utk damia & utk kwn2 terdekat je...

tapi mana la tau kan..kot2 ada orang merayu2 nanges2 pegang kaki aku nak tempah cuppies..kesian plak kan..so klw ada la org gitu...aku terima je tempahan muahahaha...gile xbole blah statement syok sendiri ngeh2x... ye la..xbaik hampakan permintaan orang kan..heeeeeee

oh yea..tq yek ngan pujian2 ikhlas korang dalam entry asah skill semalam heheh...

22 ribu orang memberikan idea bernas:

sekamar rindu said... [Reply to comment]

salam..

pertama, sr nak bagitahu...kek air tangan cikna tu memang comel.

dan hapi besday to najlaa..:)

mama tisya said... [Reply to comment]

damia tksbr nk busday to you...hehehehe...nanti kalo wt busday damia jgn lupa jemput:-p kalo slalu buat insya allah bole mantapkn lg deco2 tu...bab yg nk wt tulisan tu mmg gigil kn...

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

beseday aku nanti tolong wat cup cake gini...ko sponsor ek...manalah tau beseday yang terakhir...:p

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana!!!!!
rindunye ngan nana & damia..
huhuhuhu..
lama tak jenguk sini & tgk kek cekelat nana...
ala nana, ok ape cuppies tu..
stakat utk family & friends dah kire cun la tu...
kalo dah pandai buat cuppies cantik², harus la dikomersilkan...
tak gitu??

p/s: nana memang ada bakat dalam baking.. pandai buat biskut sarang semut, kek coklat & skang ni cuppies...

Cute MuM said... [Reply to comment]

pandainye wat cuppies..
me langsung tak reti...
tapi ada plan nak wat someting masa bday Dania yang pertama nanti..
mana tau leh minta resepi kat nana ker..

eT said... [Reply to comment]

wahh...
best kalo tgk hasil tgn sendiri kan...
bila la me nk rajin mencomotkan diri wat camni..ngeee

SyaNa said... [Reply to comment]

nnt aku buat makan2 kt umah bleh la ko bwk cuppies ko ni

*kang aku jmp ko nanges2 tarik kaki ek*
hahahaaa

Ena said... [Reply to comment]

Best la nana..

rsa cam nak p order skrg la plak.. cupcakes order please!! keh keh.. :D

Nana said... [Reply to comment]

sr-hee tq..jadi la cuppies utk budak2 kan..suka je budak tu hehe

eryn-hehe ntah bile ntah nk wat amrul kata tunggu besar sket la...mmg gigil time nk tulis

izan-hehe ko ni len mcm je bunyik nye bole je

ita-kemana menghilang..lama xdengar kabar berita hehee..
alamak tq ita..xde la pndai sgt membaking..bole la skit2 tu pon tgk resepi

Nana said... [Reply to comment]

cute mum-hehe bole je..takat deco yg senang2 tu bole kot wat sendiri

et-hehe satu je la tak suka....tang nk basuh perkakas2 leceh nye minyak2

syana-heheh bole2..xde hal hahah ko nk tarik2 kaki aku watpe
ko pon pndai wat cuppies

kak ena-hahahha sabo je la...comot la kak segan

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh nya kalau me dpt mkn cuppies tu.siyes teringin nak try heheh

Nana said... [Reply to comment]

mz-hheheh insyallah mana tau 1 ari nanti kita jumpe kan..bole la sy bawa cuppies hehehe

Cik Jue said... [Reply to comment]

mana ade buruk nye comellah nana..tengok macam sedap je...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

pd aku rupe bghuk tp rase 5 star xper,heheheh

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-heheh tq...ntah xtau plak rasa mcm mana hahah xmakan pon

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehehe....btol2..tp bg aku yg menenyeh2 krim ni kan rupa aku tgk no 1 hahah

zura@iwan said... [Reply to comment]

skurang2nya nana ko pndai buat...kretip gk..banding aku ni...x reti la nk buat kek2 ni wpon mak aku buat biz kek..tp aku x ikut jejak mak aku..huhu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

comey la kek tu nana, leh la wat bisnes lepas ni ek

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh xbape kreatip la zura..wat simple2 je aku reti wah mak kau biz kek ek?

anje-heeheh..xyakin la anje..klw kek coklat tu mmg dah lama niaga pon cuppies tu blom start jual lagi

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

terer lah tu wat cuppies theme garden..kite tak reti terpaksa byr mahal2 order ngan org..cam damia untung btol ibu leh buatkan utk die time ebsday nanti..=p

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehe ala kalau simple2 mcm tu ok bole wat sendiri..klw nk gempak2 kena belaja lagi hehe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah ade bakat terpendam lah kak nana ye! blh la jual cake & cupcake online!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...