MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 30, 2010

HYE khaiful fahmi & jejariruncing HEHE...

esok cuti yeay!! alamak..memang esok aku apply cuti pon..ada lagi 1/2 day cuti tak amek...haih nampak gayanya untuk tidak kasi aku rugi..terpaksa la aku amek cuti 1/2 day arini cuti tambahan sebab malaysia menang kekekek...ye la..rugi je cuti klw aku esok..dah pm kasi cuti free kan...

agaknye sebab PM baca blog & fb aku kot malam tadi sebab aku dok mention pasal xdapat cuti ke??hahahah...



malam tadi masa bw blog jue ternampak la jue kasi link blog ELIA awek khairul fahmi gol keeper malaysia tu masa aku buka blog ELIA malam tadi baru 980 follower sekali pagi ni bw lagi kt blog elia tengok2 dah 2000 lebeh yang folllow dalam satu malam! pergh..femes la elia pasni setanding hanis zulaikha heheheh....tambah lagi satu blog yg aku suka baca..bahasa dia mcm ada aura gitu..heheh...

hye jejariruncing..jari2 saya tak runcing...gemok2 seme tu tanda jari orang malas mak saya kata hahaha...kem salam sama apek deh...(tettiba..)heheh..eh kita sama daerah la setiawangsa...baru je semalam g giant xjumpe pon..hahahah

haih lambatnye kul 12.30..nak balik...

19 ribu orang memberikan idea bernas:

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

tulah...cam ada aura blog dia...bahasa pun simple...very nice la...

moga derang berdua berbahagia...

mama tisya said... [Reply to comment]

tersedak2 la khairul fahmi org dk sebut2 je..hahahaha..elia tu tgk profile die kt setiawangsa..dkt je kn...kot2 kita p jj terjumpa ke...hahahaha

Hezesuze said... [Reply to comment]

yg penting mesia menang huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

kejap je dah jadik glamour amour kan...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

dah bw jgk tadik kt blog elia... follower dah 2000++... wah kejap jer dah pemes...

yg penting mesia menang... tenkiu team mesia sbb kasi rakyat mesia cuti besok... yihhaaaaaa....

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,
tau tak pe..
malam tadi terjah blog elia ni baru 900.. pagi ni bukak da 2k dah... mencanak² naik la nuffnang die pas ni...

zura@iwan said... [Reply to comment]

hahaha.....bagus tul pmanggil tu buat ayat....lawak kut rasa..laser x de bateri...adeiii

SyaNa said... [Reply to comment]

yeahhh cuti!!!
mmg xde mood nak koje ni

Gieyana said... [Reply to comment]

perghh..mmg dasat ler aura hg..siap dpt cuti lagi besok..hihihi

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

yeaaay gol!! aku pun nak isytihar minat bola gak laaa... ekekekeke
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

amiey lee said... [Reply to comment]

masuk blog si ELIA tu jadi heavy duty..dlm masa stgh jam follower naik 100 huhuhu sbb masa buka follower 2221..pehtu buka lagi skali dh jadi 2324..huaaaaa femes femes... ni nak paksa anak jadi pemain bola sepak ni wakakakakakakaa

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

wahhh apa pun tahniahh la nana...
kerana berjaya main teka2 gi blog angah tinggalkan address yerrrr leh cepat dapat hadiah

apa pun tahniah malaysia

4llow uuuuu jom la kita tukar2 link
thanks joint semalam

Cik Jue said... [Reply to comment]

si apek yang comel + handsome...nampaknye jari kita sama2 tak runcing..hahahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun nak terjah gak blog si elia ni..beshh tu dh jd glamer heheh

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

alahai muda lagi 2 org niii..KFCM tu harus la ore kelate dih hehhe buleh tahan la hensem..chinese look

syiokknya glamer :P
ni dh 3k+ follower diaaa..best best best

Nana said... [Reply to comment]

izan-kan?bez layan blog dia sonok baca

eryn-hehhe tu la nye satu daerah la kita kan

kak heze-yg penting esk cuti hehe

anje-sekelip mata...ptg ni dah 4k follower

kak zue-tadi 2k skang dah naik 4k sangat dasyat kan yeay esok cuti

ita-kan?sure masyuk pasni sure bole jadi hanis zalikha part2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe tau xpe gelak sakit perut aku semalam

syana-heheh kan?mmg malas nk keje arini

gie-hehe mekaseh kt depa la esok kita cuti

sd-haha tiba2 je kan bole terminat bola ngeh2x

amiey-ha tu la nye gile sekejapan follower dah belambak

cik jue-heheh kita org pompuan tgk bole bukan tgk bola tp tgk muke ensem heheh

mz-hahah mmg pon glamer sekelip mata kan

eli-ensem kan...seb baik budak2 lagi hahaha...mmg pemes skang dah 4k folower

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekeke aku ternmpak tajuk ko silap nama

Nana said... [Reply to comment]

hahah tau xpe..pantas sgt menaip...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...