MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 13, 2010

jawapan teka & menang part 1

sorry sangat2..lambat announce...dari siang g dating ngan amrul...baru je sampai ghumah ni..tgk2 dah ada yg jawap btol...
pemenangnye ialah:

Puan Nina
yes tepat sekali jawapan dia batu pahat wetworld...ada family day tempat keje amrul..esok2 la cite pasal family day

hadiah dia memo clip wet world yg ada magnet nih..bole gak jadi fridge magnet
esok ada lagi satu teka & menang.tapi esok Puan nina xbole join dah ek sebab dah dpt adiah ni..hee...ada lagi satu memo clip aka fridge magnet ni, so sape2 yang jawab salah bole try lagi esok

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

waa..tak sempat tekaaa..sbb mmg takde idea sbb tak tahu tempat kat jhr!!

eT said... [Reply to comment]

tahniah...
me xtau tmpt2 mandi manda kt johor neh..hehehe

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

alaaaaa..dh terpikir gak tadi pas bagi komen kat Nana..tp dh terlepas peluang plak sbb dh teka 2 kali..hehehehe

Adyshariz said... [Reply to comment]

tahniah puan nina..ngeh3x..tunggu next punya plak

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me telepas ketapi heheh tak sempat nak join--memang tak tau jwpn pun :p

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

nana...tolong buat tag kontest ni' ni link dia...

Give Away Edy Terbang Jauh Jauh

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wah.. tahniah...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah to Nina...
ooo..gie dating ngan cik abang yer...melepaskan windu la nie...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haih jeles ni..bestnye dpt FM clip..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe dah tu sebulan xjumpe kan melepas rindu kwang2x

suziey-hee..aku tau ko suka kumpul kan hehehe xpe lenkali ada lagi

puan nina said... [Reply to comment]

hye..sori smlm xreply..xdpt online anak xsihat..huhu..xsangka betul sbb johor bnyk tmpt mandi-manda..time kasih ek

puan nina said... [Reply to comment]

ni details kite

nama : amanina binti azmi

alamat : no 32,jln nenas 16,tmn kota masai,81700,pasir gudang,johor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...