MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 29, 2010

jawapan teka2 & pemenang nye

ok jom kita tengok apa jawapan teka2

soklan nye apakah menda yg ada dalam beg ni kan
Align CenterAlign Center jawapan dia
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara..seketol bear berwarne oren
bear ni adi adiahkan kepada damia sebab dia sgt2 behave dalam wayang..ada ke dia saun aku??
tgh tunggu wayang nk setat tu kan..aku borak2 la ngan amrul...sekali damia ckp :
"syyh...mama diam..bicing la." wah...tau plak ek dlm wayang xbole wat bicing kekekek....
beg yg dah dilipat jadi mcm gini
ok pemenangnye ialah :
izzatul mai emailkan address yea...kat sini nanamrul@yahoo.com
hadiahnye harap bersabar..bulan depan baru bole pos..balik dari holiday hehe..sabar ek

wat masa ni aku ada 2 orang yg nak di kasi ole2 dari sabah
1. kak zue
2. izzatul iman

misi mencarik penerima ole2 akan diteruskan..watch out!!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

eT said... [Reply to comment]

uhu...betui dah teka bear tuh...ish..ish...
tahniah izzatul iman...ngeee

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

Alhamdulillah...

kena rajin wat research...huhu...

saya emelkan details sekarang...

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

comel la anak patung tu..untung gak p jwb kt DJ tu heheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

comel la patung tu....
suka la damia ...dpt anak patung tu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

yup wat lagik tau nak kasik apeear nama kita gak kat entry ole2 tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

comel pic damia dgn anak patung bebear tu hehheeh

Ya ALya said... [Reply to comment]

TAHNIAH PADA PEMENANG

mama tisya said... [Reply to comment]

tk sempt la nk jwb teka teki...hehehe

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

singgah nak jawab komen...

me tgk dalam air...

haha...kalau bagitau, hadiah tetap dapat kan? kan? kan?

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

sebenarnye me google dalm tenet - Wangsa Walk Mall...

tempatnya dah tau. jadi ni mesti event besar...

me terjumpa tentatif program...dan cari tarikh event time Nana gi tu...

ade dua event
1. UniFi buat promo
2. Seamaster bagi cat free

UniFi tu memang tak masuk paper...so me agak2 la diorang distribute souvenier like keychain ke, pen ke, anak patung ke (tapi mase tu tak perasan UniFi mana ade mascot, jadi anak patung ape dia nak bagi...)

Seamaster Paint edar cat 50 liter free kepada pengunjung. sorang dapat 1 tin. plus, diorang ade maskot seahorse tu dan ade edar keychain.

dari situ la terfikir, mungkin keychain/anak patung seamaster la kot sebab maskot dia warne oren.

Sori eT...maafkan la Nana tak perasan. Mungkin dia tercari2 keyword "anak patung" sampai tak perasan eT dah jawab "bear" sebab

bear=beruang

anak patung tu monyet...

tapi takpe...kita kongsi hadiah ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...