MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 30, 2010

kembang kempis lubang idong...

pagi semalam...dapat la message dalam inbox fb dari seorang insan yang tak di kenali...

nak baca message dia..klik utk tumbesaran...
adei...sengeh2 aku baca message tu sampai tak buat keje sehari hahahah (tipu je..) serius la rasa mcm artis fofuler yang xberapa fofuler muahahah....aiseiman...gumbira tau bila orang bgtau dia suka baca blog kita...apa yg buat aku rasa terharu nur fardziana fadzil add aku kat FB hanya semata2 nak kasi tau yang DIA SUKA BACA BLOG AKU

ada gak 2 orang kawan yg penah mention gitu..masuk opis on kompeter.. pehtu perkara pertama sekali diorang mesti buka blog aku..hehehe...nk gelak pon ada dengar pengakuan diorang..oleh sebab mereka tak de blog kan..aku nak mention nama mereka yg selalu kata kalau xmasuk sehari kat blog aku hidup rasa tak lengkap..muahaha..ni bukan aku siok sendiri kata tau..ni mereka yg kata

mereka2 tu ialah :
HUDA - kawan opis branch sungai petani
KAK ANIS-xofficemate
(aku sure 100% diorang tgh baca entry ni heheh hye korang...jgn malu2 kamben yea nama korang di mention kat sini haha)

oh yea..sebagai tanda perkenalan..dengan ini aku nk umumkan nur fardziana fadzil ialah penerima ole2 seterusnya dari sabah...hehe kan aku dah kata aku akan pilih sape2 saje ikut suka ati aku la...awak..sila emailkan address kat nanamrul@yahoo.com tak pon pm je dlm inbox fb tu yea..tq..

oh yea..lagi sorang penerima ole2
ET..sebabnye?aku bole tak perasan dia jawab bear..hahah padahal dialah orang pertama jawap btol dalam entry teka2
hehe..sorry ET terlepas pandang..nanti emailkan address yea

korang pon sure suka kan..kalau ada orang cakap saya suka baca blog awak...
wah.. apakah perasaan aku??mcm melayang2 di udara...muahahah

ok korang..ada lagi satu penerima ole2 seterusnya..nanti aku akan wat cabutan utk sape2 yang ada vote damia masa contest sinar raudah yg melayakkan damia menang semalam tu.tunggu ek..nak kena kelebek satu2 nama korang dalam FB aritu..

MOOD : kembang pungkok muahahahaha...

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

nur farziana tu bdk pcm..awal2 dlu pn die msg gtu gk..die ckp ikut perkembangan kita..tp kita tktau plak nick die kt pcm....die ckp smp ati tkmo add die...yela kita bkn tkmo add..tp kalo tgk org tk kenal mmg tk add la..tp lps die ckp nick kt pcm so kenal la saper..cuma jrg2 tegur..yela pcm pn lama dh berkubur kn...hehehehe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

mmg btul pun ape fardziana tu ckp..baca blog nana mcm kite tgh dok mnyembang, hehe...tahniah ye..ada pengikut setia gitu, hehe..

Cute MuM said... [Reply to comment]

memang syok pon baca blog nie.. me dah start baca masa awal2 berblog.. tapi silent reader jer.. Skrg baru berani nak komen.. heheh...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

nana memang glamour ape bukan kat blog je kat FB pun sama

zura@iwan said... [Reply to comment]

mmg glemar kamo nana.....gud2...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhhh... nana pon sudah pemes... dah bulih geng jejariruncing tuh... hehhehe...

haah la nana... betul ckp nur fardziana tuh... terhibur bila baca dan akak sengeh2 cam kerang busuk gitu... pon muaahhhaaaa...

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

add aku amy sw33tdarling!!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

agree! blog nana sempoi + ada haya tersendiri--x-factor tu!! keep it up yer :)
aisehh..tak de chance nak dpt ole2 dari nana ni :p

Nana said... [Reply to comment]

eryn-owh yeke...mmg xpasan la masa kt pcm..ye la dah lama giler xmasuk pcm kan...

nad-heheh...segan la plak kena puji hhehe...

cute mum-hahah adoila yeke,.xtau la cm slalu baca blog kita dalam diam kekekek

Nana said... [Reply to comment]

anje-ish....xla...jauh panggang dari api tau...xde maknanye pemes hehe

zura-alamak wei..ko jangan la...hahah segan wei...sapa la aku

kak zue-alamak kak..xleh la lawan jejariruncing...folower dah 4k arini
mekaseh yea sudi baca blog saya

sd-hee add menda ni wei

mz-alamak terharunye rasa..ada chance lagi mz..nk wat lucky draw utk sape yg vote

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ayu pun pernah dapat gak inbox dari seseorg pasai suka baca blog ayu...hehee...pastu lepas approved masti ader yg say hai, terus cakap..saya suka baca blog akak..

wahhh.dah macam2 artis kita ni..ekeke

eT said... [Reply to comment]

miss en3 ni agaknyer..huhu
anyway..tq nana... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...