MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 3, 2010

korang buat aku tersenyum

heeeeeeee.....sejak dari tengahari tadik aku asik dok senyum je..baca 13 komen dari korang yang nak menang voucher Mcd tu...hahahaha

ni baru 13...blom 113...hahah gile perasan mcm la seramai itu orang nk komen hehehe...korang jangan risau..aku xkan sebar2kan GA ni kat malaysia giveaway & my giveaway atau kat mana2 blog yg tlg promote GA aku ni...hehehe...

biar ramai xtau xpe...heee mana yang tau tu.. tau la...kepada korang2 yang selalu masuk blog aku xkira la samada penah tinggal komen ke tak penah tinggal komen ke..sila2 kan la ek...cuba naseb..mana tau ayat2 korang tu berharga SEPLOH HENGGET yakni bersamaan ngan voucher Mcd tu...hahahah...

haih..sonok aku baca komen2 korang..tiba2 rasa bersemangat...hahahha....kembang pon ada sket ni..seb baik xkoyak kain...kekekekekke


20 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

petang jumaat macam nie memang syok baca benda yang mengembirakan... senyumlah selalu yer...

p/s: nak voucher tue !!

zura@iwan said... [Reply to comment]

dah2...komen dh...hehe....senyum sll..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me nak join gak --tgh cari idea ni hehhehe

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaaa
sekeh kang :p

mama tisya said... [Reply to comment]

koyak dh ke:-p

Ya ALya said... [Reply to comment]

jgn la koyak dulu....hahaha.....nak koyak pun tunggu 23cm balik.....opssssss.....tersasar sudah......jgn marah nana...

voucher oh voucher....dah lama tak telan MCd ni....kikiki

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

nak cuba gak lah pasni...hehe

lia said... [Reply to comment]

Confirm la x koyak g, amrul belum balik ;p

Nana said... [Reply to comment]

cm-hehe tunggu & lihat k sape la yg dapat tu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe tq aku dah baca tunggu result k

Nana said... [Reply to comment]

mz-heheh mesti gempak ayat ni hehe sabar menanti komen dari MZ

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehhehe btol la..sonok baca

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haha hampir2 tetiba lak pin kain bole tercabot hahah camne tu

Nana said... [Reply to comment]

ya-heheheh lama lg nk tunggu xdan nk tahan sure koyak dlu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe nk cuba apa?wat GA camni ek hehe try la nanti aku rasa mcm mana kita rasa skang ni

Nana said... [Reply to comment]

lia-muahahahhahah..pandai je ko

Panglima7 said... [Reply to comment]

Salam....sonok baca entry nana....seronok...hehehe

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

hehe..me nak join gak..tp lek dulu..agagaga..

p/s: jom tukar link..me letak ur blog under frens blog ek..

Nana said... [Reply to comment]

panglima 7-alamak..terharunye
tq yea..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

has-hehehe xpe2 amek idea dulu..
kenali dulu blog ibudamia tu
then baru komen k..heheheh ada ms 2mgu tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...