MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 17, 2010

korang..minta tulun undi saya.. (haha tiba2 saya)

STICKY MODE UNTIL 17 DECEMBER 2010

korang..nak minta tulun...tulun vote untuk aku..korang kawan aku kan..heee...aritu kan aku tersenarai dalam top 10 contest kesayanganku, arini aku tersenarai dalam top 4 plak...mmg dah kompom dapat adiah souvenir dari beijing cumanye..pemenang utama akan dapat RM23, tapi tu la..korang kena vote la..untuk tulun aku kasi menang..

undian start arini sampai 17/12/10 jam 11 malam

minta tulun yea korang...cara2 nak vote :
1. pegi kat blog INI
2. pastu korang nampak tak poll nuffnang kat belah kanan blog peganjur tu?
3. minta tulun klik nama NANA disitu...nama no 2 tu...
tolong yea korang..support aku..heee..thank u bebanyak lebiu all...muah 100 juta kali ngeh3x...

24 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

dah!

CaDLyNN said... [Reply to comment]

Done!~

Pn. Zana said... [Reply to comment]

done!

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

dah vote. gud luck.

SyaNa said... [Reply to comment]

ok da
gud luck :-)

zura@iwan said... [Reply to comment]

ok dh...gud luck...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

ok dah vote cayok2

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

dah vote.
eheh.
good luck!

mama rifQy said... [Reply to comment]

settle dear!!

mama tisya said... [Reply to comment]

sudah...nmpknye nana mendahului

ieda said... [Reply to comment]

nanti nak prosperity burger jer .. x nak lebihh ehekssss


done !!!

Nana said... [Reply to comment]

korang...tq sangat2...
jasamu akan ku kenang..heee
tq..tq...tq...

Lelord said... [Reply to comment]

beresss

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

im done...wahhh boleh menang ni nana..awak leading..82%

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

me dah vote..good luck dear..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

lia said... [Reply to comment]

bereh....

Gieyana said... [Reply to comment]

K dh undi dh..ranking cam ko top 1..gd luck k..:D

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

sudah!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

arina said... [Reply to comment]

sudah follow kamu ;) nnt follow balek ye ;p nice blog ;)

arina said... [Reply to comment]

sudah follow kamu ;) nnt follow balek ye ;p nice blog ;)

arina said... [Reply to comment]

sudah follow kamu ;) nnt follow balek ye ;p nice blog ;)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ok beb,done! insyaAllah blh mng punyelaaaa

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ok...jap lagi pi vote..

Nana said... [Reply to comment]

thank you semua yang dah vote......
nanti kita tunggu resultnye ek..
tq...tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...