MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, December 4, 2010

Menang GA saya nak cursor itu : eh seme pon menang tau

wah ni ada lagi GA yang semenya yang join seme menang...korang yang ada join tu..cpt2 la kasi details...nak kaler apa, nama apa nak tulis kat cursor tu...

hadiahnye mcm kat bawah ni dapat satu cursor yang tulis nama kita.aku dah minta dah kaler pepel hehehe...i kan like pepel poreber...hee..nadia..saya dah kasi details cursor tu tau..tq!
saje la kasi cantik skit cursor tu...orang memberi aku menerima...


19 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cantik ;)

Nana said... [Reply to comment]

hehe tu la nye

N@di@ said... [Reply to comment]

akak nadia datang bolh ja akak kod cursor ni akak bolh pakai untuk kedua2 blog jugak nnti nadia aja lam n3 akan datng tok masukkn crsor tu k :)

Hezesuze said... [Reply to comment]

clust!!

Nana said... [Reply to comment]

nadia-ok2 tq...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heheh saje kasi makeup skit cursor tu

Lelord said... [Reply to comment]

pheeweeet

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

wah
chaiyok2!

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

dah pasang blom, tak nampak nih..hihihi..

p/s : thanks vote me..me dah vote u dear..

Nana said... [Reply to comment]

lelord-heheh cun x

lelaki ini-heheh tq

Nana said... [Reply to comment]

has-hehe xtau la pesal dah wat dah xjadi plak
kt blog contest tu bole plak heheh

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kelassss u kak nana :D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah lately banyak menang GA & contest, tumpang gumbira jugak cayok2 k

SyaNa said... [Reply to comment]

wah cantek la cursor ko nnt :-)
sukeee

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wahhhh,,cantiknya...best hadiah ni

Nana said... [Reply to comment]

fara-heheh xde menda yg khelass la..rajin je tu rahsianye ngeh2x

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe berkat dari kerajinan kot..pastu luck lebey eheh tq

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe kt blog contest dah jadi dah
kt sini lom jadi lagi esok la aku kasi cantik tu ek ehehehhe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tq...lom pasang lagi kat sini
kat blog lagi satu dah pasang dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...