MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 31, 2010

menang Lucky Blogger Contest.

wee..rezeki hujung tahun ni...tak sangka plak ada lagi rezeki menang contest sebelum tahun 2010 bakal melabuhkan tirai (apasal ayat skema sangat ni hahahha).harap2 ada lagi rezeki utk tahun 2011 nanti...

tq kat cutemum...insan yg selalu kasitau klw aku ada menang apa2 giveaway, contest & lucky draw.hehe...dah la semalam aku dok gtau cutemum dia menang GA arini dia plak kasi tau aku menang..bez la ada kawan mcm ni..

klw nk tgk result meh masuk blog HANAZIRAHhaih..ni la yang buat aku lagi semangat nak join CGL ni...kepada kawan2 yang tak pernah menang tu jangan sesekali putus asa yea....satu je tipsnye kena RAJIN berusaha...chaiyok2x....


kemenangan ke-11 utk bulan dec


9 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! penutup kemenangan thn 2010 or ada lagi kot2 sblm masuk 2011 ni heheh

nadiah said... [Reply to comment]

tahniah sis..
mmg selalu je murah rezeki ..
selamat tahun baru2011

Nana said... [Reply to comment]

mz-tq..hehe tu la nye penutup kemenangan utk thn 2010.hehe ada lagi ke?tunggu le la kot2 ada lg ke x

nadiah-tq..alamak mayb luck je kot nett...nett pon rajin menang gak kan....tq..epi new year too

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

fuoyh..aritu aku pasan ko tulis kali ke 4..ni dah 11!!! syabbas mere bethe..heheh

kakyong said... [Reply to comment]

tahniah... byk menang tu

Hezesuze said... [Reply to comment]

tahniah sekali lagi uols....

mummY2Y said... [Reply to comment]

congrats nana

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah nana...
tq juga inform me kalo menang..
suka dapat kwn macn nana...
semoga bertuah lagi di bulan januari...
pasnie nak tulis gaklah bil kemenangan... rasa bersemangat pulak... boleh tak??

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe tq..rejeki lebey skit thn ni...

kak yong.hehe alhamdulillah..rezeki thn 2010

kak heze-tq..

mumy y2y-tq..hehee

cutemum-heheh harus tulis bil kemenangan tu..kasi semangat...semoga kita sama2 bertuah thn 2011 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...