MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 20, 2010

menang mybiqque.blogspot.com favourite post

yallah....nak nanges ni..serius...hehehe....kemenangan ke-2 untuk arini....
aku menang GA dari biqque
hadiahnye misteri..haih..misteri sungguh..
tapi kalau tgk HINT adiah yg bakal di terima bukan sebarang2 hadiah aku rasa..heheh aku rasa la..tak caya korang tgk hint kat sini
ekceli..mmg dari pagi lagi aku dah bersedia buka blog biqque..sebab apa?malam tadi masa biqque datang komen kt entry GA aku..biqque dah kasi hint..aku lah pemenangnye..
tgk apa biqque tulis..
komen dari biqque..dia kata dia jatuh cinta pada pandangan pertama bila baca je entry GA aku tu..hehe..yes biqque kita memang ada chemistry

thank you kat cutemum yg jerit kt shoutbox pasal kemenangan ni..

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

tahniah kak... saya ada tag GA kat akak... kalau sudi join k...

mama tisya said... [Reply to comment]

jeles ni asyik menang je..hehehe..dh ikut jejak MZ...lps ni ari2 ada entry menang and dpt adiah..tahniah skali lg

Cute MuM said... [Reply to comment]

mestilah kena jerit.. me dah jumpa rakan blogger yang selalu menang selain Mama Zharfan...

momguess said... [Reply to comment]

tahniah!

lia said... [Reply to comment]

syok la tgk ko slalu menang GA ni...

SyaNa said... [Reply to comment]

oohooo banyak nye entry ko menang GA
syabas2
heheee
aku br nk start enjin ni
:p

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

tahniah2!!!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah!!

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhh ko nana....tahniah2....bebaloi2. ko join byk GA kan...

eT said... [Reply to comment]

WAHH...TAHNIHA YER NANA... MURAH REZEKI D PAGI SENIN...NGEEE

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

memang lagi??? best2 ..kan dah kata pasni jadi mz junior...hehe

Adem and Cats said... [Reply to comment]

tahniah rezeki2

Hezesuze said... [Reply to comment]

tahniah uols...thn ni thn yg bertuah buat uols huhu

psstt...uols pun bertuah dlm Ga akak tau cekidot!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah sekali lagik banyak menang tu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! rezeki tuuu

Nana said... [Reply to comment]

thank you semua..hehehe
suka ni...debar2 tunggu apakah adiahnye

Biqque said... [Reply to comment]

berdebar tak? ha berdebar kan? hahahahaha! tapi jgn la mintak kapal terobang plak :D

congrats nana!

Nana said... [Reply to comment]

hahah sgt dup dap dup dap..sungguh misteri hahahah....
uish...mlampau plak klw minta kapal terbang tu..klw replika ok la hehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah...mng lg!tahniah sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...