MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 9, 2010

menang saguhati 2nd GA lucky number

alamak..tak sangka plak..aku xdapat pon captured no 004742 tu...tapi aku captured no 004744 tu pon aku saje je email..walaupon tau dah ada orang lain yg captured dulu hehe..
rupa2nya ada 4 orang je yang email printscreen nombor yang diorang dpt captured..walaupun 4 orang ni xdapat captured no 004742 sebab zai kulim dah captured dulu, tp ttp gak dpt adiah

kan aku dah kata kalau bab2 captured no ni aku mmg xpenah dapat hehe..zai selalu dapat je captured no apa rahsia dia ek?kena tanya dia ni heheh...hadiahnye?xtau la apa..tunggu je la abang posmen datang anta kat umah nanti hehe...

tq zana sebab inform kat chatbox saya menang saguhati...nak tgk senarai penuh sila klik sini
aku orang ke-3 yang email..adiah ada 5 tp sebab ramai x alert kot..GA ni kena email kan printscreen tu ramai xingt..xpe klw sape2 yg join masih ada harapan zana buat lucky draw cari lg sorang pemenang

13 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

menanglagi..TAHNIAH!!!murah rezeki tul..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

woww...tahniah..

eT said... [Reply to comment]

wuhuuu...tahniah...xsia2 jejalan...murah rezeki kn...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hahahah,aku rase contest captured no nih mmg kiutlah

Adyshariz said... [Reply to comment]

aku pun x pandai nk kejor nombor2 ni..mmg kak zai ni terel..hehe..

tahniah..ko mmg ong la skrg Nana

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

mmg bertuah sungguh!! taniahhh

eLYies said... [Reply to comment]

ko mmg rajin kan bab2 ni..chaiyok2

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

rajin sgguh nana menjoinkan diri yer... berbaloi2 plak tuh kan???

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

congrats..
rezeki sungguh ko bulan nih..
syukur

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats yer nana!

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hee tq2

ayu ibudamia-mekaseh..

et-ehehe tu la kena rajin je sebenarnya

zt-hee pasal apa ek?

ady-hee zai menang sokmo xleh lawan dia hahhaa
ala nasib je kot ni dpt saguati

fara-hee mekaseh

yies-mengisi ms terluang heheh

kak zue-hehe ada luck sangkut la kak

ayu-hee tu la..pasni tgl tuai hasil je la beratus dah join hahah

mz-tq yea..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah tahniah la nana sentiasa bertuah tu,

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

huhu..rugi2..ingatkan sbb dah tak dpt no 4742, me tak emel la..

btw, congrats dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...