MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 30, 2010

menang tempat ke-3 contest gambar menarik 2010

yeay..tak sia2 bersakit2 badan naik broga..gambar ni aku anta utk contest gambar paling menarik 2010 menang tempat ke-3 tahniah cute mum menang no 2, dah banyak kali gak kalau aku menang, cute mum pon menang hahaha...geng tegar CGL nih..

nak tgk senarai pemenang klik sini areliff-mastermindz

kemenangan ke-10 utk bulan dec


19 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ewahhhhh menang lagiiiii..taniah kak nana!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahh!!Thniah utk Nana & Cute Mum jugak..
Mmg cantik pun pic nieh..

Cute MuM said... [Reply to comment]

tue lah pasal.. rasanya dah lebih 3 kali kot.. rezeki kita lah kot.. tapi gambar pergi Broga tue memang cantik.. me pernah g masa sekolah menengah dulu...

Tq Myra..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah gambo ni memang sweet tau...

nanakimie said... [Reply to comment]

congrats sis;)

mama tisya said... [Reply to comment]

uit menang lg..tahniah2

**wah gf KF dh jd follower..syabas...

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

wahh...header baru...cung ahhh

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

phewww!menang lgi..tahniah!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

kena opentable nih
memang jer
ekeke

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah ke 10 dah...cayalah..
tahniah!! tapi memang pic2 kat situ cantiks sgt!!
wah..umah baru nampak...sempena tahun baru yer..apa pun cantik sgt!!
header pun cantik..

ARIFFDA said... [Reply to comment]

tahniah..:)

atty's said... [Reply to comment]

Tahniah nana
memang murah rezeki sungguh

tapi gambar kat atas tu mmg cantik pun.

happy new year

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pic ni memang beshh!!! boleh buat photobook tu heheh
10 winnings for december are awesome!! keep it up for januari yer!! ifa--dh ada 12 winnings, mine 20 winnings this month--rezeki murah bln december..Alhamdulillah

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

buai ni memang ada kat Broga tu yerkk..!! mmg sweett!! congrate!

ibuayu said... [Reply to comment]

wah tahniah...semakin hebat ye nana anak beranak..entah bila rezeki ibuayu lak..keh3

Nana said... [Reply to comment]

fara-heheh tq...berkat kegigihan ni haha

myra-hehe tq...main tibai je pilih gambar ni tak sangka ada luck

cute mum-hehe tu la nye kita asik menang sama2 je...owh penah g sini ek...dah lama tu time skolah hehe

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe sweet ke tq ek

nanakimie-tq..dear

eryn-hahahah kita tak follow pon blog dia..sebab mcm hang je situ tadi..tgk2 dia yg follow dulu

izan-hahah tampo kang baru tau

fiza-mekaseh hehe

ayu-hahah adoila..ko ni klw aku menang cash segedebuk mmg aku open table weh

mummy ayu-hee..rezeki bulan ni alhamdulillah..owh header tu...bukan buat sendiri..tempah kat orang eheh saje nak kasi cantikkan umah heheh

ariffda-tq yea

kak aty-heheh makaseh kak....

mz-heheh alamak segan la...tak le lawan mz..dah 20 2x ganda dari sy..wah ifa dah 12??kagum....hehehe..tunggu rezeki new year plak..kena rajin lg join cgl ni

izan-hahh..mmg ada..kat situ tq. yea

ibuayu-hehe tq...satu je rahsia dia..kena rajin heeee

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

rajin berusaha, memang rezeki pun murah kan...tahniah yer

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq yes btol pokok pangkal nye kena rajin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...