MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 24, 2010

Mines Wonderland Theme Park sape penah pegi?

dalam banyak2 tempat kt KL ni aku rasa satu ni je aku tak pernah pegi lagi..Mines Wonderland Theme Park kalau mines shopping complex tu penah la pegi..naik bot pusing2 tasik & dalam mines tu penah rasa..

sian aku...rupa2nya Mines Wonderland Theme Park tu dah tutup rupanye ek..hehe..tu la xamek tau pkembangan semasa..yela..ingat nk terjah juga...saje google2 gambar tgk mcm menarik je tempat dia..sekali terbuka website dia...tulis gini:

ANNOUNCEMENT: ALL VISITORS TAKE NOTE THAT THE MINES WONDERLAND THEME PARK IS CURRENTLY CLOSED UNTIL FURTHER NOTICE

apa yg menarik kt sini?ntah aku tgk mcm ala2 genting je...
ada umah salji
ada laser show..
ada train pusing satu them park
ish..rugi..nape la time dia buka dulu aku xpegi??ada sape2 penah pegi ke??

25 ribu orang memberikan idea bernas:

n a d e a said... [Reply to comment]

tutup? ye ke wei??
aku br je beli die pnye kad.. konon2 diskaun. tp kalau tutup cmne nk g? uwaaa tertipu guaaaaa ;( melayang RM40 !!

Echa said... [Reply to comment]

tak penah pun pegi.. jangan kata pegi.. tau pun idak.. lagi kesian kat aku.. hehehehe

eT said... [Reply to comment]

pernah pegi...
tahun 2008...
pastu berazam xmo p dah situ...ngeeee...
bagus la tutup...kasi upgrade sket...
tp ada 1 jek best...show air 3d dia...mmg best...:p

mama tisya said... [Reply to comment]

tk pernh pegi gk tp tau kt sini la kalo nk rs snow selain kt genting..dh tutup ek

atty's said... [Reply to comment]

Kty penah pegi 2 kali,sekitar tahun 2005 dan 2006 , pegi pun masa tu sbb ada family day..mmg besh gak masa tu .ingat lagi luncur ais dalam umah salji

Me_Lina said... [Reply to comment]

xyah g la... diaorg tgh renovate balik... ari2 lalu situ... heheheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

la..dah tutup...aku pun tak tau da theme park kat mines..tau tau dah tutup..pulak...

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ayu pernah pergi...bawak aleesya + ayyunie gi main2 dalam wonderland tu.ader pertunjukka bunga api..ader small mini zoo...apa lagi erkk? dah lupa lak..padahal tahun ni baru gi

Cik Jue said... [Reply to comment]

tulah ramai orang tak tahu sebenarnye dah lama tutup..cik jue pun tak pernah pergi..sekarang kat mines cuma ade
-nak naik bot pusing mines

http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/11/siapa-sangkafarisyah-nak-naik-bot.html

-ade kolam renang untuk kanak2
http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/11/jom-mandi-kat-mines.html

tapi nana jangan bimbang rasanye dia orang akan bukat balik tapi tak tahu bila sebab kalau pi sana tengok diaorang tengak cantikkan balik tempat tue..

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

pnah gi masa kije kl dolu2... smpat ler masuk umah salji tuh... naik ketapi tuh seme.. dah tutup eh??

[-suziey-] said... [Reply to comment]

erkkk ye ke wei? aku pn xtau..nama je dekat tp aku pn xpnh pegi..hahhaha

nza said... [Reply to comment]

xpernah pergi..nmpk cam best jerr ttp syg dh tutup....

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahu tempat tu wujud,tapi pergi pun tak pernah....kikikik

SyaNa said... [Reply to comment]

aku pernah pegi
time study kt UPM dulu
dating2 dlm tu
hahahaa
xbest sgt la..tak tau la kan sbb time aku pegi tu da lama da
tp xsebest genting la

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

pernah pergi sekali jek itupon berbelas tahun dulu rasenye..mase umur 11 tahun tk silap..time tu dr kampung dtg melawat kazen kat KL..so mase tum tpt ni baru bukak dptlah merasa masuk umah salji and naik roller coaster..heheheh

mmg tau psl tpt ni dh tutup sbb ada tgh kat website..konon nak gi lagi skali bwk Zara jugaklah kan..=p

CaDLyNN said... [Reply to comment]

takpenah pegi walaupon org kajang..hhahaha...keje pon dekat je ngn mines tapi...tak p jugak..hahahaha

++eden|essey++ said... [Reply to comment]

ako penah gi nana sekitar 2005...g dua jek ngan akak ako..ms tuh x kawen lg...kiteorg gi mlm2..x silap die bukak mlm kot...merasa la umah salji tuh...lampu2 3D..patung2 besar yg ade lampu...kire mcm ICT la sket....pastu ade mini zoo...x silap ade harimau putih...best gak...xtahu la plak dh tutup....

Hezesuze said... [Reply to comment]

uwaaa!! tak pernah uols

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me sma gak mcm nana hahhah tak pernah masuk sbb me rasa tix nya mahal--me jd kedekut plak hahaha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tak pernah pi la nana...nampak cam best je...

azura samsuddin said... [Reply to comment]

thanx lah nana sbb wat entry n, mmg tatau pun dah tutup.. ada gak b'cite2 nak g cume tatau kat mana hahaha

mzhany said... [Reply to comment]

hany pernah pergi ms blajo.ummm dia bukak petang kan smpai ke pagi kalau tak silap.sronok gak sbb hany suke cahaya.bila malam je, wooo beshhh cahaya disana sini, dgn pelbagai rupe corak tuh. a'ah ade gak umah salji. ade roller coaster kecik, bleh tgk permandangan la, haiwan la...penat gak r duk dlm tuh jalan jalan...

Nana said... [Reply to comment]

nad-ahh ttp wei,,tp xtaula smpai bila..rugi nye wei..xpe2 tunggu la nanti kot2 dia buka blk

echa-heheh tu la..ko klw dtg kl asik g sogo je hahaha

et-woh pnh g ek kita tingin nk tgk dia nye laser tu la..

eryn-ahh..ttp dah..ms dulu2 nk pegi tp xjumpe jalan hahaha(tu masa zaman2 anak dara dulu la..)

kak aty-beznye kak..sy tingin nk main salji tu la..ttp la plak

me_lina--owh tgh renovate ek ingt ttp teros

ayu-hahah xpe2 nanti dia buka kita serbu ramai2

Nana said... [Reply to comment]

ayu ibu damia-wah org jb pon dah merasa masuk sini hehe kita hok dok kl langsung xpenah jejak ehehe xpela tunggu nanti kot2 dia buka blk

cik jue-wah..penah g ek..tu la tunggu je la kot2 nanti dia buka balik..ish beznye

kak zue-wah org kuantan pon dah masuk dah ni hehe ahh ttp kak xtau la smpai bile

suziey-hahahah tu la nye..dah lama dah dia ttp wei

nza-tu la..penah la msk majalah 3 zaman dulu2 tgk bez je

ya-heheh pasni klw dah buka nanti bole la terjah

syana-genting mmg xbole lawan la..tp atleast ada umah salji xyah g genting jauh sgt nk rasa salji hehe

lily-heheheh lama dah tu masuk ek
kita pon tgk web dia sebab nk bawa damia jalan2 la..sekali ttp da

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hahah apa la..nama dok kajang...xpenah jejak ek hehee

ja-wah mcm menarik je bunyi nye.ttp dah ja..mayb renovate kot

kak heze-sama la..tgu dia buka blk la

mz-hehehe tu la rasanya tiket masuk 30++ heeeee..klw nk rasa sekali je la masuk passtu xpegi dah..nk merasa kan hehe

anje-ahh mmg bez..klw tgk gmbr2 dia

azura-heheh xpela..nanti2 dia buka bole pegi.kat seri kembangan sana nun

hany-wah mcm menarik..kira ala2 icty la ek?ish nape la dia ttp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...