MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 9, 2010

minum petang bersama ALIEN

sebenarnya..aku ada rahsia nak share ngan korang...
memang aku ada kawan baik ALIEN...dah 2 tahun dia bersahabat baik dengan aku...
memang aku sayang sangat kat dia...
kalau korang xberani nk tgk sahabat aku sila tutup mata..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tapi bukan lah ALIEN yang ni..
tapi ni la dia ALIEN yang bersahabat baik ngan lemak aku setelah hampir 2 tahun..heheheh
selasa lepas la..ntah tiba2 tekak ngidam nak makan ALIEN BIG APPLE ni...start enjin kete..g JJ Au2, beli ALIEN pastu balik..hahahah seb baik la BA dekat je ngan umah..parking pon free je sebab masuk JJ semata2 nak bli ALIEN ni heheh...

aku ni kalau bab makan..kot kata tekak tiba2 tingin mmg dan2 tu aku g cari..xdan2 dah nk tunggu esok lusa..kalah orang ngidam hehehe...

kalau g BA mmg xde lain la aku amek ALIEN tetap menjadi Pojaan Hatiku.
korang lak suka donut yang mana kt BA?

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Fariq said... [Reply to comment]

ni kek ke pe??
laen mcm je tgk atas die tu??

Pehal Asek Mimpi Je Ni

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

me memang suka big apple ni, lagi suka dari dunkin donuts..hohoho..ni rindu nih..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

Ena said... [Reply to comment]

hihi.. ingatkna alien apa la tadi.. ngeri jugak k tgk mata alien tu.. huhu..

anak akak kalo tgk ni sure kena beli..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tak pernah makan kat BA tapi balqis suka tol donut tapi cuma suka coklet nya je...

Echa said... [Reply to comment]

wahhhh.. memang suka sangat ngan alien.. vote for aliennnnnnn.. tapi alien ni cepat habis la nana kat sini...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..kalu alien nie, ayu pun suka..
yum yum...best nye..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

belum berapa nak teroka nana
aku bab mkn2 fastfood ni
sama mcm ko
rasa nak mkn
pergi dan tgk mana yg berkenan...
nak ingt mana yg fave..
sgt susah sbb aku ni foodie lover..
tolak batu kayu,liquor dan jugak kerbau pendek.
huahuauha
tu mmg tak jamahlah

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

alien ni feveret asben kekda. Kalo kekda lak, paling sker chocoletier (ye ke eja camtu tah). Dapnya bila coklat cair menjejes jejes kuar dari perut donat tu. Eiiiww.... dap..
Lama da tak mkn..tp kena mkn bila tingin sgt je..tak tingin nati tak abes. huhu

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

aler, lama tak makan big apple ni...
nak sikit weii

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ngidam mcm org peknen ni..perghh aku pn suka alien ni..

Nana said... [Reply to comment]

fariq-hehe ni donut Big apple..atas dia coklat tabur...dalam dia coklat inti

has-sama la kita dulu suka dunky donat..skang xlayan dah big apple ngeh2zx..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hahah saya pon takut kak..berani2 je tepek muke alien haha
damia pon minat gak alien ni

anje-hee try la sedap tau lembut gilerr.sama la ktorg dua beranak mmg suak coklat je xbeli dh yg lain

echa-ek?kat sini banyak je..sedia duit je hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-sedap kan?kita mmg xbli lain dah hehe

ayu-hahaha...aku ni pantang menda2 coklat ni mgm peberet..apa2 je la yg berasaskan coklat

kek da-btol2 kena mkn time tingin klw xmmg xabes sebab coklat dia menjejes2 muak kan heheh

izan-hehe ko minta arini mana nk ada dah

suziey-haha aku mmg mcm ni la..tu blom time poed lagi..lagi teruk kalah org peknen

SyaNa said... [Reply to comment]

aku suke yg peanut butter tu
iskh ni nk gi beli lunch kang

Nana said... [Reply to comment]

syana-peanut buter tu mcm berkrim sgt muak mkn skit2 ok la hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...