MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 3, 2010

minyak naik lagi woiii...

KUALA LUMPUR, 3 Dis – Harga bahan api petrol dan diesel serta gas dijangka mengalami kenaikan lagi mulai tengah malam ini ekoran keputusan kerajaan menyelaraskan kadar subsidi – dasar yang diperkenalkan Putrajaya pertengahan tahun ini.

Kenaikan kali ini juga dikatakan membabitkan petrol RON 95 dan RON 97.

nak baca lagi g la kat sini..sakit hati plak aku nak copy paste seme, xpe la..nak naik pon naik la...kami ni g keje isi air lior je kat tank minyak tu!!

pasni rasa mcm nk kayuh beskal je g keje biar berlendir ketiak!muahahah....adeh...perasaaan skang ni membara2 umpama minyak disambar api.tau tak?

eh bukan aritu kata dijamin tahun ni xkan naik lagi ke?



10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

ckp je tk naik tp naik jugak...tensi2

bOnda said... [Reply to comment]

hahaha..
takmO tepek kat sini dah kOmen bOnda kat FB tu
bahaya weiii
denjeresss!
den kOjO gOmen sO harus bermuke2
ahaks!

(lepas ni kalO muka aku dah tak cun sbb berminyak cOz nek beskal gi keje, siaplah next year punye dOt dOt dOt)
;p

Cik Jue said... [Reply to comment]

sakit hati 0pulak rasanye...gaji taknye dinaikan tapi barang laju je...(keluhan gov staff)

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

asyik naik jer...bila nak turun ni..

ni yg terasa nak beli electric bicycle tu...senang...tak yah gun petrol...charge electric jer...haha

Nana said... [Reply to comment]

ERYN-kan tu la nye kata je xnaik hampeh!

Nana said... [Reply to comment]

bonda-hahah bahya2 bonda xleh tepek sini
tu pon dah delete mna2 yg agak bahaya tu hahaha

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-kan...brg naik gj ttp mcm tu je

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh ok la tu ayu xyah fikir lagi
dah mmg kena beli tu

SyaNa said... [Reply to comment]

geram jek aku..nasib la opis da dekat ngan umah
tapi still gerammsss

Nana said... [Reply to comment]

ahh sama la syana opis dekat je ngan umah
nk wat camne wei...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...