MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 8, 2010

nak cite pasal UV juga heee

pes time up tajuk pasal UV...hehe sebab kemaluan yang teramat kesangatan nak cite pasal UV sebelum2 ni sebab UV nye berapa kerat je...ye la aku sedar..sape la aku kan..nak ada UV yang riban2...heheh tapi tu seme xpenting lah..aku berblog sebab aku minat...bukan nak kejar nuff semata2 (ceh..ye la tu hahah..)

saje nak share peningkatan blog aku...tengok minggu lepas punya pencapaian...sebab ni la 1st time UV aku mencecah 321 sebelum2 ni 100, 200 lebih je
27 Nov- 92 UV je
pastu naik jadi 106
pastu naik jadi 286
pastu 3nov naik jadi 321 (paling tinggi la tu kot..setakat berblog ni)
ni sebab aku wat simple GA Mcd tu la kot..ramai terjah tu heheh..

ok la tu kan..pelan2 kayuh..sikit2 lama2 jadi menara Bhurj..hehe nak jadi mcm bukit mcm tak tinggi sangat.

22 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

kira ramai le tu nana.
kalo blog kty lagi hancus.

lia said... [Reply to comment]

aku rasa psl 23cm tu wakakkaaa.....

blog aku? ha3 aku mmg xamik pot psl mmg rata, tahap tanah kena lalu kete tetiap hari...

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

bagus...teruskan usaha anda k...

Adyshariz said... [Reply to comment]

kira steady gak tu nana, aku dulu rajin gak BW, lepas malas, nuff aku tarik bintang aku satu..cis, bila BZ aku mmg tak hingin ngadap PC.. skrg

pelan2 kayuh balik..fuhh letih beb
ni baru berjinak2 ngan bloglarian..

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply to comment]

blog kite lagi cket..huhuhu

mama tisya said... [Reply to comment]

tkpe..lama2 makin up la UV tu

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah2..kejap lg dpt ler BE tau..hihihi..aku nyer ciput jer!kakakka

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hiks..lebih kurang aku je wei...haih dh la skang ni jarang update blog..bz gilossss

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

ramai la UV ko nana..
ada peningkatan tu..
huhuh, compare ngan aku, tak pernah dpt lebih dr 100uv sari.. hwaaaa...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

OK GAK TU..AYU PUNYA LAGI KURENG DR NIE..

Hezesuze said... [Reply to comment]

wow ramainye uols...hehe

kak ina kl (1) said... [Reply to comment]

okeylah ni..lama-lama nanti naiklah uv tu..pelan-pelan yer..

ieda said... [Reply to comment]

cayuk2 dikk ...
keep on blogging :)

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hee..mana ada ramai kak..
saya sehari 2,3 entry je
xbole celen akk heheh

lia-muahaha ye kot..bole jadi juga pasla isu 23cm tapi kan ramai xtay tau apa menda 23 cm tu ahahaha

izan-hehe tq...skang ni aku wat sehari 3 entry tu je termampu

adyshariz-ahh tu la..sama la dh join bloglarian ni ok sket kot kan

Nana said... [Reply to comment]

wan-xpe..slow2 nanti lama2 banyak la tu

eryn-hehe tu la baru2 stat nk aktip contest harap2 blog tu dpt cover skit

gie-hehe mmg xdo BE pon xpe la..xpenting seme tu

suziey-hehe xpe ko dh mmg ramai peminat sekali hapdate bduyun2 komen heheh.padan la tgk jarang update bz ek

leily-hehe apa kata kow at topik 23cm aagagga sure uv ko mencanak

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe xpe ayu rajin2 wat GA bole membantu kot

kak heze-hehe xla ramai mcm org pemes2 kak

kak ina-heee..tq kak...tgh cuba utk usaha lagi wat entry bez2

kak ieda-hehe tq..harus..bloging tu wajib hahaha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah makin ramai UV kat blog nana ni, kita adalah salah sorang peminat setia blog ni, moga makin meningkat k...cayok2

eT said... [Reply to comment]

wahhh...meriahnyer UV mencanak naik...
leh ikut jejak neh..hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!! keep it up yer!!

Nana said... [Reply to comment]

anje-heee tq ek terharu la plak ada peminat setia nih hahahha

et-hohoh..xde la mencanak sgt...susah gak nk dpt uv banyak2 ni..kena maintain je la kot hari2 mesti kena update kdg2 tu xde idea nk tulis apa hehe merepek2 bole la

mz-tq..hrp2 bole dapat uv sebanyak mz plak pasni

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

wahh..dear..tahniah..banyak tu beb..

New entri :Maila Vote Saya

Nana said... [Reply to comment]

has-hee banyak ke?
segan sebenarnya nk tunjuk sebab xberapa banyak ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...