MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 17, 2010

nasi lemak malis corner

masih lagi cite di hari isnin..lepas je wat facial, balik umah amek damia..aih..rindu plak xleh tinggal lama2 teringat..heee...pas amek damia tros ajak amrul g makan nasi lemak terbaek kat malis corner.aku kan mcm gini la..klw amrul ada...baru la bole nk g makan sana sini..klw sorang2 malas nk drive.

klw sape yg biasa makan kedai ni tau la kan mcm mana q dia punya panjang nk bli nasi lemak tu..kedai dia xde menu lain yg ada nasi lemak lauk ayam & telo goreng + char kuew tiow..dua2 pun terbaekk...yang aku pegi ni kedai tepi jalan je..skang ni dia ada buka kedai yg selesa skit kat danau kota sana..tp aku lebey feel makan kt sini.mmg sejak dari jaman2 anak dara lagi dah bese g makan sini

kedai biasa je tp jgn di pandang rendah sekali pekena 10 kali nak datang
q mmg panjang...
pehal awek sepet tu hahah sebok je enterprame
kami nak nasik lemak..kami nak nasik lemak..wat aksi sambil tepok2 meja
nasi lemak ayam harga xingat la plak amrul yg g bayar.sambal pedass & terbaik..ni nasi lemak paling sedap bagi tekak aku la ye...
kedai ni letaknye dekat ngan kolej TAR setapak, kat taman bunga raya (TBR).kalau nak lebih selesa..bole pegi kedai ni yang branch kat danau kota, opposite ngan uptown danau kota, sederet ngan old town white cofee.

11 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana mang saje tayang nasik lemak pepagi kan..dlu msa bujang kita mmg pantang tgk nasi lemak.tu yg badan naik sampai mcm di pam².. skrg ni kalo tgk nasi lemak terpaksa control je padahal tringin.. hihihi

*tp kalo mmg betoi sedap mmg sebat jugak..hehehe

Hazlina Shahrel Mummy HK said... [Reply to comment]

owh pepagi tgk nasi lemak ... humang aih... terliur dah...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tgk pun nampak cedap dah tu....

mama tisya said... [Reply to comment]

laparrrrrrrrrrr..kita tk pernh bli tp zura shani pcm pernh blikan charkuehtiaw tu bg kt kita..sedap..yum2

~ana~ said... [Reply to comment]

x pernah mkn nasi lemak akt sini...pernah try CKT je..tp mmg sedap la..:)

SyaNa said... [Reply to comment]

huwaaa kebuluq xbekpes lg ni
mmg sedap sana kan..aku da try yg danau pny
ok la rasa xlari dr yg TBR ni

lia said... [Reply to comment]

Mmg nmpk menyelerakan tp nasib aku da isi perut dgn mcm2 menda tp, kot x mesti terliuq..

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

tak pernah pergi kat TAR setapak tuu.. tp mmg selalu laa makan kat Platinum Walk Danau Kota...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

zura@iwan said... [Reply to comment]

tliur aku beb....sedap plak tgk tu....jauh la nk g..huhu..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe ala makan je xyah kontrol2 fiza bukan gemuk pong

hazlina-haha saje je kan kasi org tlior

ayu-mmg sgt sedap terbaek

eryn-ckt dia mmg sedap sama ngan ns lemak

ana-kan?terbaek ckt dia

syana-hahh rasa dia sama sebijik mmg sodap

lia-hahahha sabo je la..

sd-yg kt danau tu pon ok gak sama je rasa

zura-heheh ala kt penang sure ada ns lemak terbaekk kan

Cik Jue said... [Reply to comment]

suka sangat sanggup dr putrajaya ke sini nak cari char kiey tiew(betul ke eja ni)....pastu jln2 kat uptown..(kalau duduk KL dulu setiap malam minggu pi..tak miss)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...