MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 16, 2010

pemenang voucher Mcd

pertama sekali aku nk ckp tq kt korang yg dah komen dalam entry mcd tu...hee..suka aku baca..aku kan kalau bole nak kasi korang yg komen tu seme nye dapat voucher ni hehehe...tp xbole la pasal voucher nye ada satu je..xpe korang yg xmenang jgn sedey k..aku ada lagi GA lepas2 ni rajin2 la mai singgah sini...

dalam banyak2 komen aku paling terkesan dengan satu komen ni yang mana dialah yg aku pilih sebagai pemenang nak tau sape??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
pemenangnye...SETOT..
eh setot ada blog ke?hehehe...
setot mmg xde blog tapi yg ada blog tu omak eh...yg dok kt bakang setot tu hehehe...
ye..pemenangnye ialah AYU
kenapa aku pilih ayu sebagai pemenang?
sebabnye bila aku baca komen ayu aku tau yang dia btol2 baca blog aku...xde nak bodek2 or puji2 tahap gaban hahahhaha...ni mmg komen ikhlas dari hati...aku dapat rasakkan..sampaikan ada satu part ayu bole ingat damia cakap pelat sebut kambing hahah... (aku pon dah lupe pasal tu wei!)
part paling lawak ayu ingat lagi damia babai kat lori askar time amrul balik dulu hahahah...lawak2....

pendek kata ayu ni mmg kuat btol ingatan nye..dia bole ingat entry aku pasal jiran2 yg sengal, pasal kaki aku lebam2 kena geget antu, pasal isu tudung yg menjadik kontrobesi (haha kontrobesi ke??ngeh3x...)

nak baca komen ayu sila klik utk tumbesaran
ayu nanti email address ko kat sini nanamrul@yahoo.com sudi la kiranya terima adiah yg xseberapa ni....ko kata nak bawa setot g makan mekdi kan...hee...peluk cium aku utk setot & sesumpah kecik hehehe...

eh bcakap pasal medi kan..aku perasan ada banner prosperity bege dah kuar! wah..harus terjah mekdi pasni..g melantak bege peberet yg hanya kuor setahun sekali

12 ribu orang memberikan idea bernas:

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

tahniah buat ayu..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sgt setuju..tahniah buat Ayu (sama nama)..ayu pun suka baca entry kat blog dia & komen2 dia..buat kita tersenyum kenkadang terelak sensorang...and kenkadang serius hingga menusuk ke jiwa..mcm entry semalam...Tahniah Ayu!!
psstt..tak makan lagi prosperety..ayu dah..cedap!!!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

WAHAHAHHAA!
ALHAMDULILLAH..
REZEKI DIPAGI JUMAAT.
AMIN!
AMIN.
SYUKUR!

#TGK KO EXCITED SGT SMPAI AKU CAPS SUME TULISAN!
AHAHA
TERIMA KASIH DAUN KELADI NANA..
I LAP UU..
HUUUUUU.
TAK SANGKA!
ALHAMDULILLAH.
TERIMA KASIH SEKALI LAGI!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

tahniah rezeki setot..aku suke!!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

eh salah da..
mlm jumaat.
huhuuh
sengal aku.

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

hahaha..memang terkesan weiii...ekeke

tahniah

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah ayu ibu setot

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah2 pada mak setot..hehe

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahniah untuk mak setot ni...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah2 suka2 blogspot dah leh open kat opis...

Nana said... [Reply to comment]

tahniah ayu
aku dah dapat address kau
tunggu ek nanti aku pos

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah utk ayu yer..x pasan lak ko wt GA..yer la..bknnya selalu pon on9..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...