MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 24, 2010

POPEYE untuk dimakan bukan ditonton

semalam ada la aku plan farewell kecik2 utk kawan baik masa kt kolej dulu..ina..aritu masa ina kawen kat segamat kan aku xdapat datang..so itu pengantin sudah merajuk..sebab seme kawan2 baik dia kt KL xdatang..

untuk memujuk ati pengantin aku dah plan ngan 3 orang lagi membe utk wat smal gathering...+ ina pun xlama lg nk pindah keje kt lumut ikut suami...huwa..sedey xde dah geng lunch sama2.makan tercekik2 je...dah tu lunch sejam...mana nk gosip2 lagi, mana nk makan lg, mana nak gelak lagi..mana ckp sejam.

tempat terjahan kami semalam kat popeye @wangsa walk.kat opis je..kentot pon bole dengar..1st time try makan kt popeye, kalau nk tanya aku sedap ke tak?aku kata xsedap..lagi sedap KFC, tapi dia nye mashed potato sedap!, oleh kerana semalam lunch kami di taja oleh Hani..dengan secara otomatiknye makanan tu seme sedap aku rasa muahahaha

dalam dok gosip2 topik paling utama yg dibincangkan ialah Hantu Kak Limah Balik Rumah..hehe nak tau kenapa?jap tgk gambar dulu nanti aku cite

ayam dia xkan bole lawan KFC punye
tu dia makanan orang blanje
kiri : hani (makeseh banje kami....) kanan : ina pengantin baruselamba je aku panggil budak kt tepi aku suh amekkan gambar..hehe...
pengantin gumbira dpt adiah dari kami
ok seme dah kenyang mari balik

ok nak tau tak sebab apa semalam topik kita orang pasal hantu kak limah balik rumah??
sebab nye kawan aku ni fiza namanye...husband dia tu salah sorang pelakon dalam filem tu..
so semalam aku jumpe je dia aku cakap
"yo...hantu kak limah balik rumah"..hahaha..gelak senak2 perut si fiza ni....
pastu kitaorang pon dok sok sek sok sek la..pasal cite tu..dia suh g tgk bez katanya..
eleh...saje la tu nk promote filem laki kau kan hahhha....
nak tau sape husband fiza?
ni ha..nama dia syed, tp dalam filem tu nama dia ucop, ala..yang lembut2 tu tangan asik dok nari2 tu (yg blakon dlm cite zombie kampung pisang dulu)
tapi kat luar dia xde la lembut....lelaki sejati okni anak diorang..syed caliph....kitaorang nye ahli mesyuarat tingkap yg paling kecik time lepak2 semalam.comei!
korang dah g tengok ke cite hantu kak limah balik rumah?bez tak??mcm bez je aku tgk..xkesempatan nk tgk lagi..ingt minggu ni nk tgk cite Gullivers travel

20 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

laki fiza tu yg berlakon cite zombi kpg pisang dulu tu kan??yg mcm nk lembut2 tu dlm cite tu.. eh betol ke?

mummy_ayu said... [Reply to comment]

pernah gak sekali dulu makan popeye kat MV dgn Net..ok2 aje la..
oo..kenal hubby fiza tu, di berlakon dlm zombi kg pisang kan...lawak jer..

mama tisya said... [Reply to comment]

tk try lg popeye..tp ada yg ckp ok tp byk gk yg ckp tksedap...tp apa2pn byk2 ayam , mmg kfc terbaik..heehhehe


aritu ada nmpk yg pelakon zombi kg pusang tu kt jusco setiawangsa..hubby kita la ckp, kita ckp ye ke...lps tu tgk byk kali btul la..rupanye wife die tu kwn nana....

hah citer gullivers tu pn mcm menarik gk tu

KizZ said... [Reply to comment]

Haha..popoye da sailormannnnnn!!


Jom sini,
Kiz Garden

Ena said... [Reply to comment]

tu la.. rasanya biasa je kan nana.. leih krg je ngan kfc tp kali pencinta kfc, msti la kfc lg sedap.. ngee..


ntah bila nak tengok.. tak tertengok kot sbb .. citer lawak pun akak nikao tgk tetap rsa takut.. pastu mula la dok imagine bukan2.. haihh!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

owh..
laki dia rupenyer..
dulu hensem laki dia jdi penyanyi dulu klu tak silap aku.
kan?kan?kan?
ade single ape ntah dulu.
time aku kecik2kan aku suke tgk tv2 n tv1 dulu.
huhauuaha

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

tak tgk lg citer tu... tggu dvd jerlah...

haah... kenal laki fiza tuh... yg blakon gaya lembut2 gitu kan???

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ohhh...tu laki dia yer..hahah..tau tau.yg naik kerusi roda tu kan..hiks..

comeyy lah bini dia tu..

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

beh...pergilah nengok weii...banyak pengajaran...ti aku up review sal ni jap lagi...

Bulan said... [Reply to comment]

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nak otogerapppp kat sy8.. ekekeke..

popeye penah makan sekali, samalah xmencapai tahap piawaian ahkak.. ekekek

CaDLyNN said... [Reply to comment]

penah makan kt popeye the mines 4-5 kali..okayla..suke ikan die...kalau ayam kfc still the best~

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

xpernah try... huhuhuhu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haaaa ye ke tu laki dia? bape umur fiza tu wei? sebaya ko ke??

SyaNa said... [Reply to comment]

oo aku ingat member ko ni
dulu ko ade letak gambar kt PCM kan time dorg kawen
da ade anak ye..

aku da tgk smlm..best
ucop tu la bengong lumpuh2 bleh angkat wheelchair
hahhaa mmg kelakar la

nadzirah razalli said... [Reply to comment]

wah.sedapnye :D
heee.sy baru je tgk mak limah.
terbaik la..kelakar gile.
kepada sape2 yg tak tgk lagi tu kena p tgk la :D xmyesal punye !

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tak pernah pi makan kat situ pun, sedap ek sellau makan kat KFC je so tu yang rasa KFC je yang sedap

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mesti lwk citer hantu kak limah tu..teringin gak nak tgk :p

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

alamak..macam jauh je beza umo fiza ngan laki dia tu..

eh terkejut jp tgk kawan nana yg tinggi giler tu..bestnya tingggiiiii

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe ahh btol la tu..

ayu-ehehe tu la..ramai kata lawak kita xtgk lg

eryn-mmg kfc plg sedap la...hehe
dia mmg keje kt area2 stnwgsa je..tu pasal la banyak kali nampak hehehe

kiz-heheh dah lama xtgk cite popeye

ena-ahh sy suka aym kfc lagi mmg xbole lawan la.hehe bkn cite antu kak...org kata lawak xtau la

ayu-hahaha ye la..kita tau pon dia nye watak dlm cite tu nek kusi roda org yg cite

izan-hehe nanti la klw sempat bole tgk

kak lan-hahah minat ke?nanti sy mintakkan otograf kekekekek
btol2 kak..xkena ngan selera la popeye nih

Nana said... [Reply to comment]

lyn-kan?xleh lawan la kfc

lyn fhantagyro-heheh xyah la try xsedap pon kekekek

suziey-hehe xcaya ke?fiza tu umr 28 laki dia dlm 40++

syana-ahh..pandai pon ko hehe..haaa..tu la si fiza ni cite dia kata klw nk tgk cite keras perut je gelak kekekeke

nadzirah-hehe bez ek ok nanti nk tgk la

anje-xsedap la..kfc plg sedap mmg xbole lawan

mz-hehe tu la ramai kata lawak

eli-ah..mmg jauh beza diaorang dalam 20 thn lebih..tu la namanye jodoh kan..heeeee
owh si ina tu mmg tinggi klw kt kolej dia paling tinggi sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...