MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 3, 2010

positif sebulan!

haaa!! lajuk jek masuk kan klw tajuk hangat2 macam ni hahhahahah.....
menda yang sebulan???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hari ni 3 december..maka genap la sebulan aku xjumpe amrul!masyallah...rindu nye...tak tau nk cakap camne dah rindu ni....huwa..........kalau la aku ni anak orang kaya dah lama aku g sewa helikopter g kluang sana jumpe skejap pon jadi la...hehhehe

korang tau pasal apa aku selalu kuar2 bila weken...sebab utamanya...supaya aku rasa masa tu cepat berjalan kan..so tu pasal la tiap2 minggu ada je projek aku ngan kawan2..g sana la g sini la..pendek kata weken tu mmg xleh dok umah..sebab nanti rasa masa tu lambat jek jalan...

pastu tu kalau malam2 xde wat apa tu yang aku pulun seme contest, GA & lucky draw tu..sebab nye bila dah ngadap lappy skejap je tiba2 dah kul 12 malam..pastu tido esoknye bangun g keje..bz2 kt opis..balik ngadap contest lagi begitu la seterusnya...

haih rindunya nak:

- g jalan2 sana sini...
- g tengok wayang..dah sebulan lebey tak tengok wayang..
- g makan sesama...pastu gelak2 mcm orang gile
- g ronda2 tanpa arah tujuan...(hahaha... ni la selalu keje gile ktorg...saje jalan2 tapi xkuar dari kete pon dok dlm kete je..)selalu nye dah malam2 kitaorang rajin la wat aktiviti gile camni..penah sekali tu dari keramat g putrajaya tak turun pon sampai putrajaya pusing2 xkuar kete pong pastu balik heheheh
-last sekali???rindu apa??
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
rindu 23cm..agagagagagaga....
opss!! budak2 bawah 18 xleh baca ni tau :)
dah ler semenjak memenjak ni malam2 asek hujan..haish rugi kekekekekke..
eh aku bukan lucah tau..ni dah abes kias dah ni muahahahah


aku ni kan hari2 call amrul tanya dia bila nak balik..padahal dah berkali2 dia ckp dia balik 8hb..haih..lambatnye..sehari mcm setahun plak...hehhehe...eh terima kasih la yea..pada mereka2 yang kata aku ni TABAH..sebenarnya aku ni xde la seTABAH yang korang sangka...5 hari lagi...menghitung hari..

korang paling lama berapa ari tak jumpe en.suami??aku paling lama setakat ni sebulan setengah! dah mcm orang angau jadinye heheh....


43 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

dh agak mesti ada 23cm..lalalala...ujann skarng ni best2 23cm...tkpe tklama je lg amrul nk blk...bole wt xtvt mcm2 termsk 23cm...:-p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ingatkan apa yg sebulan..memang laju je..apa pun..sabar ek..sian dia windu kat abg...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hehe..tajuk gempak! :)
paling lama tak jumpe seminggu..!tp tiap2 mlm mesti tpon 1-2jam!truk btul!pastu sms semedang ada dr siang ke mlm..tu sbb saya kata nana tabah! lagi 5 ari jek..go, go agogo! =)

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

aku pun laju jek kelik...

Ya ALya said... [Reply to comment]

boleh damia tambah adik yer...pulun 23cm tu.....hehheheheheheh......sabar tau,sebab ya belum rasa untuk berjauhan lagi...paling lama pun tak jumpa sehari@2hari je....berhari2 n berbulan2 memang belumlagi.......

SyaNa said... [Reply to comment]

aku xpaham la kiasan ko part 23cm tu
muhahahaaaa

aku paling lama, seminggu kot
tu pn da rasa sasau

Ila Zakaria said... [Reply to comment]

paling lama setengah bulan... itupun nangis je kejenya...awak mmg hebat.. awak mmmg tabah....

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

kite paling lame 3 minggu lebih rasenye..itupon dh haru biru idop dibuatnye..mmg tkleh tahan rindu..hehehe

ehem2x..sat lagi amrul balik, bulan dpn kuar tajuk yg same gaklah kot..tp mase tuh mane tau dh positif lain plak..kekekeke

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

laju jer klik tgk tajuk gitu... hehehe....

akak xpnah pisah lama pon... paling lama pon seminggu... tu pon klu akak balik kg... hehehe...

ieda said... [Reply to comment]

bagusnya dikk ... akak pun sama kalau paling lama punn 2 hari .. tu punn bila cik hb call dia lak yg nangis .. aci ! .. ehheh seyes .. sbb kami nie jarang berjauhan ..

x per2 makin lama makin rinduu dendam .. bila dah rindu dendam .. siap sedia tambah lagi satu heheheh

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply to comment]

munjur papa tak kemane..adajer 1 opis..tajuk gempk..hege

~ayu.oyie.yuna~ said... [Reply to comment]

salam~
alamak..sy ni blur sket..x paham la part 23cm 2..hehe..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

huhu, apsal aku xpaham psl 23cm ni .. xplain please haha.. alycia paling alme xjumpe laki 3 hari hehe.. tu pun dah ckp papa rindu mama x.. padah aku yg rindu.. ngeee..

siti nurkhijah said... [Reply to comment]

hehehe.. senyum sorang2 aku baca entry ni... biasa la tu bini tentera tak jumpa lama2 dah bleh dijadikan rutin...
ct paling lama 2 bulan sebab hubby p kursus kat lumut tambah plak masa tu pegnent kat adik nureen..
masa tu henpon ni tak lekang dari tangan, masuk toilet pun bawa fon..

lepas 8hb ni... betul2 positif kot..

Lyana said... [Reply to comment]

cis..aku pun tertipu ngan ini tajuk..kekekke

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

cis... bikin gembar.. sabar2.. 5 tari lagi

atty's said... [Reply to comment]

takper..lagi beberapa hari nanti leh jumpa.

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku ingatkan dah ade lagi
ahaha
takper..
aku pun nak buat marathjon jugak
lately mgm takdan nak lama2 23cm
budak2 ni pakat2 tido lmbt!
ahahaha

zura@iwan said... [Reply to comment]

ku phm ko nana...aku pon penah alami naseb yg sm cm ko...x jumpa hb lama..tp x lama cm ko..cuma hb aku x de bkn sbb kerja...sbb jaga mak dia...huhu...

apa2 pon ko sbr byk2...

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hahahha itu harus la kan sme org klw dah lama xjumpe xkeman dah pikiran nye hahahah

Nana said... [Reply to comment]

mummy ayu-hahah strategi tarik orang masuk blog kita pastu boke tarik trapik..lalalalala...

Nana said... [Reply to comment]

nad-hehehe tu la nye xsabar ni klw la esok 8hb haih....aummm hahahha

Nana said... [Reply to comment]

izan-hahah ko kelik tp ko paham ke x 23 cm sian ko kan hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

ya-hehehe tambah adik..akan difikirkan hahaha

owh xpernah ek berbulan hehe klw ya kena camne agaknye ek

Nana said... [Reply to comment]

syana-ishk...aku sgt hairan ko xpaham muahahhaha

adeh...xpela xyah la ko merasa sampai sebulan xjumpe kang merana....ahhahah

Nana said... [Reply to comment]

lla-mula2 dulu ye memang nanges...tapi dah lama2 dah biasa...
nak2 bila ada anak kan..layan kerenah dia buat kita lupe sekejap rindu tu

Nana said... [Reply to comment]

lily-hahahahha...sabo jela..
tu la kan mmg xkeruan kalau lama xjumpe
hidup rasa mcm tak tentu arah je hahah
opss...kita natikan entry bulan depan adakah positif hahahahha

Nana said... [Reply to comment]

kak ieda-hahahah lawak la hubby akk dia yg nanges ek
kalau saya terharu dah rasa kalau amrul yg nanges heheheheh

Nana said... [Reply to comment]

wan-wah beznye satu opis je ek...
jeles..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah ni serius tak paham ke
buat2 xpaham hahhahhaha

Nana said... [Reply to comment]

alycia-hahaha ayat tu mmg sama ngan aku hahahah boel tnya dia rindu x padahal kita yg rindu
eleh saje wat xpaham konon 23cm aagagagagaga

Nana said... [Reply to comment]

ct-mak aiiii lamanye sampai 2 bulan ct lg tabah ok...
hahaha klw positif itu kita tunggu bln depan kekekekekekke

Nana said... [Reply to comment]

lyana-hahahah tu yg cpt2 masuk tu ek

Nana said... [Reply to comment]

lyn-hhahahah tu la nye sabar la ni tgh kira hari

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-tu la xlama dah tp rs mcm lama plak hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-muahahah sian ko kena tipu kekekeke
owh selamat marathon yek ahahhaha

Nana said... [Reply to comment]

zura-owh hang penah berjauhan gak ek
hanya org2 yang rasa je yg faham kan

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

bagusla ko nana... aku br nak berjinak2 dlm dunia kena tinggal ni... plg lama aku rasa 6hari... smlm aku paksa laki aku balik gak wpun spatutnye dia blk arini....haha

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

kah kah kah....lawak ah baca entry jiwang nana ni...ayu paling lama kena tinggal pun 2 hari...tu pun sebab emergency ayah damia kena balik kg....hehe..kalau saja2 nak berjauhan..tak der maknanya...huhu

menghitung hari yer...sabar2..

Nana said... [Reply to comment]

lela-hahah sabo je la
baru berjinak2 ek..
haih pas ni semedang gersang la ko hahahha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah tau dah part mana yg ayu gelak tu sure 23cm kan hahahahahha

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

siriyes dear aii tak paham tang 23cm tu..agagaga..

lagi 3 hari!!!

Nana said... [Reply to comment]

hahah xpaham ek
xpe nanti nk wat entry pasal 23 la kekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...