MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 27, 2010

salji turun @ the curve

ari jumaat malam tu pas abes je wat cuppies, amrul sms..suh siap2.pas magrib nak g damansara..tgk pokok krismas...adeh..mcm xpenah tgk pokok krismas je hehe...xla..tujuan utama nk g cineleisure nak tgk cite gullivers travel...tp bila sampai kt wayang..tgk2 cite tu ada seat depan sekali...xmau la tgk...

so kitaorang pon tukar plan..xjadi tgk wayang...g makan kt ikea & lepak2 je kt the curve sampai kul 12 tengah malam...saje nk tgk kehavoc kan org2 malaysia yg nk sambut krismas kt situ...pes time la tu aku kuar malam krismas..gile happening...the curve tu dah mcm turun salji je. orang ramai dok wat pesta spray snow tu..sian...kan malaysia xde snow..dapat spraw pon jadik la..hehehe

damia ngantuk sebenarnya...hehe lepas je dia tgk pokok krismas tu tros xjadik tido
posing kt pokok krismas..time ni org xramai lagi
deco kt dalam the curve
daim cake aka cake potong kaki hahha..manis giler..bahya xleh makan banyak2 nanti kena kenceng manes
spageti damia- bukan damia makan pon abah dia juga yg sental
meatball 10 ketol nyum2...
jemput makan..walau pon amik 10 ketol & share berdua..kenyang gile rasanya..tu la nikmat makan sesama ni kan..dok tenung muke laki xjumpe 2minggu mkn sket pon jadi kenyang muahaha....
nila dia keadaan the curve dalam kul 12 spray snow tu merata2 sakit idong bau dia, time ni kitaorang kat atas bridge antara the curve & cineleisure xkuasa nk bersesak2 ngan orang2 kat bawah tu
dalam ramai2 org dok spray2 snow tu ada sesat sorang budak AF
nak tau sape? Hafiz AF
sorry gmbr tak clear..sikit pon xduduk diam budak ni susah nk amek gmbr dia
nk tengok video snow turun yg aku record?meh tgk SINI
malas nk upload kt blog...lambat sangat

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

deco krismas the curve mmg cantik gk selain midvalley...siap ada spray snow ye...daim kek & meatball..yum2...

kita pn hubby ajk gk tgk citer tu smlm tp tk jd pegi

Ena said... [Reply to comment]

ahahhaha..
tak pe bagus jugak.. cepat keyang camtu kan!..

Hezesuze said... [Reply to comment]

dah lama tak pergi the curve huhu

ieda said... [Reply to comment]

waa cantiknya pokok krismas tuu ..akak suke tgk pokok krismas .. boleh tahan sambutan krismas kat kl erkk .. heheh kalau hubby akak x turun lahh .. dia bukan suke ramai2 nie huuhu ..

eT said... [Reply to comment]

haha...teringat dolu2 p sunway piramid ada salji gak time krismas...:p

ibuayu said... [Reply to comment]

cantik ye...dah lama tak makan meatball yummy

atty's said... [Reply to comment]

Kty lom pnh lg kuar time mlm krismas,mesti happeningkan

ZanaNordin said... [Reply to comment]

ohh..nikmat makan kongsi berdua kan..he he he.....

meriah ler.....kitaorg kat sini biasa2 ajer.....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

romantik tu--share2 mknn ;)

firahadifa said... [Reply to comment]

meatball ikea kat sini x sedap ! kecut jerk.. rupa pon x menariks

Echa said... [Reply to comment]

tingat masa muda remaja dulu... spray tu dah ler kuar memacam kaler.. ada yg berjurai jurai tu.. kemain geram bila kena spray.. tapi seronok la kan...

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ahh..kat pavy pon lawa gak kan deco krismas dia

ena-hahah save pon satu hal

kak heze- sama la kak..g sini nk tgk wayang je

ieda-hehe amrul mmg jenis suka org2 ramai gini..ni pon dia yg ajak..

et-wah salji btol ke?

ibuayu-lawa la deco kirsmas dia

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hehe mmg happening kak..sesak skit la jalan tu

zana-hahah..mmg nikmat...cpt kenyang jadinye haha

mz-hehehe sekali sekala kan..bukan selalu dpt mkn sesama

fida-hoh ye ke?xpe nanti blk msia bole mkn lg

echa-heheh spray tu time party ujung thn kt skolah sure bawa

zura@iwan said... [Reply to comment]

meatball ikea tu cm mn le rasanya ek...dgr kata sdp2...tp aku x penah rasa..hehe...

ramai giler org ye celeb krismas..hehe....cm mn bleh sesat hafiz tu..dia men snow gk ek..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah cantik la pokok krismas tu...kita tak pernah pi curve ni lagik

Nana said... [Reply to comment]

zura-ala..rasa dia mcm bebola daging biasa je..pastu dia ada kuah+fries..pastu ada jem Swedish jem stoberi

anje-kita g sini pon takat tgk wayang je...pastu nk g ikea singah la the curve

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...