MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 28, 2010

saya blogger kuala lumpur

utk blogger KL mai klik sini

  1. Tajuk entri : "Saya Blogger KL"
  2. Link ke blog ini -
  3. Nama anda - nana
  4. Status anda - dah kawen anak sorang.
  5. Cara hubungi - facebook taip je fauzana ismail
  6. Daerah/Jajahan - keramat, wangsa maju
  7. Tempat tinggal - taman keramat
  8. Apa yang menarik di tempat anda -mcm2 ada kt KL...paling bez KLCC la kot..bangunan paling tinggi dalam malaysia.buka pintu umah dah bole nampak KLCC..malam new year tak yah sebok2 g KLCC tgk bunga api kat umah je nampak..pastu KLCC tempat tgk wayang sama2 ngan asben masa zaman cintan cintun dulu heeeeeeeee...

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Adyshariz said... [Reply to comment]

nana..aku pon org KL..hehe..nanti aku terjah blog tuu

Hezesuze said... [Reply to comment]

dah terjah tapi dsbbkan cery bery langsung xde mood nak buat haha

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku konpius,aku blogger sgor ke kl..hehehe..keje kt kl nih..

Cute MuM said... [Reply to comment]

kita selangor lah.. tak leh join.. hehehe...

shera haifa said... [Reply to comment]

owh org KL upenya..baru tau

zura@iwan said... [Reply to comment]

bkn blogger KL..hehe..

Nana said... [Reply to comment]

asha-hehe silakan
kak heze-haha sian dia xpe dah elok esok wat k
zt-ada je weh segmen blogger selangor
cm-ada la segmen utk anak2 selangor g terjah
shera-he...dari kecik smpai beso sini la negeri tumpah darah
zura-heheh xpe hang try la godek sana ada kot penang nye segmen

shera haifa said... [Reply to comment]

owhh,,so kira xpnh merasa main kat bendang lah nie?

mush said... [Reply to comment]

salam, kenal, owwhhh dok keramat je...dekat je la....

MUSH

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

hi blogger kl !
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...