MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 13, 2010

selamat pengantin baru gaff & najwa

kalau dulu orang kata asal musim cuti sekolah = musim mengawan kan..skang ni nak kena tukar dah perumpamaan tu..skang ni asal musim cuti sekolah je maka bermula la musim 23cm hahahah..ok x?

jumaat & sabtu lepas ktorg attend majlis nikah & sanding kawan skuad amrul..sarjan gaff.abes je kusus sehari pastu tros kawen..fuh..ni hadiah naik pangkat paling bez ni hehehe....perantin laki ni la tuan punye kamera yang aku dok lenjan selama sebulan tu..gile amek kesempatan aku ni kan...hahah g fraser hill, g broga...dengan mengusung dslr orang..dah tu kena la manfaatkan sebaik mungkin..nak ada sendirik punya ntah bila xtau heheh...

aku kan..ada satu feel yang lain skit bila g majlis nikah & sanding kawan2...bila time tgh akad tu je bulu roma aku tiba2 meremang..bukan sebab ada hantu..tp sebab eksited kawan2 dah kawen sesambil tu tkonang2 jaman aku nikah dulu rasa mcm nk repeat lagi je hahaha..nak2 time tgk org sanding ats pelamin..mmg btol2 xtahan rasa nak je naik sanding lg sekali ats pelamin hehehhe....



jumaat : 10 Disember 2010
majlis nikah @ masjid ubudiah seksyen 19, shah alam


sesi batal air semayang..
terharu perantin bila dapat tau aku kuar opis awal semata2 nak g majlis nikah diorang hee...ni la namanye semangat setiakawan...wlpon cuti aku direjek pd ari jumaat tu tp aku berani2 kan diri mintak permission boz nak blk awal sebab nk attend majlis diorang nih
alamak asal damia wat slack ni wat mata stim plakkami bersama2 pengantin yang bakal menerima nasib mcm ktorg juga pasni kena PJJ after kawen.haih..mmg nasib la sape kawen ngan askar ni...
tgk amrul muke hangus..ate kusus sebulan kan...badan nampak ada susut skit kan?perut tu xleh kata apa...lemak tepu xleh di basmi lagi dah hahahha...
menghormati majelis dalam semejid kena la pakai baju kurung

sabtu : 11 Disember 2010
majlis persandingan, seksyen 19 shah alam


ni la kenduri kawen kawan yang paling lama aku pegi..dari kul 12.30 sampai la kul 7 malam.oleh sebab photog dia balik awal & xde gambar posing2 dalam bilik & posing2 kat pelamin..aku apa lagi tiba2 jadi photog tak bertauliah...tapi gambar2 yg aku snap tu kat kamera yg lain...kamera yang sebijik harga dia RM5k, kawan perantin lelaki nye kamera..pes time aku pegang kamera mahal gile babas...hehehe..gambo mmg lawa...tp tu la..memory kad kat tuan punye kamera plak..xdan nk transfer..

jadinye gambo2 ni bawah ni, ktorg amek pakai kamera perantin nikon D60 yang aku dok lenjan2 tu...laki bini pakat gilir amek gambar...seb baik la damia ok xwat hal aritu

pantin berarak
sanding time
pose dlu sebelum makan
gambo ramai2 ngan pantin
muke dah penat time ni...peluh2 sakan
kami tetamu terkahir yang balik

buat gaff & najwa selamat pengantin baru..harap gambo2 yang kitaorang tolong snap tu ok la hendaknye ye...tu je yang termampu dari kami...


6 ribu orang memberikan idea bernas:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah cantik la pelamin tu bz ek weeknd ari tu patut la tak de entry baru

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

suweeettt giler sume pink... alah pengantin tu main cubit2 lak..hehehe

Adyshariz said... [Reply to comment]

jarang tgk pengantin guna tema pink, yelah org lelaki skrg berkira2 nk pakai baju pink, tapi cantik jer tengok..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ramai tnye aku ape tu 23 cm..nk kene wat n3 kah? hahaha..slmt pgntin baru tuk kwn korang..dan slmt berpjj ;p

SyaNa said... [Reply to comment]

eh abg askar!!!
hahahaa lama xde muke dia dlm blog ni

lepas rindu da ke??
hehee lari tajuk entry

Gieyana said... [Reply to comment]

suka ar kaler pink yg pengantin pakai tue..sweet jer..

Damia pakai bj Merah tue pon comeyy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...