MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, December 25, 2010

sorry pasal entry semalam

eh baru sempat baca komen2 pasal entry terakhir semalam JUMPE SKUAD SINAR FM
hehehe..sebenarnya kan..ada sikit kesalahan kat tajuk entry semalam...ntah mcm mana aku ngan konpiden nye taip SINAR FM....sebenarnya yg aku jumpe semalam skuad SURIA FM

muahahaha...dalam 15 komen semalam kan...sorang je yang terperasan aku salah taip tajuk entry tu....orangnye ialah KAK ZUE...

oleh sebab kak zue ni seorang yg prihatin aku dengan rasa berbesar hatinya..nak kasi kak zue something...tapi apa ek???kak zue...tunggu bulan depan bole?nanti saya blikan something dari sabah ek..hehehe....kak zue nanti kasi alamat kt saya ek..email je nanamrul@yahoo.com

pembaca yg prihatin
eh korang xpasan ke aku salah tulis tajuk tu?hahaha...tu la lain kali kalau salah sila tegur...kan kak zue bakal dapat adiah...heheheh...

semalam aku 1/2 day tu la tergopoh2 wat entry baru...kepala asik dok fikir nak balik je kan.sampai tajuk pon salah taip..bukan stakat tajuk...dalam entry tu pon aku salah taip SINAR FM hahaha..sengal dah sah2 kete yg diorang naik tu tulis SURIA FM

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Lelord said... [Reply to comment]

wakakakakaka...xpasan pun beb nmpak beno aku x belek gambo keta tu.

cayaah kak zue

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wahhh x pasal² dpt hadiah dari sabah..
erkkk eli pun slalu confius sinar ngan suria heheh

Ena said... [Reply to comment]

heheh..

akak baru jengah pg nie.. huhu..

ibuayu said... [Reply to comment]

wah rugi tak komen semalam...
nana gi sabah brp hb...akak pun gi gak bulan jan

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hihi kita tk pasan plk kt kete tu :p

Ya ALya said... [Reply to comment]

hihihi...tak perasan langsung......nampak hadiah yg nana dapat je....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehe me tak perasan pun :p

watyz said... [Reply to comment]

nana...aku tau salah tp x ble nak komen sbb opis aku blok la komen2 ni...dia bg baca jek...hahahha

Hezesuze said... [Reply to comment]

hahahah memang tak perasan...yang penting komen ikut tajuk dan baca entry uols...gambo kemudian citer hahaha

Nana said... [Reply to comment]

lelord-heheh sure seme baca je xtgk gmbr btol2 hahaha

eli-hahah tau xpe..sama la selalu dok tertukar dua stesen tu nama nk dekat

ena-heheh..pasan tak kesalahan tu

ibu ayu-saya g 24-26 kak...bulan 1 la..same ke?

fiza-heheh seb baik ramai xpasan xde la malu sgt kekeke

ya-heheh..seme fokus kt hadiah je

mz-heeeeeee...tu la ramai tak pasan

waty-woh yeke..patut la ko jrg kkomen hehe

kak heze-hahah sabo je la..seb baik xpasan xde la malu sgt

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhhhh..... rezeki nih... bkak jer blog pg2 dah dpt seprais gini... mekasih nana.... wat susah2 jer nak beli something tuh.... tp klu nana nak bg, kecik tapak tgn, stadium kuantan nih akak tadahkan.... hahahahahaaa!!!!

lenkali klu jengah nana, kena lebih prihatin... mana tau tetiba dpt seprais lagik... muaahaahaaaaa....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tak perasan la nan, baca entry pun laju cam keretapi tau, nak cepat punyer pasal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...