MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 7, 2010

susu pertama di dunia yang mengandungi terapi al-quran

SUSU PENUH KRIM ILHAM

Diperkaya dengan Badam + Kurma + Kismis & mengandungi Terapi Al-Quran

Susu yang dirumus istimewa dengan kaedah pengilangan secara islamik (Islamic Manufacturing Practice) dan menitik beratkan aspek kebersihan dan halal. Diperkaya dengan khasiat badam, kurma dan kismis yang membantu pembesaran kanak-kanak dengan lebih sempurna. Dilengkapkan juga dengan Terapi Al-Quran untuk perkembangan yang seimbang dari segi rohani dan jasmani

wah ..menarik kan?last week baca kat paper pasal susu ni yang ada kat pameran MAHA terus aku buka website dia..kalau nk tgk juga klik sinibole tahan gak harga dia RM48.90 / kotak 650gm
cakap pasal susu, damia mmg dah lama stop minum susu...start dari umur 2 tahun lagi..skang ni dia minum milo & vico je..

15 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..bagus baguss!!

Honey said... [Reply to comment]

Menarik nehhh ....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bagusnya cam ne kiter tak tau kewujudan susu ni....TQ ye nana untuk info ni

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

tak sempatt jejak MAHA huuuu.. memang menarik info ni Nana..! leh try cari nanti. tapi harga bleh tahan gak tuhhhh hu hu

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

yekla..kite pon baru tau pasal susu nih..mmg menarik tp harga a bit priceylah..Zara mmg peminum susu tegar..gaya die mimun susu macam wktu kecik2 jugak..satu hari kena berbotol2..huhu

amyeryn said... [Reply to comment]

susu br ye..dh ada kt pasaran ke?

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

waw not bad gak harga dia ye

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tak pernah tau ni...good info

Gieyana said... [Reply to comment]

x pernah tau gk nih..rege boleh thn gk ni..:d

Ena said... [Reply to comment]

bagus jugak yeh!
tapi sure ker kotak2 tu dorang tak terlangkah masa dok angkat kotak2 tu kan!.. eh! -ve thinking pulak akak ni..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

xslh nk cubekan..aku tgk packaging die ala2 dutch lady kan? tibe2 terbace komen kak ena atas ni terpk bende yg same..terlangkah x?

Nana said... [Reply to comment]

na-hehe bagus kan?

honey-ahh tp harga pon menarik gak hehe

anje-ur welcome..bc dlm paper psl susu ni tu saje boh dlm blog

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe saya pon xdan nk terjah maha...sama2 sharing is caring kan

lily-yes mahai kan yela kata special kan pertama di dunia lak tu

Nana said... [Reply to comment]

eryn-dia kena bli kt stokis dia..bukan ada kt pasran bole beli on9

fara-ahh mahai skit kan

ayu-hehe kita jumpe dlm paper psl susu ni

gie-hahh mahai skit kan

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tu kena tanya company dia..btol gak mana bole langkah2 kan kang tak mujarab plak

zt-hehe aku pon terfikir menda sama gak wallhualam..ahh packing dia ala2 dutch lady

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...