MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 24, 2010

terserempak skuad SURIA FM

balik keje semalam byk sangat nyinggah2, g giant la, g situ la..sekali on the way nk balik tu singgah la bli topup dekat2 ngan umah la...nak sampai kat kedai topup tu aku terdengar lintasan skuad SURIA FM...hah..kebetulan plak depan kedai top up tu dia benti..

so aku apa lagi..saje la join2 kan..hehe sebabnye adiah paling bez semalam 2 keping tiket wayang gullivers travel..saje je try nasib....tapi xdapek pon tiket tu..budak lain yg dapat

soklan skuad2 ni mcm bese la..xmencabar minda pon..heheh...sebab dia mmg nk kasi je adiah2 dia bawa tu kan...mcm soklan yg aku jawab semalam :

skuad sinar : apa kaler rasmi radio sinar?
aku jawab la..oren adiah dapat air oren..haha ntah pape2..

skuad sinar : arini bape hari bulan?
aku jawab : 23.12.2010 dapat la pencuci muka +toner..nengok..soklom bodo2 jek hahah tp ok la dpt gak something

adiah2 nye
adiah minyak wangi..soklan? berikan saya kunci kete...
adiah2 dari suria fm
pastu sticker suria, magazine tu dia kasi free je..oleh sebab xramai yg ada kat situ kan..so dia xkira la..dah jawab bape kali pon bole jawab lagi...satu je persamaan skuad2 sinar ke, hot fm ke, era ke..sure dia akn wat satu game contoh : nak kunci, nak ic, nak duit tahun sekian2...stakat ni, baru 3 skuad je aku penah terserempak, era, hotfm & suria

kot nanti2 korang terjumpe ngan skuad2 ni kan..xkisah la radio mana..pesanan aku silan jangan lenggang kangkong, bawa la beg..mcm aku malas kan..tinggal beg dalam kete..pastu klw ada dia minta apa2 barang..xle nk bg sebab beg dlm kete hehe...mcm semalam la..dia minta jam...aku lak tinggal dlm beg...adiah dia dpt novel.melepas...

dah banyak kali juga la terserempak ngan skuad2 radio ni...dah 6,7 kali gak la..adiah paling bez penah dapat set barangan gillete bernilai RM150..dari radio era.game dia?jatuhkan botol mineral dengan menyepak bola kat botol tu...hahah..dah ler aku sorang pompuan lain2 seme laki..last2 aku menang...haahah..lama dah tu masa zaman2 bujang dlu tapi tu semua terserempak..bukan aku gigih pegi kejar..hahah xkuasa nk kejar

nak tgk entry last year aku jumpe skuad perodua ERA?klik SINI

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

wow!! ok latuh soklannye..huhu
jom join contest..tgok kt blog akak ye hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya secara kebetulan ek pastu join dapar hadiah, kita tak pernah terserempak lagik kalo ada pun selisih kat highway je

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pernah gak jumpa skuad sinar.fm ni..pernah gak buat entry kat blog me--thn lps kalau tak silap hehehe

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

rezeki♥

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

pernah jumpa, tapi malas nak masuk dekat..hehe

ok lah tu dapat gak hadiah kan..tapi soalan memang tak leh blahhh...haha

SyaNa said... [Reply to comment]

aku 2 kali terserempak ngan hot fm
& dua2 kali gak aku menang tiket wayang
tapi dua2 kali tu jugak aku kena burn sbb xdpt pegi sbb dia buat hari malam keje.time tu syarul keje malam..ciisss

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

konpius nih nana... sinar atau suria... tgk kt kete tuh suria drive.... tp tajuk entry jumpa skuad sinar....

dulu pnah gak jumpa skuad era kt kuantan nih... tp akak tak gi pon sbb org ramai giler duk bersesak2... malas la nak sesak2 gitu....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tak pernah jumpa...teringin gak nak jumpa..leh join2...

~ana~ said... [Reply to comment]

selalu duk terfikir, kan best kalau dia dtg kat area yg kita tgh ada time tu..tp x pernah ponnn....hah3x..

CaDLyNN said... [Reply to comment]

penah terserempak dgn ntv7 punye...
sbb die mai sblh kedai makan masa lunch hour..dapat sebarang 2...soalan die biasa2 je :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana selalu ber'rezeki' =D kita tk pnh jmpa skuad mna pon w/p skuad elite :p

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hehehehe mmg soklan xleh blah la..tp ok la kan..dpt sumthing..air oren pun air oren la...

eli nk tgk gak cite tu!!!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku klu ternampak tu benti gaklah..tp klu saje2 nk kejor xkose iiii

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg pn soklan die sennag2,saje nk soh org jwb...saper cpt die dpt..hehehehe..best2 kn dpt adiah walaupn nmpk mcm biasa2 je tp kalo dpt tiket wyg lg best

kita 2x terserempak gk tp hotfm..hah btul tu ,tkde maknan nk kejar..kalo kebetulan berada kawasan sekitar bole la terjh kn

mzhany said... [Reply to comment]

a'ah betol..dorg buat game yg sama kan...hany pun mcm tuh gak jumpe, tp seme tinggal dlm kete...hoho naseb ler...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heheh soklan ntah pape.ok kak sy dah join

anje-klw kebetulan ok la nk singgah xkuasa nk kejar hehe

mz-heheh pnh wat entry gak ek dpt adiah apa agknye ek

lyn-ehhehe ok la sape nk kasi free2 kan

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ni sbab xde org..ada la dlm 15 org je heheh tu psl kita join tu klw rama sesak2 xkuasa gak

syana-wahhh ko dpt tiket wayng ek..bez wei..aku xpenah dpt tiket wyg...brg2 banyak la

kak zue-heheheh slah tulis kak sebenarnya suria..hehehe

ayu-hehe bez juga..dpt brg2 free kan nak2 klw ada tiket wyg tu yg bez

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh klw kt keramat ni banyak kali gak la diorg dtg

fiza-heheh muke dpt brg free je kot hahaha

eli-hhahahah tau xpe mmg xbole blah

zt-hahah tau xpe....klw kena kejar xde beria2 hehe ni sebab kebetulan g kedai diorg ada situ kan

eryn-hehehe tu la...nk kejar kang sia2 je kang klw smpai adiah dh abes hehe klw kebetulan tu ok la..adiah mayb byk lg

hany-hehe mmg gitu je pesen game dia dah tau dah

wanaqilah said... [Reply to comment]

salam.... nanti tukarlah nama SINAR tu ea. tu kan skuad Suria Fm... hihi
TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...