MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, December 18, 2010

top 10 gieyana love contest

tengah2 blogwalking singgah blog GIE baru pasan gie dah announce top 10..hehe..ketinggalan keteapi tol aku ni...

saingan sangat2 sengit ni..ada geng2 yg selalu menang contest ada ayu ibudamia , mama zharfan & suziey..good untuk korang juga...xpe..ada rezeki tak kemana kan...kalah menang belakang kira..janji kita mesti support kawan2 kita wat contest...

kalau kalah pon top 10 dah sah2 dapat adiah juga..dapat adia FM dari penang.hee...tambah lagi satu koleksi FM aku pasni.tq gie pilih aku jadi top 10....

gambar yg digamblekan (ish wat rosak bahsa melayu je hahaha...)
tadi dah skodeng adiah contest ni, no 1-3 dapat barangan body shop...bez woo..lumayan!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

hahaha..ko smpai x pasan yer..aperpon thniah yer..sm2 memeriahkan contest kan..:D

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

haha..cam mana leh ketinggalan keretapi ni...ekeke

ah ah saingan sengit2 betul...

berserah pada yg maha esa..

hadiah memang best2

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

taniah top10 ye..anyway, gdluck! :D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah top 10 & good luck dear!!!

zura@iwan said... [Reply to comment]

gud luck beb...hehe...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

dah lama rasanya pengumuman top 10 ni, sian nana banyak memang contest sampai terringgal keretapi cayok2

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

wahhh..good luck dear..

Jom skodeng :Jom tambah pendapatan dgn Churp Churp^_*

mama tisya said... [Reply to comment]

top 10 pn dh dpt fm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...