MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 6, 2010

yeay..menang GA FM From shanghai

baru je dapat email dari penganjur inform aku menang FM dari shanghai...ada 8 orang yang bertuah...

ada gak kawan2 yang rapat menang mamatisya & eliza tahniah juga utk korang yea..& tahniah utk seme juga...heeeeeee suka nye dah la aku mmg pengumpul FM yang tegar hehhe...tq penganjur! alhamdulillah....rezeki

nak tgk details klik la sini
happy sesangat!! rasa nak lompat2 je hahaha..over..

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah nana.. :D

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..eh nama kita pn ada...

Nana said... [Reply to comment]

mz-tq
ena-tq kak..
eryn-hehe tahniah utk kita juga ngeh2x

CaDLyNN said... [Reply to comment]

congrats~

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah makin mencurah2 rezeki nana la ni, bagus2 leh dijadikan blog pembakar semanagt ni tapi tak best kat opis dah tak leh on9

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

btuah tol..taniah k.nana..

Nana said... [Reply to comment]

lyn-tq..

anje-hehe ala segan la..jadi pembakar semangat plak..tp kita lak MZ jadi pembakar semangat hehehe
ish sianye dah kena blok kt opis ek

fara-hee...tq..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

menang lagi..TAHNIAH!!! murah rezeki tul..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq..hehe ala nasib je ni

haszuraidah ishak said... [Reply to comment]

tahniah dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...