MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 23, 2010

yusry kru tu sebenarnya...

aku ada rahsia nk gtau korang...wat pertama kali nye..aku nak mengaku yang...yusry kru tu penah ajak aku kapel ngan dia...

tapi aku je xlayan...sebab time dia ngorat2 aku dulu..aku tengah skolah lagi..baru tingkatan 3....
asal aku balik sekolah je kan..sure dia tunggu kat tepi lorong nk anta aku balik umah...tapi aku xpernah layan..walaupun aku tau dia seorang artis yang glamer...media2 kat malaysia pon satu xtau cite ni...pendedahan ekslusif aku buat ni..

sebagai bukti kata2 aku, nila dia gambar yusry kru yg beria2 sgt nk ajak aku bergambar dengan dia...(gambo masa form 3)
muahaha...berangan konon.....sebenarnya apa yg aku cite kan tu seme betul...tapi tu seme cite dari pihak aku...hahaha...dulu kan..masa aku duduk rumah lama mmg dekat sangat2 ngan umah KRU ni...jadinye..time aku balik sekolah dalam kul 1 tengahari yg bersamaan ngan waktu lunch yusry aku mmg selalu sgt terserempak ngan yusry naik kete sport kale kelabu (kete dia yg lama)

kadang2 kan sebab nk jumpe yusry punya pasal..aku saje je wat btol2 kan tali kasut yg konon2 tercabut...padahal tak de pon..hahaha...saje je aku benti kt tengah2 jalan umah dia tu..so bila dia tgk aku duk tgh betul tali kasut dia pon benti kete & tgu smpai aku abes ikat tali kasut then baru dia jalan..sempat la juga aku jeling2 & sengeh2 kat dia sebelum dia blah muahaha..gile punya minat la jaman dulu

kalau dulu2 kan time form 2-form 5 tiap2 tahun muke aku mesti ada klw diorang wat open house..yela kata umah dekat kan..10x datang 10x balik dok lepak smpai ptg...tgk artis2 dtg beraya...

haih...terbaru ni gosip yusry & maya karin kan?
baru2 ni aku ada jumpe maya karin..pesan kat dia..jaga yusry elok2..sian yusry tu dulu dia frust ngan aku sebab dia ajak kapel tapi aku tolak...muahahahah....
maya...jangan bagitau nana kita nak dating tau..
lebey kurang gitu la yusry bisik...hahahah....

ni kalau eli tgk entry ni sure dia jeles..sebab yusry kan lelaki idaman eli dlm entry ni hahaha....(eli kan ritu kita kata nanti2la kita tepek gambo ngan yusry..so ni kita dah tepek utk tatapan eli heee....

1 fakta pasal yusry yg aku ingat...

birthday yusry : 15 Jun 1973
birthday aku : 14 Jun 1983

29 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ha ha ha..lawak tul..tapi ayu dulu time kru tgh famous minat kat norman..dulu la...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haahahahah lawak la ko..adeii..ok la berangan tu..sabo jek...mmg gigit jari la eli baca n3 ni..siap la ko nana..aku takut eli fire ko sbb berangan yg over2 ngn yusri kesayngan dia ni..ekkeke:D

SYANI said... [Reply to comment]

Kelako.... dulu mas sekolah pun ramai sungguh peminat KRU ni.. naik lemas dengar lagu depa..

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

klakonye... tapi memang gambar tu nampak mcm time budak2 dulu...

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboiii weols pun ada bergambo ngan yusry tapi malu nak tepek kt blog sbb nye xpakai tudung and bergaya rappers lagik hohohoho

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahahahaha aduila..smpt lg verangan tu!

beza umor korg cukup² 10 tahun :p

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hahahahaha adeiii..sakit perut baca..haihh..k.nana..k.nana..

Adyshariz said... [Reply to comment]

nana..nyaris2 aku jeles..hehe..aku pon ade gambo dgn dia ni tau, kira peminat misteri dialah gak..hehe..

owww..sib baik kita dh kawin nana, kalu tak, aku sanggup bagi surat cinta kat dia..ngehhee, sengal tul aku..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Hehee, Kelakar la Sis nie.. suka baca entry kapel Sis yg xmnjadi..huhuu, en suami harap jgn jeles..wakakaka...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hahaha,nana!lawak ar..!
nnt bila damia dah pandai baca, soh dia baca entry ni dulu tau, haha!

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

hahahahaha.... lawak la nana nih... tp time sekolah dulu, mmg minat giler dgn kru nih....

ieda said... [Reply to comment]

hahahhahah cayalah dikk nie yg dikatakan fanatik fans .. sibb baik nana dah kawin kann ehheheh

akak pun minat sgt kat dier .. but since dia dah kawin yg erra akak jadi konon2 frust hahah sbb suke sgt tgk misai dier nie ..

waaa bday bulan same ngan akak ler .. nana pun .. akak 01 Jun :))

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

zaman mudo2 dulu mmg kelakor kan.... ila taksub giler dgn lagu KRU.. semua album kru ila ada.. tp skrg ntah mana2 ntah kaset2 tu..huhu

Ya ALya said... [Reply to comment]

kalu idak glamer la nana ye kwin dgn yusry......

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

best woo entry ni..
me pun fan yusry gak--time dulu2 hehhehe

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

haiiiii nk kenaaaa nihhhhhhhhhhhhhhhhh...tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..betulkan tali kasut yee...taktik nihhh..sib baik la yusry x makan taktik tuh ekekkekek..

eh eh gambar nana tu ms dorang buat open house tu, eli ada gak..tp bukan gambar eli la..gambar kawan eli..sanggup dia bg kt eli gambar dia ngan yusry, sbb dia minat norman hehhe...ntah² nana kenal dia jgk tak? dia budak keramat..nama dia nurul..alamak lupa la pulak name penuh dia

argghhh tetap gak jeles..xpe xpe..oleh sebab eli dh penah upload gambar bersama yusry ni..x kira xkira, nak jgk nana tgk lagi skali hahhaha

http://www.elizadianna.com/2010/01/gambar-dulu2-jawab-tag-ibuayahdamia.html

firahadifa said... [Reply to comment]

kekekekeke.. lawak la betulkan tali kasut.. apa punya taktik da...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ek ellehh..yusry xbtau ko ke yg die dah frust dgn aku dulu?? hahahaha

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhhh...dasat ko nana..iya2 je ku percaya ni..hahaha...

~ana~ said... [Reply to comment]

lawak la nana nih...heh3x...

mama tisya said... [Reply to comment]

hahaha..pjg lebar eli dtg komen..kita aritu tkde gmbr ngan yusry tp gmbr kete yusry je sempt snap tu pn eli dtg komen....

tk byk beza sgt gmbr form 3 ngan skarng..maintain je

Cik Jue said... [Reply to comment]

nana bezday cik jue same ngan yusry..hahahah

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe nk tepek saje2 gmbr ni cam xbez plak kan..so reka2 la cite haha kasi gempak

suziey-hahahah xkira..xkira..aku pon minat yusry gak hahahaha....xpe dah get ready nk kena fire ni

syani-ahh bese la..zaman2 skolah dlu mmg seme gile kru

izzatul-hehe kan?kurus jek

kak heze-hahah..xpe kak edit la kasi cover rambut tu

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh tu la..ngam2 10thn beza kan?

fara-hahaha..kasi ilang stress sket arini

ady-hehehe minat gak ke..aiseh ramai tol jadikan yusry ni pojaan ek

myra-ehehe xde la..somi akk sporting heeeee

nad-heheh sure time damia beso..yusry dah jadi datok dah kan pkai tongkat

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehe kan?mmg antara kmplan pujaan dulu2 ni

kak ieda-woh bday bln 6 gak ek...heheh....tu la nye mmg minat gile kt dia ni dlu2

ila-aku xde la bli kaset sebab time skolah xde duit kan tp klw kaset2 siti tu sanggup lak mnabung haha

ya-hahah...nanges la amrul

mz-heheh minat gak ek...sebab ensem kot kan

Nana said... [Reply to comment]

eli-hahah jgn main2 dia senyum kt kita tau time tgh betulkan tali kasut tu hahaha

yeke?gambar tu masa skolah2 lagi..sape nama kawan eli tu ntah2 kita kenal

fida-haha menjadi juga..dia benti kete tau

zt-hahah ndak juga....kekekeke

zura-hahahha...ko caya ke aku kelentong ni

ana-tetiba idea merepek dtg hahah

eryn-hahah kata peminat setia kan...laju je eli dtg tgk tajuk yusry hehe
hah?xbyk beza..aih dlu kurus kering

cik jue-haha yeke?lagi eli jeles ni

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

kah2 kelako la nana ni...wah ramai artis yang nana jumpa ek siap bergambo lagik, kita tak pernah jumpa artis pun

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hahahahah..tu ah..masa mamatisya wat entry psl kete yusry tu, mmg mata ni terus je nampak YUSRY :P

nama dia NURUL..tp eli lupa lak name penuh dia..budak keramat

BUNGA said... [Reply to comment]

oo... bery d jeles la tgok gambar berdua2an dengan yusry tu.. dulu saya minat gila dengan dia.... tp apa nak buat, dia x minat kat saya..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...