MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 30, 2010

tempahan kuih sarang semut kini dibuka....

STICKY MODE

sape nk oder kuih sarang semut??
nk tengok detail meh masuk sini

danisyakiffli give away

NAK JOIN KLIK SINI
buat syaidah & kiffli happy anniversary..semoga rumahtangga yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat amin...

MAMALYNA'S GIVEAWAY : "KETUK-KETUK RAMADHAN"

nak join klik sini

bowling time

malam tadi g membowling ngan kawan2 opis..saje je main suka2....mana lagi...kt wangsa walk la.ktorg men 2 frame je.oleh sebab malam td malam jumaat, & mak aku g surau baca yassin, terpaksa la aku mengangkut cik damia sekali..

nasib baik la damia ni behave sangat2...dia duduk je diam2 kt kusi tu berbekal air soya+popcorn chicken hehe...siap jadi tukang sorak utk ibu dia lagi...asal ada pin jatuh je damia tepuk tangan.markah utk 1st frame 100 je pastu 2nd frame 102 isk2 teruk sungguh.ni la akibatnya lama tak praktis kan...xpela janji xkurang 100 ok la tu kekekeke....

aku klw amrul ada aktiviti bowling ni mmg xkan ada dlm senarai sebab amrul xminat bowling...klw g main pun dia teman aku je main sorang2.kat wangsa walk ni klw weekday 1 frame+kasut RM7 tp kalau weken RM9

sebelum mula tu harus la posing dlu kan..sebok je si azmi kt bakang nk enteprame
ni dia tukang sorak aku hehehe...
gaya ala2 pro la kunun...
amek bola no 9 je xlarat lebih2
ni je kaum2 pompuan yg sporting turun padang
see...markah aku 102 je, tu pun yg paling tinggi ngeh2x....

Thursday, July 29, 2010

pembetulan pasal air kickapoo

tadi kawan skolah aku ELIZA, ada ym pasal dia bc blog aku kesah air kickapoo nikan..nah dia nye statement yg aku copy sebijik2 dari YM.eliza ni keje PERMANIS kilang yang buat air kickapoo

ktorg juz amik exclusive right utk produce kt malaysia

so ingredients yg ktorg gune confirm halal

so next time kalo nk beli kickapoo

cr kt label name pengilang PERMANIS SDN BHD

baru beli tp skang ktorg dh dpt hak sepenuhnye utk produce air kickapoo kt Malaysia

so jgn riso k n fyi owner kickapoo tu MELAYU

nk tgk detail : www.cih.com.my


ell..tq beb..sebab ko prihatin heheh...nanti kim salam kt bozz kau ckp aku nk air kickapoo satu dozen hahahah....



omakk aii besarnye parcel

semalam ada dapat parcel paling besar aku pernah terima.kalau tak salah ni hadiah GA tp aku xingt dah..GA apa hehe....buka2 je...jeng2...adiahnye ialah set teko.tapi malangnye..teko nye udah pecah berderai...ni mesti keje budak2 courier tu nye pasal sure dia lambung2 je aku nye parcel tu..wlpon dah terang menderang kt kotak tulih FRAGILE.ada ke diorang kesah fragile tak fragile?sure diaorg baling2 je parcel ni

nk wat camne...xde rejeki aku nk mnm petang pakai set teko baru ni...ehehhe..xpela..cawan dia 5 biji elok, sebiji tu dah retak menanti belah.isk2..sayang btol la....kepada puan penganjur SITI NORAIN terima kasih banyak...sedih saya tengok teko tu pecah...

besaq kan parcel ni
ni isi dia set teko
teko yg dah hancur berderai...
tinggal la 5 bj cawan yg ok

Wednesday, July 28, 2010

Sweet Cute Baby Smile Contest

Create your own banner at mybannermaker.com!


Create your own banner at mybannermaker.com!

nak join klik sini
tajaan bersama baby ku cute collection

Nama anak : Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Umur : 2 tahun 3 bulan
Nama Ibu : Fauzana Ismail

kelawar 10 hengget sekor

xde2..aku xjual kelawar ek...hehehe...ni ha...baju yg tingin aku nk pakai kan kat damia, baju kelawar..tgk budak2 kecik pakai comei jek kan...

ritu g pasar payang bli sehelai 10 hengget je satu.kemain jauh bli baju kelawar mcm la kt KL xde kan..hehehe...aku rasa kt pasar2 malam ada jual kot..cuma tak perasan je..lawak tol damia ni ms mula2 pakai baju ni dia mcm xselesa..dia dok angkat2 kain dia sebab rasa mcm jalan tersekat kot...hehe dah tu bila nk dok terkangkang2 atas kusi damia ckp "ma..mcm mana ni ma...sebab dia xleh nk kangkang so aku pun ikat kain tu mcm mapley ikat kain sarung dia muahahaha...







terengganu - part 3

habis je g lepak2 kt pantai geng2 konvoi kata nk tido satu malam...klw ikutkan plan xsure lg nk stay ke nak balik kan..tp memasing dah penat..ktorg pun cari la chalet2 tepi laut nk tido satu malam..tp malangnye..dari 1 chalet ke 1 chalet seme dah penuh...bak kata tokei2 chalet seme..ari isnin ada konvo UMT so banyak chalet2 dah full.

ronda punya ronda..jumpe gak la chalet yg kosong tp pantai...tp bilik kena share2 sebab ada 3 chalet je yg kosong...tp amrul decide nk amek chalet sendiri...nk privacy sket ngeh2x....so ktorg nye chalet jauh la skit dari chalet rombongan konvoi tu...ktorg stay kt kamal guest house..mula2 nk duduk seri malaysia marang, tp dah penuh..xkisah la...apa2 pun janji dpt tido sudah kan...

tempat kami menginap 1 malam..jadi la..dah seme chalet penuh kan..ni je ada..chalet ni kena jalan jauh skit nk ke laut.dalam 300 meter gitu tp xla jauh sgt pun..cuma kami malas je nk mandi laut
amrul ckp pelik plak ek kt sini milo ais pun pakai piring heheh...
bekpes mkn nasi dagang...pergh..terbaekkk amrul lak mkn laksam xdan nk amek gambo dia dah ngappdamia kt kampung orang dah buat mcm umah sendirimenda wajib bli klw g ganu...kopok lekor..singgah kat kedai 008 kelulut
ni la dia kopok lekor aku bli 2o hengget, bole kata ikan saje..xde tepung langsung! sedap.satu bungkus ada 10 batang =RM5posing kt signboard kopok lekor
menyoping kopok
otw balik nampak pantai kemasik tgk je dari luar
pantai kemasik
ok tu saje la cite2 kat ganu...xckp masa la nk g jalan2 masjid kristal seme...2 ari je pun kan..mana dan nk rayau2...xpela..janji dapat bli kopok lekor sudah..ehehhe...mcm aku mmg dah banyak kali singgah terengganu..sebab dulu2 masa balik kampung nenek kt kelantan selalu gak lalu terengganu.amrul plak, ni 1st time dia jejak terengganu...

bg aku sepanjang perjalanan ke terengganu ni mmg xmembosankan..sebab view dia cantik...sepanjang jalan bole nampak laut...& kampung2 kt tepi jalan seme cantik je...tingin nk ada kampung mcm tu..tepi laut penuh ngan pokok2 kelapa...

mmg xpuas berjalan setakat 2 ari je..xpela next time nk dtg lagi terengganu, nk ronda abes satu terengganu nanti...bila ntah?heheh

Tuesday, July 27, 2010

lucky draw cerita ceriti ibu ayra

nak join klik sini
kenapa saya suka masuk blog ibu ayra?sebab ibu ayra rajin mengetag saya join GA & contest eeheheh...& lagipun saya kenai ibu ayra sejak dari forum pcm lagi..kira dah lama kenai la..dari forum membawa ke blog membawa ke fb...

nak tag :
1. kak heze (yg tgh gegeh join GA skang ni)
2. kak zue

Season 4 - Cute Funny Eating Baby

contest yg dibawa kan khas oleh :
Nama : Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Umur : 2 tahun 3 bulan
hah..elok plak nk join contest ada gambo lawo dari kamera lawo ni..heheeh...gambo hasil ehsan dari uncle gaff damia.mekaseh..tlg amekkan gambo damia...mana tau ada luck buleh menang..heheh..cik damia tgh nk mamam telor puyuh yg di cilok dari meja pantin

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"

terengganu - part 2

pas abes kenduri ktorg gerak g pasar payang, soping sikit2..pastu lepak kt pantai batu burok, btol2 depan hotel primula beach resort.klw ikutkan plan..ktorg seme xsure nk balik terus ke nk stay 1 malam..tp sebab seme dah letih kan..ktorg pun decide nk cari chalet la tido semalam.

jalan punya jalan...chalet seme dah penuh..sebab ari isnin ada konvo UMP klw xsilap..nasib baik juga la..jumpe chalet yg kosong kat area marang..so ktorg stay la satu malam...gambar kt pasar payang xamek pon..sebab sebok membeli belah kan..kamera pun xingat nk bawa kuar...

ok la layan plak gambar2 tepi laut ni kat pantai batu burok.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...