MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 5, 2011

1 adiah contest + 2 adiah GA

semalam balik keje tengok ada 3 hadiah sampai.haih...seb baik aku kat opis time adiah dihantar kalau tak mmg aku amek dah gambar abang posmen kekekeke..bila ek nk wat entry psl abg posmen ni..cam bese la..skang ni mak aku dah tak de tanya2 dah amenda dlm bungkusan & surat2 seme ni hehe diorang pon dah tau aku dapat adiah

hadiah pertama tshirt sukan umbro ( eh dah mcm nama amrul kan hehe saiz M aku la bole pakai klw size XXL br amrul bole pakai heheh..sorry yang..awak skodeng blog saya ek??)
menang tempat ke-3 contest gambar menarik 2010
alamat kt sampul surat ni tulis nama lelaki..haih seb baik la mak aku tak pikir bengbukan...
takut gak dia ckp eh skandel mana plak anta adiah kt anak aku ni hahahah... mati nak menjawap ngan puan wan sabahriah kekekeke.....
hadiah ke-2 fm dari padang besaq
menang GA kak heze
eh.. korang kot2 kalau nak wat kenduri kendara bole kontek ahkak gonjeng yea..mai sini aku nak tolong pomot SALAMAH Catering korang bole carik kat fb : salamahcatering atau pon bole email salamahcatering@ymail.com menu2 jangan risau..ditanggung HALAL hehehe...
ahkak gonjeng i dah tolong pomot bisness u nih hehehe..nanti u tolong pomote lak bisness kuih sarang semut i ok (eh tetiba plak nak ber I, I) hahahah...IZAN (ko gelak ek??shadap! hehehe)
hadiah ke-3 2 keping tiket masuk ke bukit merah laketown resort satu tiket utk 2 orang so bole bawa 4 orang (insyallah dapat kot aku pegi bukit merah ni..aku lupa ada plan nak balik kampung amrul hjg bln ni, insyallah klw xde aral melintang bole la singgah)
menang adiah utama GA cik bambams
klw korang nak tau cikbambam's ni pon selalu bertuah juga..banyak gak menang CGL
terima kasih semua..korang memang penganjur contest & GA yang cekap...hadiah cepat dihantar kepada pemenang...aku masih lagi tunggu adiah2 dari penganjur2 contest & GA ada lagi yang belum dapat..xpe aku paham lagipun korang baru announce mesti amek masa kan...

ni adiah dari bulan 5 tahun lepas xdapat2 lagik.mana wei?senyap sunyi tanpa berita.hehe.. aku dah tak harap pon hadiah tu...anggap la ianya berlalu pergi seumpama angin ditiup bayu cewah ko..tetiba nk bersastera..aku xpandai nk bersastera2 mcm IZAN hhehehe.......... larik..kang izan sure maki aku

15 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

Wah..rezeki.nampak gayanyee baju tuh Nana je la yang pakaii..hehehheee..
wah..bestnyeee dapat tiket ke laketown resort!!!leh bawak damia.mandi2 !!

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

tahniah2.... bestnyer dpt adiah...plg best tiket tu....

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

dengan surat cinta ai sekali pon kak nana tunjuk ker?hak hak hak..thanks join! :P

Fateen said... [Reply to comment]

bln 5 tak dapat lagi.kirakan takde rezeki la tu.saya ni pun ada beberapa hadiah giveaway yang tak dapat lagi.nak tanya ngan tuan blog segan.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestbya hadiah dah sampai sangat suprb penganjur tu kan

Cute MuM said... [Reply to comment]

tadi baru dapat baju.. pening gak pikir dari siapa.. baca entri nie dah tau dah... tapi dapat saiz L.. tak dapat pakailah.. hadiahkan kat suami jer..

Biqque said... [Reply to comment]

lor...masih ada hadiah yg tak dpt ke??? ish3x...

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

aku baca entry sal adiah CGL tapi aneh, sana sini situ siti atas bawah ko dok sebut nama sebenar aku...ishh...tak leh carik makan la aku gini kak...haihhhh....

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

REZEKI NANA TU..

tiket tu yg best!

tahniah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah best tu..hari2 dpt hadiah...

Hezesuze said... [Reply to comment]

oh dah sampai ye...lege rasenye...wah siap promote catering akak ..toceh2..huhu

Nana said... [Reply to comment]

na-hehe tu la baju tu nampak gaya dapat kat kita lah..hrp2 bole la g wet world tu bawa damia mandi

lela-hehe tu la nye...kkebetulan plak mmg nak blk penang bole la kot mandi manda

bam2-heheheh kenangan tu mesti la tepek

fateen-hahah mmg kira halal la tu..hangus la malas nk fikir mmg segan kan nak tanya kt penganjur

anje-tu la...efisien!

uyun-heheheh so skang dah tau la kan.

biqque-ahh ada biqque banyak juga la..malas nk tanya2 kt penganjur

izan-heheh nak kasi ko glamer lagik hahahah

ayu-hehe tu la nye bez dpt mandi2

kak heze-hehe slamat bertepek kt peti ais dah tq akk

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! semua hadiah pun beshh!!!
apa kata kita reveal /buat list conetst organizer yg belum antar hadiah--me nak suggest kat miza yusof gaklah..dia ada a total of 10 hadiah kan yg masih tak dpt2..me ada kot lebih kurang miza yusof--dh mls nak pikir tau--sbb jd sakit ati ahhahah

zura@iwan said... [Reply to comment]

syok bila time dpt adiah kan....ku sejak blogging ni la rasa dpt adiah kwn2 dr jauh..hehe...

Nana said... [Reply to comment]

mz-hehehe nak ke kita reveal nama2 mereka tu?sy xla banyak sgt adiah yg xsampai xmcm miza rasa miza lagi layak wat entry tu kan heheheh
btol mz dah malas fikir dah biar la

zura-hehe kan?klw dulu dpt adiah time bezday je kwn2 kasi skang ni bukan bezday pon bole dpt adiah klw rajin join contest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...