MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 19, 2011

alahai kecik nye dunia..

sejak ada blog kan...ramai kenal kawan2 baru....walaupon xpernah jumpe kan..rasa mcm dah lama kenal je...pastu sejak jadi blogger juga..memang banyak dapat invitation beday party..kalau dulu mmg jarang2 la nk g sebeday2 party ni..sebab kawan xbape ramai..hehee....

satu lagi..sejak jadi blogger ni terasa mcm dunia ni alahai..keciknye...sebab??ramai kawan2 alam maya yang kita kenal...rupa2nya kenal juga dengan kawan2 bukan alam maya kita..heheeh..(eh paham tak ni pesal ayat aku mcm hape2 jek?hahah..)


shiemz aku kenal masa kt forum PCM dah lama dah....
sukma plak kawan sekolah aku sejak dari form 1....
ntah mcm mana satu ari tu kan..sukma tanya aku kenal ke shiemz?sebab penah tgk shiemz komen2 kt fb aku....
rupa2nya sukma & shiemz kawan satu kolej...hehehe.....

kiri shiemz & kanan sukma (dua2 blogger juga)
mamatisya pon aku kenal dari forum PCM, kita satu geng la ngan shiemz, zt,ana, syana,izan,afne,ana,ros, elyies, diana,eh kalau nk sebut ramai la...geng2 PCM yang dah jadi blogger
satu aritu mamatisya tgk gambar aku masa kenduri kawen normah...dia tanya sape normah ni..aku ckp la..normah ni kawan sekolah dari form 1 lagi...
mamatisya plak rupa2nya satu opis ngan normah...

kiri mamatisya & kanan normah
ana kawan yang aku kenal kt PCM juga..pernah keje satu opis ngan kakak aku...hehehe
tapi skang tak satu opis lagi la sebab kakak aku dh benti..

kiri kakak aku & kanan anatahukah korang..aku & jue adalah biras?hehe...sebelum jue kawen ngan adik amrul aku pernah terjumpe blog jue kat dalam pc adik amrul kat umah MIL...sekali tgk..eh..eh blogger juga rupanya bakal biras aku ni hahaha...
kawan aku si nana kecik & kekda (puan stoberi) rupanya satu opis..hehe
aritu dia kata dia tgk gambar aku menang dalam blog puan stoberi.sekali dia ckp kat puan stoberi eh ni kawan saya ni..heheh...

kiri kekda & kanan nana kecik
tapi kan dalam banyak2 peristiwa keciknye dunia ni kan..yang paling lawak ni la nye...
dua orang budak si nana kecik & falsya ni...pada mulanya aku kenal melalui deah...
deah bez pren aku (masa zaman2 keje opis lama),si nana kecik & falsya plak bez pren deah dari zaman2 sekolah..kitaorang kenal sebab selalu kuar sama2...ntah mcm mana satu ari si nana kecik pasan gambar aku masa zaman2 kolej kat dalam FB..baru tau...rupa2nya...si nana kecik & falsya satu kolej ngan aku!! hahaha...serius yang ni paling lawak la....sama2 xperasan pernah belajar satu kolej, satu intake plak tu! hehe..bengong sungguh! dah ler sebelum kitaorang tau kita ni sekolej pernah lepak sama2 beberapa kali

dari kiri nana kecik & falsya
what a small world kan?
heheheh....macam kiut je seme kebetulan tu
korang penah tak terjadi mcm aku kena ni?

**pst..sape2 yang rasa mukanya glamer kat sini arini, sorry ek cilok gambar korang kt FB hahaha....jangan saman aku tau

42 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

keciknya dunia.. tksgka leh jgk cmtu..kita pon pnh jgk cmtu..

gmbr last tu cantik gilerrrr

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wahhh mmg kecik sungguh..semua ada kaitan hehe..eli rs mcm belum kena lagi kot mcm ni heheh

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

mmg kecik..hehehe pusing2..jumpa blk ye.. oh tu pic kakak kak nana?? sebijik jugak ye :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

penah jugak kene camni
ada la 1..
segan ar nk citer, hehe..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mcm2 kisah leh kuar...memang tecik jer dunia rasa..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

pening giler aku baca hubungkait antara korang nih...

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

hahaha..betul2..pening nak faham satu2 hubungan antara satu sama lain...tak pe lah..yg penting korang semua memang cool!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

fakta yg sgt sweeeettttt!!

Gieyana said... [Reply to comment]

betui2..mmg keciknya dunia kan!hihihi..last pic tue cantik bebs!

juelee said... [Reply to comment]

bak kata org.. donia itu bolat.. pusing2 aik jumpe!!! kuikuikui

zura@iwan said... [Reply to comment]

aku keliru...haha...
...belit2 gk related antara kwn2 ko tu ek..mmg small world kan....betui2...sejak blogging br la ramai kwn..idak dl kenai mn ada je..ehhe.

pstt; klik2 yr HB..

~ana~ said... [Reply to comment]

mmg kecik la sgt kan dunia nih..heh3x...

gmbr ana kat mn la nana ambik tuh..sememeh sungguh...heh3x..

~ana~ said... [Reply to comment]

mmg kecik la sgt kan dunia nih..heh3x...

gmbr ana kat mn la nana ambik tuh..sememeh sungguh...heh3x..

mama tisya said... [Reply to comment]

kecik dunia..hehehehe...tp rmi kenal dr pcm ngan kwn sek la ye...hehehehe

kita fil 1 opis ngan ana:-p

eLYies said... [Reply to comment]

nana ko lupa...syafa pun kwn ko kan?? dan dia kawan aku..hahahah

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

heheheh..btol2..mmg kecikk je dunia digital nih ;)

ita cutevirus said... [Reply to comment]

eerrkkk...
walaupun ada sedikit kepeningan... tapi, ita stuju la pasal keciknyer dunia tu.. hikhikhik..

NM02 said... [Reply to comment]

halusss.... tumpang lalu jap

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

wahhh....patut la si Yana tag nama ku kat FB. igt kut pasai apa. miahahahaha....

ya..begitu lah dunia ini. Memana pun pasti ada yg kita kenal kan?

P/S : bila la kita nak jumpa waktu lunch ari Jumaat ni kan. Nati akak ajak Yana ek?? :D

mama rifQy said... [Reply to comment]

aaahh laaa!!! kecik je dunia nih kan??

nananananannaa yang makin pemes!!

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
heheh tu la..pastu kwn2 kita yg dah lama kenal tu
rupanya kwn2 baru yg kita br kenal
eh gmbr lama tu kt empangan kkb

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@

hehe tau xpe seme ada kaitan

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

ahh..kakak..
sama ek
hehehe kata adik badik
tak lari la..
ada la sket kot sama

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan

hehe ada ek...
aik segan la plak hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hehe tu la
tu pun ada lg tak masuk list ni

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hahaha pening ek
kekeke
tu pon ada bnyk lg aku xmasukkan
kang klw aku list lagi
sure migrain hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia

haha pening ke..
pendek cite la..
kawan kita yg dah lama kenal tu
kawan kepada kawan yang baru kita kenal
gitu la alkisah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

heheh pening tak baca fakta ni
hahahah ramai kata pening
hubung kait kitaorang

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

org penang kata
pi mai pi mai tang tu hehehe
tq..tu gmbr g fraser aritu

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

hehe tu la nye

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

hahah belit2 ek...
heheh aku pon pening
camne nk xplain hahaha
tq,...nati aku klik hb ko gaks

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~

hahaha ana gmbr tu dalam fb..
sebab dlm blog ana
xbanyak gmbr sgt kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
owh maknanya sure kakak kita kenal fil eryn tu,,
sebab dulu dia keje ijn

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies
ahh la...
tertinggal plak kan
hahahha
kan?kecik btol dunia

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

heheheh tu la nye....

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus

hahah sian korang
ramai pening ngan fakta ni
hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@NM02
heheh lalu kat kotak komen yea...
bagusnye

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI

heheh tu la nye kak..
eh bole2
bila2 je nanti calling2
kita lunch sesama

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

haih...menda yg pemesnye hahahha

shiemz said... [Reply to comment]

awat aku x tau ade post utk aku??
uwaaaaaaa.... sangat terharu aku weh.... aku tau pun pasai sukma bgtau...skrli tgk dah berjela org komen.... itulah dunia nie semakain kecik, silap2 mak hang kawan ngan mak aku mase skolah..mana la tau.... hahahhahaa

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

bila baca entri sis ni mmg terasa kecik jer dunia...pusing2 kat situ jugak...tpkan mmg best pown blogging..kenal mesra dgn org yg lum kita jumpa

Sukma SuKkma said... [Reply to comment]

ha baru dpt komen..

apa2 pun..so sweetttt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...