MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 18, 2011

angkara buah NGAKU...


adeh..ye la..yela...aku NGAKU la..aku bersalah cite pasal buah NGAKU.....sampai bole membuatkan kawan2 aku mimpi pasal buah ni....kekekek...

adeh...lawak la...tadi aku saje la post kt fb..pasal buah NGAKU ye la saje kasi share info ngan org2 yang xde blog...

sekali sorang kawan yg jugak silent reader blog aku komen..dia termimpi pasal buah ni malam tadi...adoi la..sorry la ryne..angkara entry buah NGAKU smpai terbawa2 dlm mimpi ko yek..

hah bukan ryne sorang..ni lagi sorang peminat setia blog aku cik huda, dia ym cakap semalam mimpi bli buah NGAKU hahah...lawak btol la korang....kuat btol penangan entry buah NGAKU aku tu smpai bole buat orang termimpi2...
haih..korang berdua ni nampak gayanye kena carik cepat buah NGAKU ni..sebelum buah NGAKU tu datang menganggu korang dalam mimpi malam karang...hahah...

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

keh keh keh..

kuat sungguh penangan entry mu nana.. sampai bikin mereka tu mimpi.. hahhaha

mama tisya said... [Reply to comment]

pengaruh blog kn..hehehe

MRS. K said... [Reply to comment]

blom penah try lagik..

tadi ade baca kat blog nih!

http://saidahipoh.blogspot.com/2011/01/attention-to-ibudamia-dan-siti-hilina.html

eLYies said... [Reply to comment]

virus tul ko ni nana..abis semua pakat TERINGIN..hahaha

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hehehe smpai thp tu penangan peminat blog nana..ekekeke

blh plk tmmpi2x..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahhaha giler hebat penangan ko..smpai buat org termimpi2:p

SyaNa said... [Reply to comment]

kahkahhhh
antu buah ngaku kaco dlm mimpi
aku nk try tp xrajin nk goreng
ade ke jual da siap goreng?

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

adoi...penangan sungguh ler buah ngaku tu nana oittt

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me mcm syana gak--nak try rasa tp malas lah nak goreng2 tu hahhahah

Cik Sara said... [Reply to comment]

Selalu pergi giant n nampak buah ni.. Tapi sebab tak pernah kenal makanya tak beli.. Thanks kak Nana.. nanti bleh pi beli n try buatlah gini..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

hahaha tu la nye kak
sampai termimpi2 diorang

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahah tau xpe...
skang ni tgk blog org ada makanan sedap2 je mula la tingin

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

harus try nih hehe sementara musim raya cina blom abes
owh tq ek..dah lama rupanya adiah tu tak sampai2 hehe sebab xalert

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies

hahah ni virus tak bahaya...xpe

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahha kuat tol pengaruh blog ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hahaha tu la nye...dasat juga pengaruh blog ni kan

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

hahah tu la kena kaco ngan antu buah ngaku..
izan kata kat pasar malam putrajaya ada dah jual yg siap goreng punye

Nana said... [Reply to comment]

@zAnNa@mAMaBaTriCE

hahhaha agk2 kalau kita ni jual barang sure org seme beli kan....
hahah bole pengaruh orang

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehheeh..klw gitu kena carik yg dah siap goreng la mz..tp xtau la mana ada jual yg dah siap goreng punye

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Sara
heheh tu la ramai org melayu tgk je buah ni kat pasaraya dulu sebelum tau mcm mana nk masak pon tak pernah la tingin nk bli sebab xtau masak hehehe

MamaRifqy said... [Reply to comment]

kelaka..siap mimpi tuh!!

Lelord said... [Reply to comment]

hahhahah aku penah gak nmpak n3 pasal ni dlm blog larra.

adehhh cam best jek, agak2 qatar ade jual x hehhehehe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ssh la nk dpt ngaku yg ctk..biasa nk beli je, tgal yg lebam..mgkin, pg2 kena tgu depan kedai kot nk beli ngaku yg ctk..haihh

zura@iwan said... [Reply to comment]

haha..smpi tmimpi2 kwn ko tu ek...buah NGaku2..hehe

Nana said... [Reply to comment]

na-hahah tu la nye dasat kan

lelord-hehe mana ko nk carik buah ni kat qatar try la sevey kekeke

fara-ahh banyak yg dah lebam2 je tinggal..xpe kasi buang skit yg lebam2 tu kopek sket

zura-hehehe pengaruh blog kuat sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...