MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 11, 2011

BE adiah dari nuffnang

yeah..dia datang....hehehe....aritu 2 ketol BE dah jadi ME pagi tadi cek ada masuk lagi seketol BE kat blog contest, BE baru ni MAXIS..harap2 lama la dia dok berlegar2 kat situ...

kat blog ni xdok BE pon..xpe la...no hal...berblog hanya untuk suka2...dapat duit dari nuff ni kira bonus la kan atas kerajinan diri sendiri. yang pasti bila BE datang menjengah makanya semangat berblog makin berkobar2.

be ke-2 utk 2011 (tiru mz counting BE ehehee..)

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah byk be kt blog contest..caiyok..caiyok

BUNGA said... [Reply to comment]

rezeki tu.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah tahniah nana, blog contest nana selalu menang tu yang nuff tambah BE kat situ, cayok2

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah nana...
BE pon wat counting eh..
segan lah nak buat..
heheh..

Chik Na said... [Reply to comment]

tahniah nana..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aku dh remove nuff dr blog kontest..sejak dh xjoin contest ni.hahaa

nurulazham said... [Reply to comment]

wah..rezeki Damia tu..
mmg betul kan,,bula bnyk dpt BE, terus smgt berbelog berkobar2..!

nana, jomlah join contest yg nurul buat,

http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/2011/01/vote-and-win-vote-for-deqnahelp-her-to.html

dah update hadiah..besar tau jam ni..diameter dalam 34cm.. :)

zura@iwan said... [Reply to comment]

alhamdulillah masyuk2..

ZanaNordin said... [Reply to comment]

wah...masyukkkk lerrrr gamaknyerrrr

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

BE yg 2 tu sme mcm aku, cume maxis blm sudi lg kt blog aku ;p

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

nak kena bagi traffic laju kat blog contest la plak tu hehhe

Khai Mohd Photography said... [Reply to comment]

bagus ler dapat BE....leh kumpul2 kan..ayu lak kat blog contest tak leh letak nuffnang kat header ngan footer..yg boleh kat sidebar jer..confirm tak leh dapat BE kan..haha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la nye aktip sgt bercontest kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@BUNGA

hehe amin2...rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

tq anje...heheh tu la nye....rezeki bercontest dpt gak rezeki nuff

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

heheh saje je ltk utk tgk berapa BE dapat tahun ni
wlaupon xbanyak kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

aik nape ko xmau join contest dah

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

teruskan usaha!! :)

Nana said... [Reply to comment]

@nurulazham

hehehe bole la skit2 kan sape nk kasi duit free
ok saya dah vote tau

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

heheh bolela sket2
tgh kumpul duit utk tahun baru ni

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

xla masyuk sampai riba2n heheh jadi la kan asal asa sudah

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

heheh xpe2 tunggu je esok lusa ada la tu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

heheh tu la nye klw cam ni 24jam non stop mengontest je hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Khai Mohd Photography

eh ni guna encik asben nye id ke heheh seb baik bahsa diri ayu dah tau la sape gerangan nye hehehe
eh nape xleh letak kat header & footer? tak paham lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...