MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 20, 2011

BE baru di hari thaipusam

semalam BE maxis dah pon tukau jadi ME..skejap jek xdan nk kumpul duit...sempat kumpul RM2.33 sen je..alah..ciput...jadi la bole wat beli aiskem heheh...

pagi ni cek tiba2 ada BE baru dari DIGI plak..pon dekat blog contest..aku rasa mesti xlama juga ni..sure senaseb macam MAXIS juga si DIGI ni..kita tengok la mcm mana...berapa lama dia bole bertahan kat situ..

saje2 ngecek jumlah pelawat untuk minggu ni...sekali amek ko...terkejut aku..semalam ada 688 views kat blog IBUDAMIA ni,paling tinggi setakat ni...UV plak ada 459...wah...pencapaian yg sangat membanggakan...hehehe...
eh aku cite pasal ape je semalam?xde la topik hot2 pon..mana datang sampai 688 view ni...
BE ke-3 utk 2011

14 ribu orang memberikan idea bernas:

n a d e a said... [Reply to comment]

wahhhh hebat la traffic blog akak ni skarang ! HEHE

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

makin hebat skng blog kak nana..taniahhh..

Hidayah said... [Reply to comment]

wuiyo trafik mantops tuuu..jelesnya laa

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wahh..bagus2 ader improvement..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

yeahhh..ade adiah tak utk yg same BE dgn ko nana? hahahaha,samelah weh 3 BE dan adv kite,cume mungkin dr segi $ tu aku jauuuuuuuuhhhhh cicirnye ;p
BE digi adiah thaipusam utk kite ;p

ieda said... [Reply to comment]

bestnya dikk :)
cayuk2 ...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ramai yg dpt BE digi hehe termasuk me

and kebetulan semlm pun my UV yinggi--dekat nak cecah 600 UV tu, biasanya my UV dlm 400 lebih jer sehari --me jenis tak kisah psl page view--dok concern psl UV ajer :p

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

fuiyooo..ni mgkin dtg dr blog farra kot yg link dia psl nana hentam penganjur contest tu..tu pntingnya backlink..ekekeke kita tk pnh UV mncapai 300..hahaha

amyeryn said... [Reply to comment]

tahniah dpt BE br lg....wah skit lg UV nk cecah 500..tklama lg sure leh cecah tu....view tu org yg sama dtg jenguk blog nana byk kali..kalo uniques tu org yg dtg berlainan ip address....smlm topik hot duit syiling 75k kot...hehehe

cikpuanhady said... [Reply to comment]

perghh..tinggi tu dear..tahniah!!

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Nana said... [Reply to comment]

nad-ceh...hehehe ko jgn..segan aku

fara-hehe ni sure fara kasi link psl adiah tu yg uv banyak aritu

hidayah-aih..xde la mantap mana..heran gak topik apa yg menarik tu rmmai plak uv hehe

ayu-hehe tu la..skit2 lama2 jadik bukit

mz-heheh tu la..yg penting uv kan...sy bese 300 lebeh je
weken je 100-200
zt-hahah ko pong dpt be adiah thaipusam gak eks

kak ieda-hehe mekaseh...jauh lg perjalanan..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ahh la,,baru pasan
btol la ni..kesan dari backlink ni kan

eryn-hehehe tu la kot
hot entry psl duit siling
tak pon sebab fara kasi backlink psl hadiah tak kunjung tiba

has-heheh xde la tinggi mana..hehe segan la..

zura@iwan said... [Reply to comment]

makin femes ko ek...tahniah..

Nana said... [Reply to comment]

zura-haip2..xdak la..hang ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...