MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 6, 2011

cakaran misteri yang pasti bukan cakar harimau

selasa lepas...aku bangun je tido tiba2 terperasan kat tangan ada garis2 mcm kena cakar.seluruh pergelangan tangan tu ada kesan tu...tangan kanan pun ada tapi sikit je xbanyak yg banyak belah kanan...

agak musykil juga aku sebab :

1. aku tido xpakai jam...ingat aku ni budak2 yg baru dapat jam ke sampai tido pon nak pakai jam kekekek...

2. aku memang tak pakai gelang..kalau ada gelang mangkali kesan dari gelang tu la ye dak

3. cadar aku xde la jenis corak yg timbul2..sebab kdg2 cadar tu bole juga berbekas kt tangan kita kan dah 8 jam dok membuta hehehe

4. aku tak pakai baju lengan panjang masa tido..kalau aku pakai bj lengan panjang yg ada getah frip kt pergelangan tangan tu mayb bole berkesan

5. amrul memang xde kat KL nak cakar2 aku muahahah (dan lagi...)

jadi..dari manakah datang nye kesan ala2 cakaran rimau ni???tak tau nak jawab...misteri nusantara.....ada tak antara korang bole jawab kemusykilan aku ni??

cakar
cakar
dan cakar
buat pengetahuan korang ni bukan kali pertama ada kesan cakaran..masa mula2 dulu lagi panjang kesan cakar tu, aku gerun tengok...bila aku tunjuk kat mak aku dia cakap YAALLAH!! apa menda ni???

kalau pasal lebam2 tu dah lama dah aku xkena mcm yang pernah aku cite dalam entri ghost bite
& kena geget antu

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa said... [Reply to comment]

aku penah kena gini jugak.. tapi rasanya cam kita tido.. tangan kita kat bawah badan ke... bawah bantal ke... dia cam terlipat tau... tu yg tinggal kesan.. ishh.. camne aku nak citer kat ko ni wei...

mama rifQy said... [Reply to comment]

sempat lagik cakap bukan amrul yang cakar!haahahahhahahaha..pelik tuh nanaa..nana mimpi kot.mimpi cakar dr sendirik..!!sebab rindukan amrul..boleh??

Ena said... [Reply to comment]

erm.. entah la nana..kenapa erk?? tp mungkin cam kata echa tu.. tertindih masa tido ker kan!.. eceeehhh!! THINK +VE la kononnya ni.. ahahhaha.. tp akak pernah kena betul2 cam kena cakar.. halus je tp seakan berdarah.. kompius la kan sbb tak de kucing la plak kat umah masa tu.. tp wat dekkk je la pastu.. penat kan misteri2 nie..

BIONIC WOMEN said... [Reply to comment]

alamak kena aper ni ek? seriuosly x pernah kena mcm ni...tapi ada kawan eily, dia selalu kena ghost bite, atau menda pelik2 cakar gini bila hubby dia xder kat umah jer, time hubby dia ada, x kena plak..
adakah NAna pun begitu??????
try baca yasin n renjis2 air yasin tu kat keliling bilik...niat dalam hati jauh ganngugan jin dan syaitan(sbgai usaha).
tapi sebelum tu pikir positif dulu, maybe tertindih kot.

Hezesuze said... [Reply to comment]

ermmm tak tahu lak weols nak kata apa tapi yang haruss percaya ada makhluk halus di bumi ini....huhu

pada weols better uols tanya orang yang lebih pakar dalam bidang agama/ulama about this situation....hehe

p/s kalo amrul cakar sekalipun uols tak kan tepek kt entry kan kan hahahaahha **larikkkkkkkkkkkk

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mesti benda tu lagi kot?!
hhuuhuhu...
nahai..
pagi - pagi bangun sudah kena
tpi aku rasa time amrul ade kat rumah mesti ko tak kena cakar camnikan?>
dan dia pun tak berani nak cakar2 ko time amrul ade sbb amrul dah cakar ko manja - manja.
huhuhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

napa leh jadi mcm tu? kalu ayu pun musykil dah tu? takut pun ada..sakit tak?

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

tu cakaran SI DIA jeles ko banyak menang kontest kut...hahaha

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ni mmg cakar kene kuku ke or kesan2 bgn tdo nana? ish..seram lak aku

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

uish.....expose mistik sungguh ler nana
kenapa erk...tak terpikir dek akalku pagi2 hari nie....

cikpuanhady said... [Reply to comment]

pelik tuh..kalau yg lebam2 tu me pon pernah kena gak..huhu..

btw, dear ditag, tapi mesti dah join ni..hihih..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/saya-mau-ga-dari-miss-librarian.html

Nana said... [Reply to comment]

echa-aku paham maksud kau..tapi klw kesan berlipat tu aku pun tau mcm mana bukan mcm ni kesan dia

na-miahahahah tu la nye asik dok cakar dinding je kan hahah

ena-hehe kan kak?think + je saya pon dah malas nk fikir dah umah ni mmg misteri sket lantakla dia

eily-klw masa sy kena lebam2 tu mmg time amrul xde pun klw amrul ada, kena gak lebam tapi lebam lovebit muahahahahahahah
tq eily

kak heze-heheh..klw amrul cakar mana bole publish

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheheheh btol la klw amrul ada mmg xde kena lebam2 seme kekee

mummy ayu-xsakit pun...dia kesan je

izan-hahaha hantu jeles ke aku menang kontest kui2

zt-kuku aku mmg sentiasa pendek...klw kesan bangun tido aku biasa kena dia berline2 je kan?ntah la yg pasti bukan kesan bangun tido

zana-heheeh mmg expose mistik wallhualam...zana xtau nk jawab

has-tq tag ek..mcm tau2 je jawapan nye mmg saya dah join hahahah

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

oopsss.. apakah cakaran tu... memang misteri tu..
eemm klu amrul ada.. tu dah kira cakaran lain ko dpt na

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

aiyooo takut nye nana wehh..
hantu pandai ke wat gini? yg lebam² tu selalu la org kaitkan kena gigit hantu..kalu camni, aiyooo seram lah!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

antu tu nak test buat corak kot nana..seram nye.. kalo fiza kompom tk leh tido pstu duk ngan mak la..haihh

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mcm tertindih ajer..
nak kata hantu gigit pun tak sure la plak..umah nana ada antu ke hehehhe jgn mare joke2 jer :)

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

alamak takut tengok..
nana, kalo tido kaki mengadap pintu/tingkap? cuba tukar posisi lain...

Nana said... [Reply to comment]

rina-hahah klw amrul ada tu nama nye cakaran manje kui2

eli-ntah la eli..dah la umah kita tu expose mistik skit...2x dah kesan cakar gini

fiza-hehe sebab dah bese fiza...lama2 kan jadi mcm xheran dah cuma jgn nampak depan mata je la

mz-umah sy mmg ada sejarah silam sket..so mmg kawasan tu agak keras jiran2 penah cite nmpk itu ini

lyn-aku tido kepala ngadapa tingkap nape ek?ada kena mengena ke

zura@iwan said... [Reply to comment]

misteri2 beb.....lebam cm ko ceta tu ku penah kena...

tp cakar tu...ishhh nmpk cm cakar kucing pon adooo...ya Allah moga ko dijauhkn dr mende2 yg x baik....

Nana said... [Reply to comment]

zura-tu la nye ni xpanjang sangat kan aritu ada kena sekali panjang tp aku xcite dalam blog

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ya allh kak..better gi cek kat org2 yg pandai lah kak..bhya ni klu dibiarkan..

terkejut org tgok..

*igtkan hr tu cite kat fb, pasal cakar, igt kan amrul cakar akk..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...