MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 9, 2011

damia menang tempat ke-3

adeh 2 arini xdan nak online...bz eh..amrul ada bjalan je kejenya...haih..xsenang duduk rasa tak buka lappy, xjoin contest hehehe...ni pon xleh nk tulih panjang lebo...amrul ada...so lappy jatuh tempat ke-2 kekekek

balik je jalan2 tadi zana msg kat wall damia menang tempat ke-3 SAAT CERIA SI MANJA BERSAMA MAINAN KEGEMARANNYA CONTEST
tq zana..tlg inform congrats ek batrice menang juga, ramai gak kwn2 yg kenal menang contest maisyz collection tu, ada fara dhelina,mama iqy, anje, cutemum

kemenangan ke-10 untuk jan 2011


19 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhh...tahniah damia...

pstt; amrul ada sure arr jln2 kan..bsama trsyg lebey penting kan...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wah taniah!!

amboi..tak sempat ye..tu yg sampai tjuk pun salah eja kekekeke... ;p

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah damia dan kak nana :)
comel je damia. hehe :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh blogger tegar tu--rindu kat lappy memanjang ;)
congrats dania!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

*damia (typo erro td)

MamaRifqy said... [Reply to comment]

walllaaaa..tahniahh!!

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wowieeeeeee..tak senang duduk ek kiki

btw, omedeto damia!

nanakimie said... [Reply to comment]

congrats damia:)

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tahniah yer..

ehem ehem...patut ler diam..rupanya dah tak cakar dinding...ngeh nghe ngeh

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah yer Nana..:D

Hezesuze said... [Reply to comment]

tahniah tahniah....huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah damia...wah dah banyak menang tu...

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

wah wah wahh.. tahniahh..! awal2 tahun dah rancak menang GA. Murah rezeki tahun ni!!

Nana said... [Reply to comment]

heheh tq semua yea,,
alhamdulillah rezeki damia kali ni
tq..tq..

atty's said... [Reply to comment]

Tahniah nana..murah rezeki selalu .amin

Cik Jue said... [Reply to comment]

tahniah..rezeki nana memang murahkan..

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

waaahh ko ni mmg btl2 ada luck laaa!!
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah damia..
ceria sangat...
patutlah 2 hari sunyi jer.. ada peneman setia kat sebelah.. heheh

azura samsuddin said... [Reply to comment]

tahniah damia... cute je die posing ngan beskal tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...