MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 13, 2011

damia pemenang anak-anakku comel bergaya contest!

yallah..serius tak sangka ni...kemenangan ke-2 utk arini, damia menang anak-anakku comel bergaya contest! dah la ramai ramai yang shortlisted aritu 12 orang ke 10 orang kalau tak salah...rezeki damia la ni...alhamdulillah...

gambar damia pakai baju merah ni rasanya dah 3,4 kali menang contest hehehe...memang tak syak lagi merah ada ONG kekeeke..tq cutemum inform pasal ni..aku ni selalu lambat je alert pasal menang2 ni..kdg2 tu xdan nk cek...tau2 orang yang kasi tau menang tq yea kawan2 yg selalu inform tu...

yang beznye bukan damia je dapat adiah aku pun dapat adiah sekali heheh..damia dapat adiah baju aku dapat shawl zig zag yeaa....

tak sia2 damia pose gedix2 hahaha...
kemenangan ke-15 utk 2011

46 ribu orang memberikan idea bernas:

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

gambar ni memang banyak tuah ni...

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah damia..merah mmg ada ong..

Cute MuM said... [Reply to comment]

tak sabar nak suh dania posing macam damia.. hehehe..

Cik Jue said... [Reply to comment]

tahniah...mak ngan anak sama2 murah rezeki..cik jue pulak yang teruja dan tersenyum sendiri

nanakimie said... [Reply to comment]

congrats damia:)memang bergaya lah..hehe...leh jadi model neh:)

lia said... [Reply to comment]

mulut damia yg sebab menang tu...

juelee said... [Reply to comment]

gamba ni mmg bertuah.. rasanye dah byk kali menang nie..

hari ni free betol, sume entri org baca n komen hehehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cayalah damia.. mmg berbakat mcm mamamu jugak..hehehe

atty's said... [Reply to comment]

tahniah caya lah ..agaknya aura nak raya cina.
tu sebab merah ong

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

posing champion nih,hehehe,congr8s damia!!

mama rifQy said... [Reply to comment]

rezeki..mmg ade ong sungguh ni!

Nini D.. said... [Reply to comment]

tahniah!!

zura@iwan said... [Reply to comment]

WAHHHH...TAHNIAH DAMIA....MUNCUNG MULUT TU MAHAL..HEHE

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

auwwwwwwwwwwww~! muncung itik mulut dia!hehehhehe..congrats kak nana! :P

I-sya said... [Reply to comment]

merah itu ganas... tu ko n damia mengganas je lately nih.

congrats nana.


tetiba lak hari ni rajin nk ngomen.. selalu baca je. :p

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats tau! pic ni manyak ong hahahahha

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

merah tuh mmg byk ong... tahniah nana... menang sokmo...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah pic yang menarik...cayok1

tomatokering :) said... [Reply to comment]

comeyh ! hehe :D

ummuabdullahsyaakir said... [Reply to comment]

Salam,Nana..rezeki hasil usaha Nana rajin join.Tumpang gembira.

Tahniah yea.

Hezesuze said... [Reply to comment]

wohoooooo tahniah lagik dari weols huhu

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

tahniah... mmg pose ni byk umph la!

Nana said... [Reply to comment]

@ciK mOt ©™

hehe tu la dah banyak menang gambar ni

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh xsia2 bertema merah raya thn lepas hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hahah nanti dania besar bole take over tmpt damia sebab damia bakal pencen dari kontest kekek bese syarat 3thn keatas xlayak kan so 2,3 bln ni pulun

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Jue

alahai cikjue...mayb ni sebab tuah je kan..hehehe alhamdulillah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
jadi model??haha xpela...xmau la ibu dia kasi anak jadi model...model kt blog bole kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehe muncung sedepaaaa

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

hahahah tu la musykil tu rajin jue mengomen keke
gmbr ni dah 3,4 menang rasanye

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahaha adei...bak kata pepatah kot mana tumpah kuah klw tak kenasi ala mama dia gedik2 je bukan reti pose pon kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

ahh kan kak aty hahah xpasan lak nak CNY

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hehehe adoila..mana dia menuntut ilmu ntah pose gini otomatik je

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

hehe ritu menang contest na pon pkai baju ni

Nana said... [Reply to comment]

@Nini D..

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

muncung tu la kot..markah lebey kekekek

Nana said... [Reply to comment]

@b a m b a m ' s

hahahah over ini budak..wat muncung2 bagai tq

Nana said... [Reply to comment]

@I-sya
hehehe adoila..ko ni
xde ganaas mana la..
ada org lagi hebattt

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

ahh tu la nye mcm pic profile mz la byk menang kan

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

merah tu raya cine kekeke
tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

tq anje..

Nana said... [Reply to comment]

@tomatokering :)

mekaseh....

Nana said... [Reply to comment]

@ummuabdullahsyaakir

hehe berkat kerajinan kan..
alhamdulillah

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

mmg manyak ONG la ini merah hihihi
omedeto damia!

Nana said... [Reply to comment]

heheh tq eli...gapo dio gak omedeto tu haha

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

tang muncung yg tak tahan tu hehehe taniahh

Eryati said... [Reply to comment]

mama damia...emelnya mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...