MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 12, 2011

dapat 4 tiket wayang cite FASTER

alkisah..aritu zety ada wat entry tanya sape mau 2 tiket wayang??peserta pertama yg komen dia la yg dapat tiket wayang tu..mula2 tu aku xdapat sebab aku terlambat 5 saat je dari eryn.
tapi lepas tu zety inform balik dia dapat lagi 2 tiket wayang...so otomatiknye aku la yang dapat sebab aku orang yg ke-2 komen kan..heheheh... tu la namanye klw dah rezeki tak kemana...ekceli zety ni ada menang contest cite FASTER kat manggaAD pastu dapat la tiket wayang

nak dijadikan cite plak ari isnin tu aku sampai KLCC aku tros call eryn, tanya dah sampai ke?sekali eryn kata dia tak dapat datang...masa tu aku dah collect dah 2 tiket, lepas tu aku fikir eh rugi plak..burn lagi 2 tiket kan?aku pun suruh la deah call hirda & kak maria (opismate deah yg selalu join outing kitaorang) datang KLCC.pas diorang kata OK bole datang tros aku amek lagi 2 tiket yg eryn punya tu utk kasi dekat hirda & kak maria..berdesupp hirda bawa kete..lagi 10 menet wayang nk stat dah tercongok muke diorang kt tgv klcc hehehe...laju je kan dgr dpt tiker free hahaha rezeki diorang la tu

oleh sebab amrul tak de kan..so sape lagi la aku nak ajak kalau bukan kawan baik aku si deah ni..damia??tinggal umah tokwan..mama nye nak merambu barang sejam dua, hahahahha....ni kira adiah bezday deah juga la...heheh aritu kan dah wat seprise bday party, tp adiah xde kan..aku ckp kt deah, anggap la ni adiah bezday ko hehehe...pandai nk berjimat kan muahaha...


pose khas tuk biqque
sebab sling beg boro budur tu dapat adiah GA dari biqque heheh....jadi bujang skejap hehe...pes time tgk wayang ber2 ngan deah lepas veranak
jom collect ticket
gigih beratur sebab orang ramai kan..so sampai awal q pon awal la
yeay..saya dapat tiket wayang....bukan 2 tapi 2+2!
tq zety..kasi kami tgk wayang free
insan2 terpilih dpt tgk wayang free ngan aku hehee
dari kiri : kak maria, hirda & deah
aku mmg q depan sekali so dapat la pilih seat paling belakang.mmg aku suka duduk belakang sekali

ni ada cite lawak..time nk q masuk dalam wayang kan..ada la sorang minah ni pakai beg sama mcm deah, beg LV pastu aku ckp eh.. deah beg dia sama mcm beg kau lah...deah ckp beg orang tu ori beb..aku nye local..pastu aku duduk sebelah pompuan tu aku usha2 la beg dia..xde beza pon ngan ori & local hehehe...pastu deah kasi idea cuba ko wat entry kat blog tanya yang mana satu ori yang mana satu local?kekekek..bengong gak deah ni

aku kasi sinopsis skit la ek...the rock dalam cite tu perompak la...dia ditugaskan utk jadi DRIVER disebab kan ketangkasan dia memandu so dia bole lepas dari pihak polis...satu ari lepas je dia selesai merompak ngan adik dia, tiba2 geng diorang ni diserbu satu geng lagi yang nak merampas duit hasil rompakan diorang...& akhirnya adik dia mati dibunuh oleh geng lagi satu

selama 10 tahun the rock dalam penjara...sebab kesalahan merompak, kuar je dari penjara dia nekad nak bunuh semua orang yang terlibat dalam membunuh adik dia....kira misi membalas dendam la...

cite ni bagi aku ganas la...& penuh dengan teka teki...aku ni dah la malas berfikir kan heheh..lambat je nak tau apa akan jadi...tapi tak tahan ngeri la..tembak2 saje..pastu aksi kelar leher & tikam2 tu ngeri aku nak tgk(tgk sambil tutup mata heheh..)walau apa pun aku suka movie ni sebab dianye FREE & sebab aku suka the rock hehehehe.....the rock dlm cite ni xbanyak dialog...tembak orang je kejenya hehehe...

oleh kerana tiket ni diberikan kepada pengomen terpantas. so ni bole kira kemenangan juga la...nak juga tu tulis kemenangan ekekekek, zety, pasni kalau ko ada lagi tiket wayang jangan segan2 kasi aku ek...aku ni memang kaki wayang hehehe...tadi baru je post pasal tgk cite the tourist...aku klw amrul blk mmg tu la aktibiti wajib kami....mengKAYAkan tokei2 wayang hahahahaha....

kemenangan ke-11 utk jan 2011

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah..bestnya tgk wayang ngan kenkawan..ayu last tgk twilight ari tu la...mcm best je citer tu, hubby ayu punya taste tu..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats yer nana!! best dpt benda free hehe

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tahniah.. bestnye dpt tiket free

ermm.. lawa jgk beg tu..yg nana post kt entri baru2 ni kan..

feez said... [Reply to comment]

Salam,,

saya dari manggaad yang bertugas tempoh hari.. terima kasih sebab hadir aritu, dan teruskan support kami smpai bila2 ya. ;) . peace

ida said... [Reply to comment]

tudung kita sama sejibik la nana

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki dpt tiket 4...nk wt camner kita tk dpt p tgk...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

mmg selalu bertuah la kak nana ni!! untung sungguh!!

iNa said... [Reply to comment]

wah..bestnye...congratsss..

zura@iwan said... [Reply to comment]

tiket free..bestnya....

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

heheh dah lama gile tak tgk wayang ngan kawan2..
cite ni ganas la..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tq mz hehe apa2 pon dpt free mmg bez

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
ahh fiza..yg aritu post kat entry baru pes time pakai

Nana said... [Reply to comment]

@feez
alamak..ada plak petugas manggaad kat sini ek hehe tq....lenkali sy nak join plak heheh

Nana said... [Reply to comment]

@ida
alamak ye ke heheh

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
xpe eryn lenkali zetty kasi lagi kena komen terpantas dapat lg tiket wayang hehhe

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
hehhe ni la namanye rezeki fara
mula2 xdapat
pastu dapat juga

Nana said... [Reply to comment]

@iNa
menda free mmg bez ina hehehhe tq

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

hehhe tu la save duit hehe

Biqque said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhh beg kemenangan! botol air tak bawak? hahahahaha! best la nana nih!

Nana said... [Reply to comment]

biqque-hahaha lupe nak bawa botol air ekekkek...saje tayang pes time pakai nih hehhe

Biqque said... [Reply to comment]

patut bawak skali tutup mata tu, langsung tak jadi tgk wayang kannnn hahahaha adeh, lawak...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehehehehehehe..aku pon heppy tgknye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...