MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 11, 2011

dating @ bukit langat

malam sabtu tu,keluar la pusing2 town, g makan laksa kat pasar malam jalan TAR..punye la dah lama aku xmakan laksa kat pasar malam tu sekali nak bayar RM5 hoh!! tkejut eden..laksa pasar malam je pon..harga RM5??cekik darah...gambo xamek plak lapo xdan nk snap hehehe..

abes je pusing pasar malam paling sesak dalam KL, amrul ajak g dating kat bukit langat..sebab kitaorang ada bli makanan kat pasar malam tu, bli hotdog la, jagung la..tapau air la..so saje la nk lepak2 makan...

dah lama tak datang sini...penuh gak aritu..damia tido..so xde la gambar2 damia dalam entry ni hehe...sejuk gile....smpai ke tulang hitam.meriah dah tmpt ni..siap ada org jual steamboat bagai...dah mcm pesta.lepak2 mengimbas kenangan zaman bercinta..makan suap2 cewah..

view KL dari bukit langat
wat self timer letak ats bumbung kete hehehe
amrul dah wat mcm umah sendiri tah tanggal2 slipar
hehe..pelik je bgambo dua2 selalu musti ber3
muke orang penat...balik mandi sungai, singgah umah kuar plak g pasar malam, pastu g lepak plak sini
sejuk grrrrr
suh orang amekkan heheh..nasib la ko sape suh dok depan aku

sesekali dating2 mcm ni sonok juga kan...nak2 g tempat2 romantik mcm ni

26 ribu orang memberikan idea bernas:

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

peh RM5????? baru nak terbayang laksa pasar malam Jalan TAR.. terus terbantut bila dengar harga

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

hehehe..damia tido saje bagi can ibu n ayah beromantik2 lah tuh..=p..nway, mcm best tpt nih..ni puncak bukit yg slalu ade dlm citer2 drama tu ker..

Cik Jue said... [Reply to comment]

mahalnye..dulu rasanya dalam 3 hinggit je..tak jadi nak makan...

Afne said... [Reply to comment]

i like :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

heheh..ade nmpk kete lain gegar2 x nih?hahahaha

Ena said... [Reply to comment]

bagusnya damia.. siap tido lagi sbb leh kasi can kat ibu & ayah dating.. :)

zura@iwan said... [Reply to comment]

sekali skala dating gini beb...best tue.....romantik sokmo..hehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

damia kasi chance tu uols....malam tu mesti 23cm kan kan?? mihahahaha

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh tu pic posing lomantika di amore heheh

mama tisya said... [Reply to comment]

ingtkn damia tgal rupanya tdo..hehehe..sini rmi remaja dating2 kn...kalo tgk bunga api kt sini sure cun

lia said... [Reply to comment]

i hate u la, nana..... i mencik!!! mencik tau!!!!

ha3....

pasai ko slalu p tempat2 best yg x ketahuan oleh aku ;p peace....

atty's said... [Reply to comment]

damia kasik chance ayah ngn mama dia dating tuh ..

kty lom penah lagi naik bukit langat nie ..cam besh je ..kan

[-suziey-] said... [Reply to comment]

cewah..dating..romantik2 nooo...pastu balik marathon 23cm! cayala..hahhaha

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

hahah tau xpe gile cekik darah dah la tmpt makan sempit2 panas lagi mau cas mahai2

Nana said... [Reply to comment]

@lily azliyana @ mama zara

hahah damia sgt memahami kasi ktorg dating kekeke...mmg bez tp sejukkk

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Jue

ada kedai yg jual harga 3.50 tp saya g kedai yg saya suka makan xtau plak dah naik smpai rm5 mahai gile

Nana said... [Reply to comment]

@Afne

heheh nnati ajak edy g sini tau

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
kete gegar2 xde plak kete rosak banyak la hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

heheh damia memahami kak

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze

23cm?tett.............rahsia muakakakaka

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe bukan senang nk amek gmbr pelok2 mcm gini selalu dokong damia je hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hhehe mana bole tinggal amrul mmg angkut je damia klw g mana2
ahh tgk bunga api mmg lawa tapi tah tahan jem giler la time ada bunga api

Nana said... [Reply to comment]

@lia

haahahhahah adoila kau ni
xpe pasni ko dah tau kan bole la terjah
ate...aku kan suka berjalan...ceruk mana dalam KL ni xpenah pegi lagi?hehe seme dah terjah

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

heheh damia memahami
bez kat sini kak
lepak malam2 minggu sambil makan2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hahahah ko ni xabes2 23cm tu mmg aktibiti wajib la klw amrul ada kekekekekek

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

amboi, pas blk ni mesti bercakaran!! hahaha ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...