MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 2, 2011

hadiah contest tak kunjung tiba??


orang buat contest...kau nak buat contest...beria2 la ramai yg polo blog dia sebab nk join contest..sudahnye haram...sampai skang keputusan tak keluar2..pastu lagi satu result dah kuar masa zaman batu lagi sampai ke sudah hadiah tak sampai2 kat umah...abang posmen tak jumpe umah kot?heheh

soklan yg penah orang tanya:
penah tak join contest, pehtu menang & hadiahnye sampai skang tak dapat2??
jawapan : ye..memang ada...aku xmau mention sape penganjur dia...(MALAS...)

kalau tak salah aku ada la 2,3 penganjur yang buat contest sudahnye result tak keluar2...follower kemain la belambak sebab ramai yg follow sebab nk join contest...ish...apa la motip dia agaknye ek??nak dapatkan follower yg ramai ke??kotornye cara...

sape kita nak salah kan??salah abang posmen ke??salah kita ke kasi alamat tak betol??xkan la kita salah kasi alamat plak kan...ke salah penganjur sebab salah salin alamat??

xpela..sebab aku bukan nye kena kuarkan modal pon nk join segala mak nenek contest ni kan...so xde la mengamuk hentak2 meja hehehe...yang pasti imej penganjur dah tercalar la sebab kenceng orang..huh! xpe..aku maafkan je diorang tu lantaklah...dosa dia MENIPU tu biar dia jawap ngan tuhan je la

aku yakin ramai yg pernah terkena mcm ni kan? jadi pesanannye..kalau rasa tak bole nak manage jangan la gatal2 nak anjurkan contest. aku tau bukan senang nk anjurkan contest ni..sebab tu sampai skang aku xpernah berani nak organize sebarang contest setakat GA tu ada la 2,3 kali aku buat.so tabik spring kepada mereka yang berjaya menganjurkan CONTEST..korang memang hebat...nak2 bila mana hadiah dia tu cepat je dia poskan kat pemenang..good job!

autopublish...

33 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

eh ada ke yg tk bg hadiah lg.. tulah yg anjur kontes, cepat je umum pemenang n cepat je htr hadiah mmg tabik spring lah kan..

K-Baby said... [Reply to comment]

Salam dear Mommy,
I'm honored to invite you to join our giveaway in conjunction with the launch of our online baby shop. You could stand a chance to win a cute slogan tee for your beloved lil one. Do drop by our blog. Many thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

ps: Insha Allah the winners will get the presents soonest possible, may we be avoided from the ppl as per this entry post, na'zubillah...ameen.

Sricahaya said... [Reply to comment]

tu la tu...kita ni dah la jarang bertuah..sekali bertuah or menang..hadiah lak tak smp2..menang 4 giweaway or contest..dua dah dapat dua lagi senyap sunyi..hhuhuhu

Hezesuze said... [Reply to comment]

laaa ade ke kes camtu uols...hampeh je kan..sib baik weols dah post fm tu ekekeke...

syufaa said... [Reply to comment]

eyyy..tak baeknye cmtu..buat contest, semata-mata nk suh rmai org follow belog diee..ish3! =_="

**kopoklekor** said... [Reply to comment]

2 kali kopoklekor kena...hurmm...
sampai lani xsampai hadiah..

sekali...penganjur xumum hadiah..
ish3

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

sama lah kita kak nana oiiii...berzamannnn..kang bila kita sebut, kata kecoh lakk....sabo je lahhh..hangin tau..fra smaoi sekarang pon tak dpt lagi..dh msuk tahun baru dah derrrrrrr.... $#^#$^%&^%&^%&

mummY2Y said... [Reply to comment]

weols pun penah kena..woohoo..anggap takde rezeki tp kekadang tu geram gak sbb sedap jek diorng ni memberi harapan..kan pastu senyap sunyi..pastu yg bestnye buat mcm xde ape2 boleh gitew...

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

haish....zana pun pernah kena nana
ada tu....sampai sekarang tak tahu hadiah nyer kemana....buat contest kemain lagi..tp takpelah ..anggap jer lah takde rezeki
cam nana ckp arr kan..
bukan keluar modal pun nak join contest tu...tp usaha kita tu mcm tak di hargai....

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dh byk kali kena--yg tak de rsult tu, me just unfollow ajer, yg tak hantar hadiah tu, me terpaksa buat pejam mata---lupakan--setelah penat follow up via email, via blog..nampak mcm kita plak terhegeh2 laparkan hadiah, huh--jwb ler dgn Tuhan, pandai berjanji tak pandai tunaikan --heheh emo plak me
dh more than three times kot me terkena yg me menang tapi tak dpt hadiah...

naughty gurlz said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Afne said... [Reply to comment]

nana, aritu afne soh izan/cemomot buat entry tak baper nk sentap cenggini. afne nk buat enrty cenggini follower tak baper nk ramai so kang takde p0lak yg baca hehe

diriku pernah tertipu! sepantans kilat jd peserta 10 yg pertama. result dh keluar tp hadiahnya harem tak nmpk bayang. msh jd folloer sbb nk tgk jauh mana dia nk pegi. yg lawaknya pernah komen dlm entry, siap shout box bagai tanya hadiah blh plak buat2 takde reply. org2 cenggini mmg bg imej tak bgs utk penganjur lain.

sbb tu la kdg rasa mls nk join contest/GA tp diri sendiri kadang tingin buat GA :(

Lyana said... [Reply to comment]

pergh ramai gak terkene..

tak sangka ade gak kes camni...

seb baik aku bukan rajin join2 ni..malas...dan tak reti..huhkuhkuk...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

yup kita pun pernah jadik camni jugak, nak ckap camne ek, frust pun da dah la kita jarang menang, kalo dah menang memang xcited la nak hadiah kan, tak kisah la bagi ape pun, umum pemennag tahun lepas sampai la ni tak dapat jugak hadiah, kita punyer contest pun ada gak jadi camni penaja wat hal tibe menyepikan diri, banyak kali tanya tapi tak de reply, nampak gaya kena ganti hadiah pemennag, tapi memang frust giler2 la

ieda said... [Reply to comment]

loor mcm nie pun ader .. adehhhh :)
x per biarkan ajer .. anggap aje x der rezeki .. biarkan dia dgn angan2 dan cara dia ..
dlm mcm nie pun ingat tuhan x der mate / telinga ker ?? hhehehe ouchhhhhh

Nana said... [Reply to comment]

fiza-mmg ada pon..kita diam2 je..malas nk kecoh2 heheh xpela..malas nk tuntut2 nampak mcm kehendak sangat je kan..org nak bagi kita amek..org xbagi dia la tanggung dosa mungkir janji

k-bbay-tq for dropping by....btw saya dah join pon GA tu..tq yea

sricahya-owh ada ek penglaman adiah tak sampai2...xpe la..biarla dia xkan kita beria2 nk tuntut kan nk mcm pelahap sgt je...boikot je blog dia ramai2 abes cite

kak heze-hehe mekaseh sy sedia menanti adiah fm akk

syufa-hehe xtau la tu motip dia ke x?wallhualam...

kopoklekor-hah..ada lg sorang penah kena juga...gedik kan org wat GA dia ponnk wat GA klw xmampu nk bli adiah baik xyah buat

Nana said... [Reply to comment]

fara-hoh yeke?haih sape tak angin kan..usaha kita tu sia2 je..sikit pon tak dihargai...hampeh

waty-ha tu la ayat terbaik tu..diorang dah bagi kita harapan kan.....tu yg xbez tu

Nana said... [Reply to comment]

mz-sy xde pun nk email tanya mana hadiah sebab adiah dia pon xde la bez mana pon hahah tu pasal wat derk je lantak lah dia...mmg btol nanti biar dia jawab ngan tuhan je la dah berjanji tp xtunaikan

afne-hahaha klw nak tau izan la yg suh kt wat entry ni..ngeh2x...
ades bole plak gitu ek dia xde rasa malu ke dah tipu org bole plak wat2 xreti ek...tp afne jgn la putus asa...xsemua penganjur mcm gitu..bila dah terkena mmg dia nye akn bg bad impression plak kt org lain

lyana-heheh dah agak dah mmg ramai yg kena mcm ni..bese la kan nama pun manusia rambut sama itam ati lain2

anje-tu la nye..bg org2 yg jarng menang sure akan rasa frust..dah la nk menang punya payah kan sekali bila dah menang plak kena kencing..tu ada yg serik dah nk join2 contets tu

kak ieda-btol2 anggap xde rezeki je la..bole try join contest yg lain hrp2 entry ni jadi peringatan kat semua penganjur juga

MyZone~theUn4given said... [Reply to comment]

sedey jugak bl kena mcm tu kan..tp klu ader,ban je la..ske sgt tipu2 sbb nk untung follower..padahal,nt blog dia jugak yng lingkup

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

nana, nanti kita kasi panas sikit enjin citer pasal isu ni...tengok pastu ada tak yah tup2 hantar hadiah kat nana....hu...hu....

mama rifQy said... [Reply to comment]

aaahh laa..sal hadiah..xpnh lagi xdapat,ye laa..bukan banyak menang pon..cume tang resulgt tuh..ade yang tak kuar..bengang tol..kalau based on lucky draw ok la..nih suh wat entry kreatip!bengang gak wpon entry tak la kreatip mane..tapi tak baik laa buat cenggituuuuuu..da la die jual Online..jual barang..rase cam berkat ke keje cenggituuuu!!

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

alemak..tak penah lagi kene cmni, tp lmbt smpi 4-5mggu tu ade la, huhu!seboleh2nya cuba utk manage contest@ga dgn baik dr awal smpi dh pos hadiah..sbb tu pun kira 1 amanah..

Lelord said... [Reply to comment]

wahhhh ramai komen ni, aku nak gak komen, ekekke xpenah lg terkena cenggitu, aku menang punleh kira ngan jari :P.

hahaha ngeri lak aku, aku punya kontest aku inform awal dh kan aku balik mesia akhir jan hopefully awal feb aku leh ngepos hadiah

cikpuanhady said... [Reply to comment]

huhuhu..me pulak sebab duk jauh, tak monitor sangat dpt ke dak hadiah tu..agagaga..pasrah ajela..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

pasal ko sebut nama aku ni wei...haiyaa...tercalar sudah imej aku...ahahha

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

nk komen jugak..hahah..so far dlm byk2 contest yg xbaper aku join tuh,blm penah xdpt adiah..yelah join pon ciput jekan,,menangnye lgla berape kerat je,hahah.cume lambat lah..yg aku mng baby pouch dr spore tu,aku igtkn mmg xdela kan..sekali dah nk 2 bln dpt jugak..hik3..

Biqque said... [Reply to comment]

ala kalo dah buat diam tu penipu la namanya...bukannya tak leh tanya balik ke, reconfirm blk ke, ape ke kan...kalo dah tak sempat post, bgtau je la, apa susah...hishhhh!

tul tak? :D

mama tisya said... [Reply to comment]

ni jenis org buat contest die pn wt contest la..nk follower je byk tp tk reti nk manage contest....tk suka tul penganjur camgini...kalo lmbt ke apa..inform la..ni dk diam...yg tkde result tu lg hampeh....lg 1 psl contest yg beria soh cr gmbr yg cute mute alih2 tiba2 penganjur ckp based on lucky draw..baik tkpyh buat contest..wt giveaway or lucky draw je...kita pn pernh gk adiah tk smp...tp berlalu gtu je la....

zura@iwan said... [Reply to comment]

aku pon x de pgalaman nk anjur contest grand ni...lgpon x de idea sgt..hehe...

Miza Yusof said... [Reply to comment]

teruk betul perangai contest tu. miza pernah kena. result contest bulan sept 2010 tapi sampai sekarang tak nampak bayang hadiah. dah la email kita punya detail pun tkda feedback. kot ye pun tk dpt bgtau lah kan. email bukan kena bayar satu sen pun. dah tu boleh pulak hari2 update blog. sangat meluat dengan perangai penganjur contest yang macam ni.

Cute MuM said... [Reply to comment]

me ada gak join CGL yang sampai sekarang tak der result.. dah penat tunggu.. last2 buang jerlah dari bloglist.. malas nak pikir dah..

bab hadiah pon ada.. sebab tue list menang CGL tue me ada tulis hadiah tak sampai.. kalo penganjur tue baca.. harap2 tunaikanlah janjinya..

mamalieyna said... [Reply to comment]

huhu..mmg ada pun cenggitu. dh kena..sampai sudah tak umum pemenang! psl hadiah, lmbt terima makan bulan...dan ada gak yg hadiah tak muncul2x..huhu..apa nak dikata, redha je la..mgkn takde rezki, tp terasa jgk tertipu gitu..huhu..

skrg malas sudaah nak join GA or contest! mood tak marii la..ada musim kot..

mOoN said... [Reply to comment]

isk!! teruk...
ada jugak macam ni...?
x penah kena lg...and hope x kena ar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...