MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 11, 2011

hadiah GA + jawap soalan pasal kek coklat

dah lama tak tepek gambo adiah..dok kumpul kasi banyak dlu baru nk publish hehehe....
ni adiah2 yg dapat minggu lepas + minggu ni.

bersiaran dari rumah ni..MC arini, ada masalah kesihatan sket..ceri beri muahahahah...ntah apa aku makan semalam ntah.oleh disebabkan tenet kt umah xbape nak memberangsangkan, aku malas nk wat baclink...slow la nk cari link2 penganjur ni..


adiah cabaran cutenose (aritu dah dapat adiah topup RM10) pastu ada lg adiah memo holder
adiah teka2 angah
kerongsang pepel. wah tau2 je aku suka kaler pepel...
adiah GA arifda
apa ek nama ni?tmpt ltk cd kat kete tu
adiah GA nadiah poskad dari paris + ash ray (tol ke eja ashray tu?)tak penah plak aku mengeja ashray sepanjang idop ni hehehe

***************************************
eh tadi aku ada pasan message kt shoutbox dari mummy af tanya pasal harga kek coklat, tapi xde plak link blog dia camne aku nak jawab?so aku jawab sini je la ek. buat sape2 yang tak tau lagi tu..aku memang amek tempahan kek coklat..harga bergantung kepada design, tapi aku xreti nak wat design hebat2 lagipun kek aku jenis choc moist, so xde la aku nak letak krim banyak2 sangat...just ltk topping coklat je...& kalau ada orang nak aku kasi hias skit2 kat border dia je...

harga bermula dari RM42 & kalau ada letak hiasan krim2 kat sekeliling kek, harga akan di cas lebih sket..berat kek yang macam entry sebelum ni dalam 1.2Kg, kalau ada sape2 berminat boleh email yea...kat nanamrul@yahoo.com.tq...

25 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

bagus tu dh buat biz kek ;)
semoga sukses yer ;)

Cute MuM said... [Reply to comment]

wah.. buka tempahan kek coklat rupanya... mesti sedap nie.. kalo tak, takderlah amrul tue request...kan?

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...dah mula business kek coklat...semoga terus maju!!

Nini D.. said... [Reply to comment]

Nana...order jejauh xamik eh?

mummy_ayu said... [Reply to comment]

lupa nak komen taid..hadiah2 tu semua tomei2...tahniah!!

iNa said... [Reply to comment]

udah buzz ya??
gud luck...!! :)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

klu umh dekat, teringin nak satu..

*eh kak, tp klu org nk wat mkn2 kat WR tu kan, mtk akk dlvry kat situ buleh?? ekekeke besday abggggg..auwwwww ;p

tp nnti akn cnfrm kan blk lah ye ;p

ibuayu said... [Reply to comment]

semoga bisnes nana bertambah maju

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah semoga akak doakan bisnes kek ko bertambah maju nana...yg penting setiap tahun jangan lupa biskut sarang semut akak ye huhu

Syneloi said... [Reply to comment]

Pozdrowienia z Warszawy.

Gieyana said... [Reply to comment]

sure kek ko sedap nih!..nnt ku turun KL ko buatkan utk aku leh?hihihi

E.d.Y said... [Reply to comment]

wah..nak berbisnes..good luck yer

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hah,rege gula nak naik nih,kene up lagi rege tu,hahaha

zura@iwan said... [Reply to comment]

best2...byk adiah....tahniah..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe tq mz..dah lama dah wat biz ni
tp kecik2 je

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
hehehe insyallah di mulut amrul tu sentiasa je sedap katanya hahahahha

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

dah lama dah ayu
tp kecik2 je
kwn2 je selalu oder

Nana said... [Reply to comment]

@iNa

eh sebenarnya dah lama...
start dari sekolah lagi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
hehhhe..bole no problem..
nanti calling2 ye

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu
heeee tq...kecik2 je

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze

hahaha tq kak tq sebab sudi jadi regular kastemer sarang semut kekekek

Nana said... [Reply to comment]

@Syneloi

??heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

hehe insyallah gie..no problem

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

ahh kan tak pikir lak aku pasal tu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

heheh tu la nye hasil dari ber contest ko sorang je komen psl adiah hahah lain2 seme komen sal kek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...