MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 18, 2011

hetty sarlene & shiera iskandar (halimah jongang) datang opis

ni cite ptg semalam la ni..tgh2 dok wat keje tiba2 dengar org tekan loceng..dia ckp
kak..bole tak minta tolong alehkan moto kita nk suting...hek eleh..jalan je la kecoh plak nk suh orang aleh2..hehehe...

ok la..budak opis ni pon kasi la aleh moto tu ketepi sket..kasi laluan utk diorang berlakon...
tau sape pelakon nye??

hetty sarlene..gile kurus kering budak nih.apa agknye rahsia dia bole kurus gini kan
shiera iskandar a.k.a halimah jongang
tp semalam dia tak jongang hahah...sebab bukan suting cite halimah jongang
agak lama la diorang mundar mandir dok cut..cut..& cut...hehehe...scene sket je ada 5,6 kali dok ulang menda samatetiba aku jadi mamarazi plak kan...hahah sempat lagi klik2 4 keping kekekeke...
ala diorang xkan nampak nye aku kat dalam tgk dok amek2 gmbr..sebab cermin opis ni org luar tak leh nampak dalam heee...

gambar aku ngan diorang??malas la..hehehe..malas nk kacau org tengah berlakon tengok je la...aku agak diorang ni berlakon cite SI CAPIK kt tv2 tu..xpernah tgk pong..tp tgk iklan dia..sheera tu pkai tudung dalam cite ni. time nak kuar jap naik opis tingkat atas si shiera tu dulu senyum kat aku...ok la..peramah kan dia senyum kat kita, kita senyum la balik

opis aku ni mmg selalu jadi port orang suting la...dulu masa IRC tu buka rozita che wan berlakon, ada bila ntah tgk marsya berlakon cite seribu kali cinta tu, ayu raudah pon ada.., pastu shaheizy sam blakon cite adnan sempit the series, aida aris...bese drama yg selalu suting area sini gerak khas & roda2 KL..memekak je bunyi ni no..ni no...kete polis tu hahah..berpuluh2 kali dok pusing jalan sama..

aritu ingt lagi aida aris berlakon diorang minta kebenaran nk cocok plug hair dryer..sekali boz xkasi..kekeke..terkedek2 la aida aris ke restoran sebelah opis..eh nanti mesti kete aku masuk tv kan hahaha..jadik la tuan kete xdapat msk tb, tp ketenye enterprame heheh...

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa said... [Reply to comment]

kurus sangat la plak hetty ni.. dulu takde kurus gini kan... tinggi plak nampak.. ish.. lawa la..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana, nti nmpk kete msa drama tu ditygkan cpt2 snap tau..hahahaha

giler kurus keding igt lg msa mula berlakon dlu dia agak bam2 jgk la..suka ar tgk muka dia w/p hitam manis tp cun..hehe

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

opis ko kat mana...aku nak p menempek

Ena said... [Reply to comment]

akak ni pun jenis tak suka snap gambo ngan artis.. tp kalo huby ada mesti dier suh p amik gambo.. haihh!!

mekchu said... [Reply to comment]

si capik musim baru la kot.. hehehe.. glamer la opis korang.. kalo ada roda2 KL shooting, kim salam ngan sarjan manan ehh.. hahahaha... biras den tu..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..mesti location best ni tu sbb selalu jadi location shooting...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

tomeyla cutting hetty! haah, kot dorang shooting capik musim 2 plok .. mak ai salu gak lyn jrg²..
hahaha, femes la keter nko.. masuk tv beb, hihih.. ;-P

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

suka sgt dengan hair cutting hetty tuh. badan lawa muka cantik, pakej!!!

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

ila.. pelakon halimah jongang tu pun xtau nama... ko keje kat ne nana?? fames betul opis ko asyik jd tempat shooting drama

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haah la nana... nih mesti shuting citer si capik... dulu tgk gak, tp skrg mcm dah nyampah nak tgk... jln citer gitu jer...

tp ingat nak tgk gak pasnih... sbb nak intai kete nana... saga warna biru kan???? hahahah!!!!

Lelord said... [Reply to comment]

hahahah agak2 sempata xhaku nak tgk drama yg akan tayang keta ko ni nana

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah kalo akak ada kt situ kompom terus bergambo sakan....huhu bila lagik beb? haha

SyaNa said... [Reply to comment]

wahhh ko keje kt tempat hot spot kan
mmg glem la kete ko
kekee

Nana said... [Reply to comment]

echa-tau xpe kurus gile2..tp cun la

fiza-hahah tak tgk pon cite ni camne nk snap keke
ahh mmg sweet dia ni

izan-haha meh ler wangsa maju

ena-hehe sy suka gak kak amek gmbr ngan artis tp klw diorg tgh free la..tgh2 berlakon ni rs mcm menganggu plak hehe

mekchu-wah..ada sedara artis ek hehehe

mumy ayu-xde la bez mana tp xtau la mmg port la sini

leily-klw aku msk tv lg pemes muahaha

atiey-ahh cun...slim melim

iela-opis kt wangsa maju sini mmg port org suting la

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

artis memang jaga bdn agar maintain kurus, kalau gemuk, tak lawa lah ehhehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

oohh tgh shooting,aku igtkan bila plak si halimah tu pki tudung,hehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

nape ko xbuat2 lalu depan dia..klu x dpt masuk tv:p

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

aliya suka betul nyanyi halimah jongang...hihihi

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe kan?klw badan tak lawa sape nk amek berlakon aset beharga tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

heheh bukan cite limah jongang..limah kan skang dah brgaya hehe

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hahahah segan la aku wei kang pemes susah plak org mitna otograp

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
hahha sama2
tapi damai dia nyanyi
mama gigi jongang...hehehe

zura@iwan said... [Reply to comment]

mmg kurus le hetty tu..kurus sgt pelik plak..hehe..

dpn opis ko tu mmg port utk blakon ek..hehe..

Nana said... [Reply to comment]

zura-kurus gile...tu la kurus sgt nmpk mcm pelik kan
sini mmg port org suting la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...