MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 26, 2011

jangan cari PASAL

opss..jangan salah paham ngan tajuk ni...xde sape pon yang carik pasal ngan aku...tapi nak cite pasal PASAL...heheheh....

ekceli dah lama dah aku pasan puan stoberi kita ni suka post entry bertajuk PASAL....tak caya?meh tgk aku print screen dari blog puan stoberi...seme tajuk dia PASAL...nanti aku nak carik ada tak tajuk ada orang cari PASAL ngan dia heehehe....so bole kata puan stoberi ni ada trademark la...sebab dia suka memulakan tajuk entry dengan tajuk PASAL

tengok la ni..seme pasal PASAL :)



tq puan stoberi...banyak sangat kasi info pasal KK esp ke KUNDASANG....korang kot sape2 mau g oliday kat kundasang bole refer blog puan stoberi ye...sangat membantu.kek da..cuba kasi sebab ngape kek da suka sgt tulis tajuk pasal PASAL ni?hehhehe

autopublish...
tuan tanah sedang bercuti


12 ribu orang memberikan idea bernas:

mamalieyna said... [Reply to comment]

hikhik...mmg trademark tu...baru perasan..^_^

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Alalalaa..... blusher jap Kekda sbb ada entry pasal 'pasal' lak nih. Teheheheh..

Nak tau cemana leh dpt 'pasal' tu.
Leh refer sini
http://pnstoberi.blogspot.com/2010/06/pasal-cari-pasal.html

Pasal yg entry Kundasang tu, hope dpt membantu Nana di sana. Owh.. dgr nya reni dah ke Manukan dia. Have fun dear! :D

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

wahhh..memang penuh ngan pasal ni..hehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

owh pasal pn stoberi suka carik pasal hahahahahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang banyal tul entry pasal PASAL..he he he..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

dah jadik trademark tuh... hehehe...

SyaNa said... [Reply to comment]

ingat kot ade org cr pasal ngan ko
br nk kepoh2
hahaa

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

yang... awak antara 5 yang terawal dalam GA Ibzatech...

kena emel gambar...utk digital scrapping

tgk kat sini
http://ibzatech.com/2011/01/25/finalis-ibzagift-contest-kamus-bergambar-3-bahasa/

tahniah...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

heheeheh..atleast pn stoberi ni ade trademark gitu..akunye tajuk entry tahapo2

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak sbr nak tunggu nana balik and buat entry psl cuti2 tu hehhehe

me dtg click HB utk ari ni

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

mmg carik PASAL :P

zura@iwan said... [Reply to comment]

pasal tu mksudnya mengenai/cerita kan.....hehe..

cari pasal plak mksud cari nhas la kan.kan..hehe..

klik yr hB..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...