MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 12, 2011

jenjalan kat pavy

aktiviti ari ahad..kul 11 pg dah kuar kengkonon nk g makan ikan bakar kat istana negara..sekali tutup da..ada la 1 je kedai buka..kedai hujung sekali yg mmg aku xpenah pegi..oleh sebab malas nk g tmpt lain makan je la situ..xsedap xbole celen kedai 2nd last tu..(gambo xdok..lapa xdan nk amek gmbr hehe)

pastu g jenjalan pavilion...pusing2 berjalan ke lot 10, sungai wang..jalan sampai lebam..hehehe..oleh sebab parking kat pavy ni mahai..jadi kami sebagai pengguna yg bijak telah memparking kan kereta kat wisma cosway seberang je pavy tu..heheh klw tak salah pavy parking ikut hour ari ahad pon ntah la kalau xsalah la...tak pon sekali masuk rm7, parking kat wisma cosway baru rm3.50 kekeke..gile punye berkira kan?xkira la..RM3.50 bole beli aiskem mekdi tau...ckp pasal mekdi...sebeso2 pavy ni..xde mcd kat dalam ni..haih..dah kena berjalan ke sg.wang nk makan mekdi..

cam bese lah..kami ke pavy bukan la utk soping yea...tak mampu..mahai nk mampos barang2 kat sini..kitaorang klw datang kdg2 tu hanya utk tgk wayang & bli jco donut je heheh...soping xdapek la...window soping buleh...
welcome to pavillion
wah...lawa plak deco gong xi fa chai kat sini
tanglung merah
peace!!
atas tangga pon jadik
merah di sana sini
main entrance cantik gile pokok sakura
pavilion crystal fountain
mia & abah

30 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg pn tk mcd...kalo rs nk mkn mcd kitorang ke klcc je...deco2 CNY mmg best gk cni mcm time krismas aritu

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hahaha sama la kami nana..selagi blh cri tmpt parking murah selagi tu la cri..tk sggup la nk byr mahai parking.tp kami tk biasa area sana agknya kalo gi ngn keta trus prkg pavi kot berlagak cam byk duit walhal tkthu nk cri pelosok parking yg murah..ekeke

pernah smpai sekali je pavi msa fiza ngn naman msh teman tp mesra..ahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yela..cantik deco kat pavi,,mcm ku kenal je tangga merah tu..emmm...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

oh, kat sana dh start deco2 gong xi fat choy..
shantek!!!!!
ai nk pi jenjalan gak, tgu sale lu ah..
pstt: shantek la ko dress up pes picca tu! shuke nengok!

Hezesuze said... [Reply to comment]

baru 2x terjah pavi itupun tak abis jalan huhu

Cute MuM said... [Reply to comment]

dah lama tak pergi sana.. dulu sebelum ada Dania, selalu gak hag out ngan member kat sana...kitorang selalu parking kat open air park sebelah hotel tue..

BIONIC WOMEN said... [Reply to comment]

sebetulnya x pernah ag gi pavi.huhuhu

lia said... [Reply to comment]

merahnyer mak ngah tempat ko p.... tp nmpk cool la, ala2 autumn lak...

SyaNa said... [Reply to comment]

adoii segan dow
aku xpernah smp pavi ni
adik aku yg form 5 lg hebat dr aku da smp ke sini ngan member2

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

huh fra lagi la tak penah jejak langsung...takde lah nmpk nyaa...hiks

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

i like red...
eh tetiba pulak..

zura@iwan said... [Reply to comment]

kalo ko pakai red lg masyuk ni..hahaha....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

pavi ni klu hiasan xmeriah xsah..ni klu mamatisya g wajib posing kt sume deco tu.ekeke:p

Chik Na said... [Reply to comment]

sukanya tengok deco yang cantik-cantik tu...pastu kaler merah plak

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lawa lah nana pakai dress itam tu :)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la pasal punya sebeso2 pavy xde mcd pesal eK?hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

kui..kui...
rasa mcm sayang duit bayar parking mahal2
tu pasal sanggup cari parking murah hahaha
klw time bonus ke time duit banyak ke br parking kt dalam haha

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

hahaha lagi mau tanya bukan korang ke yg posing2 kt tangga tu dlu

Nana said... [Reply to comment]

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

tu la nye lambat lagi raya cina dah ada deco2
heee...tq..aku skang tgh berusaha utk bergaya lebih feminim kekekek

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze

hehehe xde apa pon kak window soping buleh la...

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hehehe kan?baik parking kt luar murah sket

Nana said... [Reply to comment]

@BIONIC WOMEN

heheh xpenah g ke?
xpe...as long as kat kl bila2 bole terjah

Nana said... [Reply to comment]

@lia

hah tu la nye ala autumn kan

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

heheh xpe syana..ko mmg dok kl so anytime bole g

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
heheheh bole tu nanti bila2 xde tmpt nak tuju bole singgah

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.

hahahah red ada ong maa

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

heheh xde red dress

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hahah tu bese..org2 suka posing mmg gitu...seb baik skang xpakai kodak hehehe buleh la amek mcm2 pose

Nana said... [Reply to comment]

@Chik Na

ahh..lawa kan..meriah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

eh mekaseh mz...heheh sedang berusaha mengumpul dress

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...