MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 27, 2011

jumpe kawan alam maya lagi..

ok sebelum nk cite pasal sabah..nak cite dulu menda2 yang berlaku masa ari sabtu & ahad lepas..heehehe ikut turn la gambo banyak tgh tunggu nak dipublish ni.ari sabtu lepas jumpe sorang lagi kawan blogger, farra dhelina kalau tak tahun lepas dah jumpe sebab farra penah oder kuih sarang semut..tapi xde rezeki...kuih tu di pass kat kak heze..so xdapek la nk jumpe..

tp klw dah jodoh tak kemana kan..heheh.. akhirnya sabtu lepas dapat juga jumpe farra, sebab farra ada oder kek coklat, sebenarnya farra terpengaruh ngan entry warisan rimba aku aritu...heheh tu pasal la dia nak try g piknik sana...jauh tu datang dari banting...nak piknik kat warisan rimba

mcm artis dah time ni flash di sana sini hehehe..ada 2 kamera time ni tgh tgk kamera farra
farra dah semangat nak mandi tu dah sia2 pkai suar tights
kek coklat yang tak de tulisan..atas permintaan farra hehehe..
tengah tunggu entry picnic farra kat warisan rimba nih..aku lak tak sabar tgk hehe...

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kn dh jumpe time blogger gathering..ke tk sempt bergmbr time gathering aritu??

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

bila la nk jmpa korang berdua pulak.. huhuhu

SyaNa said... [Reply to comment]

nana, aku rasa nnt aku nk try la kek cekelat ko ni
dok tgk kt blog jek
mana bleh jadi

Sricahaya said... [Reply to comment]

sedapnya...
teringin nak rasa kek coklat nana..
nasib baik la tak ngandung..hehe.. kalau ngandung, awal2 cari nana..hehhe

atty's said... [Reply to comment]

bila lak kita nak jumpa ni nana..

Miza Yusof said... [Reply to comment]

sedapnya kek coklat tu kak nana. nak sikit. heheh :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

best yer ngedate.. kita nih bila ntah blh jumpa kan???

Kembang Perawan 3288 said... [Reply to comment]

kek tu penting!! hehe.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

horey, nana dh balik dari sabah
rindu tau sbb nana tak dtg blog me heheh

me dh click ur HB utk ari ni

Lelord said... [Reply to comment]

cam mabeless jek kek ko nana

zura@iwan said... [Reply to comment]

sure sedap kan farra kek ceklat Nana buat..hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ahh la..mmg lupa langsung
ada jumpe tapi aritu xamek gamabr sama

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hehe tu la kan
bila nak jumpe ni

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahahah ko kan diet...
mana bole makan kek
kekekek
insyallah satu ari nanti
dapat la rasa tu

Nana said... [Reply to comment]

@Sricahaya
hahaha klw ngandung sian bb
mleleh air liur dia kang

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
eh kak aty kita penah jumpe kan
masa gahtering kt ttwangsa dulu
tak ingat ek

Nana said... [Reply to comment]

@Kembang Perawan 3288
hee bisnesss

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahah sama la mz 3 ari cuti mmg rindu sgt kat blog...
rindu nk jalan2 blgo kwn2

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
heheheh lom try lagi...mana tau mabeles

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan
hehe tu kena tanya farra

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

haaaa ada pun entry kek cokelat n farra ni hehhe

lain pulak nampak farra dlm gambar ni

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ishhh gemukkkkkkkkk..oh tidakkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...