MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 13, 2011

kumpulan merahnye mak ngah menyerbu Kenny Rogers

deah kengkonon nak ajak lunch la semalam kat kenny rogers sebab buy 1 free 1 kan..aku ckp mana sempat...kalau g time lunch sure gile babas punya panjang q dia kan..so aku ckp kat deah kita g balik keje la...

sempat la aku balik umah dulu tukar baju merah & kasi damia pakai baju merah sekali incase klw kawan2 aku yg lain xdatang ngan baju merah bawa je damia kasi bukti merah hahahah....time aku sampai KR dalam kul 6 xde orang q pon..aku apa lagi..terus cop tmpt utk 10 orang...dah kul 6.30 tu dia..q panjang gilos..

siap ada kejadian air tertumpah kena kawan deah..gila cuak budak KR tu..langsung tak minta maap! sengal bukan sikit air dia tumpahkan abes segelas tu tumpah terbalik kena kawan deah...yang lawaknye time air tu tertumpah mmg aku tgh tengok kawan deah tu...pastu air tu tumpah je aku yang jerit hahaha...orang yg terkena air tu relaks je...aku ni xbole la..memang tindakan refleks tu cepat je...bukan aku yg kena tp aku yang jerit terkejut..dah pemes meja kitaorang seme org tgh q dok tgk kejadian air tumpah heheh...


kenyang sampai pagi ni...ceh tipu la tucik nana & puan nana baik kawan aku sorang ni..oleh sebab damia tertido kat pangku aku nana tlg potong2kan ayam kasi aku makan hahah mcm raja dah rasanya
deah edisi menutup aurat kekeke...
damia ngantuk tu..baru bangun tido mamai2 lagi
asik2 muke ni lagi...sabtu jumpe muke ni, isnin jumpe muke ni, rabu jumpe muke ni hehe
tengok bape ramai yg tgh q ada dua line plak tu sian...
saje letak gambo gedik2 heheh...gigih snap gambo geget straw sebab ada contes aku & straw hahaha...xde gambo ngan straw kan so suh la deah amek satu....deah tanya pesal ko nk amek gambar ngan straw??aku jawab la..nak masuk contest...hahahah kang klw aku menang aku kasi sket kat ko..singgit pon jadi la tukang amek gambo kekekeke....
okeh tu saje..cite orang gumbira dapat bayo separuh harga je utk set makanan dia atas...last year aku deah & hirda..tgk muke tu juga yang serbu KR hehehe..ni entry makan KR buy 1 free 1 last year...tgu nxt year plak sure terjah...kalau umur panjang la hehe...

46 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

hubbyku p jj smlm cz die nk bli apa ntah..die bw tisya...die ckp rmi org Q kt KR..kita ckp la arini ada promo...hehehehe...truk ek tk minta maaf..lps tu abis la bsh bj kwn deah tu...

Ena said... [Reply to comment]

bestnyer dapat memeriahkan KR.. akak dari tahun lepas sampai tahun ni tak jugak berkesempatan.. sob3x.
eh! sweet plak gambo ngna straw tu.. gd luck nana.. ;D

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita igt nk terjah semalam tp xlarat plk nak kuar..alamnda tu KR dia kecik mau la Q berjam2 nak dpt tmpt duduk..sni dh tntu org serbu trus ps keje..

mmg cun dah tu gmbr ngn straw..ekeke

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana pon gigih gak...
sane sini org dok cite pasal KR..

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

huhuhu...gigih tu...aku gak yang tak gigih...

on diet...:p

juelee said... [Reply to comment]

hehe tak sempat nak terjah KR.. tetiap tahun terlepas caissssss....

muka damia sebijik muka abahnye bila time muka ngantok..

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

erm..kalo bab ramai q yg xleh tahan..tak sabar ar nazz

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah ramai gilos berbanding krr tesco setia alam nie...memang kene Q tapi kejap jek hehe

gelombang merah nye mak ngah huhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ramai tu..memang tak terjah la sbb geng tak de gi kursus...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

jah weihh
ko menang GA mommamia laa weih..

Echa said... [Reply to comment]

wahhhh.. berkilau gitu straw ko wei.. elok betul damia tido masa makan.. kalau aqeef.. dah lama tiba bawah meja sebelah.. hehehehe

iNa said... [Reply to comment]

ramia betul yg berbaju merah..
hehee...
plan smlm nk g gak.tp x dan..

MRS. K said... [Reply to comment]

kompem kat kr alamanda penuh smalam..hari biasa pon kena beratur, apatah lagi time buy 1 free 1 ni..huhu

amiey lee said... [Reply to comment]

hee sama la kta pn serbu KR smlm..kekekekek

tapi kt opis jerk..ada KR kt bawah

[-suziey-] said... [Reply to comment]

cam ngnatuk je damia..siap ade effect pd gbr tu..haaha:p haih aku xde la nk Q pnjg2..

SyaNa said... [Reply to comment]

sian nye kwn ko tu
budak tu sure takut + terkejut

aku smlm da stand by baju merah
tp xpegi pn
ttibe teringat tgh diet
hahahaa

~ana~ said... [Reply to comment]

ana pun ingat nak terjah jj setiawangsa time lunch semalam..tp duk pk, mesti q panjang..so, x jd la..erm..dah 2 thn berturut2 melepas..

atty's said... [Reply to comment]

salam nana.kty pun semalam terjebak jugak..tanpa disangka..kekekekee

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

klu akak tgk Q pjg gitu, mmg tak masukla... malas tol nak bratur.. hehehe..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak minat sgt KR, sbb me peminat tegar nandos hehhe

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnye makan KR..fevret kite tuh..smalam tau gak psl promo ni tp sbb hubby takde, tkde geng nk gi...huhu

zura@iwan said... [Reply to comment]

uishhhh...ramai noh...dasat2....dpt jugak ko mkn kt citu...

I-sya said... [Reply to comment]

uih... rajin tul korang terjah. aku yg nengok pun rs xde la aku nk sibuk sama.

xpe yg ptg dapat gk makan. sian kat kwn hang tu. xpela.. maafkan la dia yer.

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

heheh huby eryn xtau ek ada promo tu
budak kr tu cuak gile smpai dia takut tak minta maap pon dia bole blah je

Nana said... [Reply to comment]

@Ena

heheh saya dah 2thn terjah kr kak..gigih nk makan murah hahaha
owh gmbr ngan straw tu kena edit..heheh tu saje2 gatal tepek sini

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

kecik ek kr pjaya xpenah g lak..
xpe tgu thn depan hehe
hrp2 dia wat time cuti plak kan

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus

gigih la..dah tu stahun sekali kan...hehe pastu xde kena q bole la...klw g panjang xkose juga

Nana said... [Reply to comment]

@ciK mOt ©™

hahaha aku on diet juga,tapi musnah cita2 nak diet hahaha xpe stahun sekali je

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

heehehe xpe2 thn depan bawa rayyan sure dah bole makan ayam time tu kata anak abah kan..copycat abes

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple
hahah tau xpe seb baik semalam dtg awal xyah nk q

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze
mmg ramai gile kak seb baik saya xkena q

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh kalau ari jumaat sure suziey,amy,nett join sekali kan

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

tq inform ek ayu....

Nana said... [Reply to comment]

@Echa

hahah gambo tu utk msk contest kena edit2 bagai aku kasi la kilau2 sket...damia aku xdan nk makan dia tido

Nana said... [Reply to comment]

@iNa

heheh tu la nye dah mcm penyokong bola negeri kelantan je hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

kecik ek kr alamanda xpenah terjah

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee

wah beznye amiey bawah opis je kr ek kalau nk makan 2,3 kali pon bole kan hahah dekat sgt

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

damia br bangun tido suziey hahah efek2 tu sebab gmbo kena edit...utk masuk contest tu kena beredit
hehe aku xde q pon klw kena q mmg malaz gak

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
serius beb gile cuak muke dia
aku rasa dia nk ckp sorry
tapi tak tercakap sebab takut sgt...
hahaha aku pon on diet tp jahanam diet aku kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~


tu la klw g time lunch sire pack nye la tu kita ajak g blk keje tu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hahahah harus menjebakkan diri kak stahun skali jek

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

heheheh saya mmg xde kena q sebab dtg awl

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
owh minat nandos ke
sy plak xbape suke nandos
penah try sekali jek

Nana said... [Reply to comment]

@lily azliyana @ mama zara

ala cian..
jgn mleleh air lior adik bb dlm perut tu udah la ye heheh

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan
sape xmau buy 1 free 1 hehe
tp aku xyah q tu yg bez

Nana said... [Reply to comment]

@I-sya

ala..saje lepak ngan kawan2...lgpun time aku dtg xde org pon ok la..xpayah q
tu la budak kr tu aku rasa takut sgt smpai lupe ckp sorry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...