MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 3, 2011

masuk TV?

rupanya2 ada orang perasan muka aku masuk dalam TV masa malam new year aritu...tengok FIZA komen kt bawah

agaknye sape la fiza nampak dalam tv aritu kan..pelandok dua serupa kot fiza.sebenarnya malam new year tu kami tak kemana2 pon..ada kat umah tengok TV..bukan masuk TV yea..tapi aku yang tengok TV hehheeh...kengkonon nye nk la tgk bunga api dengan lebey jelas lagi..kuar la kat pintu bakang umah aku..sebab umah aku tingkat atas kan..so pintu bakang tu kalau buka je bumbung
baru je aku lepak dalam 5minit tiba2 kembang plak bulu tengkuk & dan2 plak teringatkan cite jiran aku nampak CIK PONTI baekk punya duduk lepak atas bumbung umah hehhe..xjadi nk lepak la gile..aku sorang2 je mau fengsan kalau nampak CIK PONTI yg nk tumpang tengok munge api hahaha....

so tepat ke kul 12 dengar la pung pang pung pang bunga api kat dataran tu..xlama tu nampak plak bunga api kat area KLCC.tp xdapat nk amek gmbr sebab ada pokok halang

gambar ni amek dari beranda umah je..ntah kat blah mana ntah bunga api ni ampang kot aku rasa..
kami tak kemana2 sebab amrul tak balik minggu lepas..kalau amrul balik bese port kitaorang tengok bunga api kat BUKIT INDAH AMPANG a.k.a MINI GENTING & BUKIT LANGAT, dua tempat ni memang port orang2 KL kalau nk tgk bunga api dari jauh

gambar ni aku google je..dari blog saudara edy nak tgk camne lawa tak lawa view kat sana g la kt entry bukit ampang
view KL dari bukit langat

6 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

aku plak tgk bunga api kt hway DUKE
otw blk dr gombak ke dsara
bleh la nampak sket2

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

aku lak nengok bunga api kat lam pc jek...hahaha...

eh yang aku p semalam bukit ampang ek???

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

alamak org lain la kot..ramai2 nmpk cm nana je.huhu

boleh tgk dr rumah bestnye..tk yh nk susah2..tp kalo cik ponti lalu mau pengsan..tkpon tgk sesama ngn dia..ekeke

zura@iwan said... [Reply to comment]

sm la nana...aku pon duk dpn tv jerk..siang dh kuar tak larat plak...tmbh ramai org...mls plak...hehe....

cantik view kt bkt langat tue..

Hezesuze said... [Reply to comment]

tengok bunga api kt icity tapi weols lepak kt tol sg rasau jek huhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me tak tgk bunga api thn ni :p
biasanya me tgk dai umah ajer--umah me atas bukit, so nampak bunga api yg klcc punya tu hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...