MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 24, 2011

mat salleh berminat ngan kek coklat aku

ceh..tajuk gempak je...mcm la hebat sangat kek coklat ko...kekekek..
sebenarnya dah lama aku nak wat entry ni, tapi lupe..hehe jenuh la aku carik balik komen sorang mamat ni dalam blog aku..cari punye carik jumpe gak akhirnya...

aritu kan aku ada wat entry pasal hadiah GA + jawap soalan pasal kek coklat
sekali kan...ada pelancong asing datang komen dalam entry tu...


blogger mat salleh ni nama dia Syneloi pastu aku pon buka la blog dia http://spokojniedocelu.blogspot.com/
korang tengok la apa dia tulis
"Pozdrowienia z Warszawy"
haih..menyembur2 air lior aku nak nyebut apa yang dia tulis tu hahaha...
bahasa apa ni wei?xpaham la mokcik..
tingin juga nak tau..apa la pakcik syneloi ni komen dalam entry hadiah GA + jawap soalan pasal kek coklat aku ni hahaha..
agak2nye dia tanya:

"dik..harga kek sekilo berapa?bole tak anta kat obesea??"

muahahaha...gile berangan....kekekek...mandai2 je kasi translate sendiri...

ye la..heran la gak kan..bese klw ada komen dari blogger2 bangsa asing diorang just komen kt shoutbox je..xpernah plak dapat komen dari orang bangsa asing kan dalam kotak komen heheh...eh sape pandai translate apa dia tulih??


autopublish....
tuan tanah sedang bercuti


13 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

google translate jer lah wei

shhahaa

deAnza-wAnda said... [Reply to comment]

dasatnyer...

MamaBatrice said... [Reply to comment]

keh keh keh....
tu dia.....dah ada market tu nana...

wantie said... [Reply to comment]

mungkin dia tanya, Napa tak jumpa pun kek ko di jual kat negara dia. kikikikik..


sian dia nana penat dia dok cari tu.Cepat cepat la tembusi pasaran antarabangsa.

Mana tau dia leh jadi org tengah utk ko.hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

hahahaa kenan benor dia kt kek ko tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehehe cute la plak--even tak paham apa yg dia tulis tu pun :p

zura@iwan said... [Reply to comment]

x lama lg kek coklat ko akan diimprt ke obersea la ek.hehe

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

nana: td aku tlg translate ape dia tulis.. dia tulis "Greetings from Warsaw"... dia nak berkenalan la

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kek sedap tu..haruslahhhh

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wei virus tu..hahahah

atty's said... [Reply to comment]

rasanya mcm apa yg suziey ckp tu..

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

jurubahasa betul ko ni nana

Lelord said... [Reply to comment]

wakakakkaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...